עבור לתוכן

מבקש המלצה לרסיבר + רמקולים (עדכון בעמוד 2)

Featured Replies

פורסם

טוב, זה טיפה מבולגן אז אני אשתדל להיות ברור.

בשעה טובה המערכת KENWOOD שקיבלתי בירושה מאח שלי הלכה לעולמה.

אני מעונין באחת חדשה שתתחבר למחשב במקומה. אני מראש פוסל אפשרות של רמקולים בלבד כי אני גם מקשיב לרדיו בעת עבודה על המחשב. (לעיתים נדירות השתמשתי בה לנגן דיסקים)

אבל,

עולה השאלה האם לא כדאי כבר להשקיע באיזה רסיבר + רמקולים ולחבר הכל למחשב. (לשימוש במשחקים, סרטים בDVD ומוזיקה)

אשמח להסברים ולהמלצות לכאן או לכאן + דגמים.

תקציב?.... לא ממש יודע, כמה אלפים במקרה הכי רע.

אני רוצה משהו איכותי אבל לא היסטרי שיחזיק מעמד, אני אוהב מוזיקה אבל לא אודיופיל.

הבעיה הכי גדולה שלי היא המקום.. אין לי מקום לרמקולים גדולים בחדר.

מקווה שהכל ברור.

LazyBoy

פורסם

לא הבנתי אם המערכת מיועדת רק למוזיקה, או גם לסרטים ומשחקים..

עוד בעיה קטנה - תקציב. תן לנו אומדן לפחות כי אפשר להרכיב מערכת ב 4 אלף וגם ב 10. השאלה עד כמה אתה יכול למתוח...

פורסם
  • מחבר

1. גם וגם. אני שומע מוזיקה (כמעט רק) דרך המחשב, וגם רוב הזמן רואה בו סרטים בDVD במקום בסלון.

2. כמה אלפים, לא להשתגע. 4000 נשמע לי גבול עליון. (למרות שזה הרבה לדעתי בשביל השימוש שלי)

פורסם

רסיבר low end של אחת החברות הידועות כמו denon , onkyo , marantz וכו'.

לגבי רמקולים הייתי ממליץ לקנות כרגע רק 2 קדמיים מדפיים, ובעתיד להוסיף עוד אחוריים וסנטר.

כמובן עדיף יד שניה אם יש אפשרות.

פורסם

אני לא מבין את הקטע של "תוסיף רמקולים אחוריים מאוחר יותר".

הבן אדם החליט שהתקציב למערכת לחדרו היא 4000........... כלומר זה מה שהוא רוצה להשקיע בזה.

זה שהוא לא יקנה את הרמקולים האחורים עם הקדמיים לא ישנה את העובדה שזה התקציב שלו לכך!

אומרים את המשפט הזה בצורה כל כך נמהרת ומטופשת....... זה ממש ההמנון של כל אדם שמחשיב את עצמו כאחד שיכול להמליץ על מערכת אודיו.

פורסם
  • מחבר

חברים לא לריב בבקשה.

אכן התקציב כרגע הוא 4000.

ואני מעדיף להשקיע במערכת סטריאו טובה ולחבר למחשב או לחילופין לעשות השקעה גדולה (רסיבר + רמקולים לסראונד) שתחזיק מעמד כמה שנים, על פני פתרון ביניים שכזה.

אפשר לקבל בבקשה המלצות לדגמים של רסיבר ורמקולים? (אני ממש NOOB בזה)

דרך אגב, האם עוד 1000 שקלים לתקציב יאפשרו לקנות רמקולים רצפתיים טובים + רסיבר? (מקסימום נשבור קירות בשביל לעשות מקום)

פורסם

אני לא מבין את הקטע של "תוסיף רמקולים אחוריים מאוחר יותר".

הבן אדם החליט שהתקציב למערכת לחדרו היא 4000........... כלומר זה מה שהוא רוצה להשקיע בזה.

זה שהוא לא יקנה את הרמקולים האחורים עם הקדמיים לא ישנה את העובדה שזה התקציב שלו לכך!

אומרים את המשפט הזה בצורה כל כך נמהרת ומטופשת....... זה ממש ההמנון של כל אדם שמחשיב את עצמו כאחד שיכול להמליץ על מערכת אודיו.

צר לי להגיד לך, אבל בתקציב כזה קצת קשה למצוא מערכת מספקת (5.1+dvd+receiver). ולכן במקום לקנות מערכת תוצרת עזה, עדיף שיקנה משהו קטן אך טוב.

ובעתיד כשיהיה לו כסף, להוסיף.

לייזיבוי, אמרת שהחדר שלך לא גדול, תוכל להסתפק ברמקולים מדפיים (תלוי באמת בגודל החדר).

רסיבר בסביבות 2000-2500 תבדוק denon / onkyo / marantz / pioneer / yamaha וכו'..

רמקולים וסאב יעלה הרבה כסף אין לי אומדן למחיר. תבדוק חברות כמו tannoy / ae / wharfedele / mission וכו'..

פורסם
  • מחבר

Amnesia, מאיפה הבאת DVD??

אני בכלל לא צריך אחד.

החדר דווקא גדול, אבל מלא בדברים.

ושוב, אם אפשר לקבל המלצות לדגמים ספציפיים אני אשמח מאוד.

פורסם

סליחה.. אני קצת מבולבל היום, אתה מחבר אותו למחשב.

אני לא מבין בכל הדגמים של כל החברות.

תלך לחנות ותבקש לשמוע רסיברים בתקציב הזה.

פורסם

ב-5,000 ש"ח אפשר לרכוש שילוב נחמד מאד של הגברה נטו + רמקולי מדף איכותיים. כאמור, אם אתה מתכנן על ק"ב, אין ברירה אלא להסתפק ברסיבר ק"ב... אך אם לא אכפת לך מהחסרון ברדיו או מהיכולת לחבר רמקולים נוספים כדי להינות מאפקט סראונד, מוטב אם תרכוש מגבר סטריאו משולב כדוגמת Cambridge Audio 340A (ביקורת: http://www.positive-feedback.com/Issue21/azur340.htm) שישאיר לך עודף של 3,000 ש"ח כמעט לרכישת זוג רמקולים, כגון:

Triangle Titus

Castle Richmond 3i

Epos M5

PSB Image B25

JM-Lab 706s

System Audio SA505

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

1. מה זה ק"ב?

2. דווקא חשוב לי מאוד רדיו ואפשרות לחבר רמקולים נוספים כדי להינות מאפקט סראונד.

אז נפשט את זה:

1. אפשר לקבל בבקשה המלצות לרמקולים (סראונד) + רסיבר בתקציב של עד 5000.

2. המלצות למערכות סטריאו איכותיות. (או לחברות מומלצות)

פורסם

1. קולנוע ביתי.

2. אז קנה רסיבר ק"ב.

אז נפשט את זה:

1. רסיבר ק"ב בסיסי של דנון\מארנץ וזוג רמקולי מדף של חברות כמו Tannoy, KEF, Mission, Wharfedale, Mordaunt-Short וכן המלצות מהודעה קודמת.

2. ראה הודעה קודמת.

פורסם
Castle Richmond 3i

I like ;D

הרמקולים שהמליץ לך עליהם Fkloster הם מעולים אחד אחד. אתה חייב לשמוע אותם בשביל להחליט מה מתאים לך. בנוגע להגברה, בהרבה מקרים, רסיבר קולנוע ביתי יישמע זהה למגבר סטריאו במחיר דומה או אפילו טוב יותר. זה תלוי בתקציב המדובר. רסיבר בתקציב של אלפים בודדים הוא מוצר שנמכר דיי הרבה, הרבה יותר ממגבר סטריאו במחיר דומה לכן החברה יכולה להוזיל עלויות. מעשית יצא לי כבר להיתקל במקרים כאילו, לכן לא בטוח שתפסיד במקרה הזה.

דבר חשוב הוא שלא משנה מה, לא תשתכנע לקחת ימאה. הם מפוצצים בבאס ובהתחלה זה נשמע יפה, אחרי זה כשתחייה עם זה כמה שבועות לא תוכל לשמוע את הצליל הזה. אונקיו/דנון/מרנץ/הרמן קרדון הן חברות שהייתי בודק בתחום.

אם יש אפשרות לקנות משומש, התמורה שתקבל תהייה טובה בהרבה.

Anatoli.

פורסם

ממש לא, סטאליטים הם ממש לא בחירה טובה! במקרה הזה, למיטב זיכרוני הרמקולים האילו הם מוצר מדבקה. מרנץ לא באמת מייצרת אותם.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים