פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים אולי עכשיו, סוף סוף, הצרפתים יתחילו להזדהות עם ישראל, ולא יהיו בעד הפלשתינים.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מה עם לינקים?http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3163690,00.htmlhttp://www.nrg.co.il/online/1/ART1/002/747.htmlאכן אפשר לקרוא לזה אינתיפדה.פאריז בוערת, ולדעתי זה רק ילך ויחמיר.אני מקווה שהצרפתים יקלטו, שמוסלמים רוצים להשתלט להם על המדינה ולמחוק את ה"חופש, שיוון, אחווה" מהלקסיקון שלהם.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים כל כלב בא יומו. עכשיו נראה את הצפרדעים. אשמח מאוד אם יעמידו לדין "פושעי מלחמה" צרפתים, בישראל חולרה פשקרף. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים זאת פשוט חוצפה... להגר ממדינת עולם שלישי למדינה אירופאית ואז להתלונן על זה שאתה עני... כלומר... מה הם מצפים בדיוק? להגיע וישר לקבל מעמד של מיליונר ? :
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים ניראה לי שהם ציפו לקבל חירות שוויון ואחווהוזאת בעיה של הצרפתים שהתעוררו מאוחר מדיי ולא סגרו את שעריי ההגירה שלהם
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר זה התחיל לפני כמה ימים, אבל עכשיו נראה שזה כבר יוצא מכלל שליטה ומצריך התערבות של הצבא.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים זה מתחיל בצרפת ןבסוף זה יתפשט בכל אירופה!!!האירופאים לא מבינים שהמסולמים שהיגרו בכמויות עצומות לאירופה בשנים האחרונות יגרמו לנפילה שלהם!!!וצרפת שתומכת בצורה נלהבת בכל מה שקשור למוסלמים, תסבול הכי הרבה מכל זה!!!אני אולי נשמע כמו קיצוני אבל לפי דעתי האיסלם הוא כמו מגפה!התרבות האיסלמית היא לא ליצור או לשפר. אלה יותר כמו טפיל! תנו להם קצת כוח או במה להביע את עמדתם. והם ירמסו כל מה שנקרא בדרכם!
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר ^^^ בבריטניה יש גם הרבה מהגרים מוסלמים, וכך גם בגרמניה ועוד מדינות אירופאיות. יש לצרפת צבא? יש להם את הלגיון הזר עם ואן-דאם.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים אני אולי נשמע כמו קיצוני אבל לפי דעתי האיסלם הוא כמו מגפה!התרבות האיסלמית היא לא ליצור או לשפר. אלה יותר כמו טפיל! תנו להם קצת כוח או במה להביע את עמדתם. והם ירמסו כל מה שנקרא בדרכם!אתה לא קיצוניזאת האמת.פעם האיסלאם הייתה תרבות יוצרת ואף פיתחה את המתמטיקה אבל היום היא ללא ספק הטפיל של האנושות
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים BORG..לא אמרתי כלום שסותר את דבריך!!רשמתי "הארופאים לא מבינים שהמוסלמים שהיגרו..."המילה המודגשת כוללת בתוכה גם את בריטניה וגרמניה והולנד ובלגיה כך אלה!!
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים אגב לפי דעתי אנחנו צריכים לגנות את הפריזאים הכובשים הנוראיים שכבשו את הפרברים של פריז ולא נותנים למוסלמים להתפרנס בכבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.