עבור לתוכן

עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, הייתה לי בעיה בלוח אם והבאתי תמחשב לתיקון אצל טכנאי הוא שם לי לוח אם של PC Partner p4v845 series עם שני יציאות USB

והתקין לי אותו, בנוסף לקח הוא החליף לי את הכרטיס זיכרון 1X256 ל 2X128 כשאר יש לי רק שני סלוטים לזכרונות, הוא פירמט בלי בקשתי ודורש ממני 650 ש"ח

רציתי לדעת האם המחיר הזה מוצדק??? :s05:

פורסם
  • מחבר

אה ורציתי להוסיף שהוא לא הביא לי קבלות על קניית הלוח ולא אמר את הדגם של לוח אם

פורסם

קודם כל תרשום מה הסוג של הלוח שהיה לך קודם זה גם פרט חשוב דבר שני כמו שאני מכיר ומבין הלוחות של pc partner

לא משהו בכלל.

שנית אין לו זכות לגעת בכרטיסי זיכרון אם הם היו בסדר ורוב הסיכויים ש 128X2 איטיים יותר מה256 היחיד.

החלפת לוח דורשת פרמוט אם אני לא טועה למרות שנתקלתי במחשבים שהחלפתי להם לוח ולא היה צריך פרמוט אבל לפי מה שאני יודע כן צריך פרמוט.

זאת לא הבעיה.

קבלות מן הסתם שהוא היה צריך להביא אלא אם כן הוא עובד שחור או לפחות להגיד לך את הדגם של הלוח שהוא הולך להתקין.

דר"א

תשתמש להבא בכפתור עריכה ואל תוסיף עוד הודעה.

לבנאדם הזה לא מגיע שקל לא הייתי נותן לאחד כזה לעבוד לי על המחשב.

פורסם

לבנאדם הזה לא מגיע שקל לא הייתי נותן לאחד כזה לעבוד לי על המחשב.

גם אני לא אנשים כאלה עושים שם ממש רע לטכנאים אפילו שיש הרבה רמאים היום..

בנוסף תדרוש מימנו את הדגם שם הלוח תברר לאיזה זיכרונות הוא החליף מה היה וכדומה !

+תישמור פרטים עליו ותיזכור שמה שהוא עשה זה לא חוקי ואתה יכול קצת יותר מ"להתלונן עליו" והייתי עושה זאת במקומך

פורסם

אההה

וזה לא קשור לפה

מועבר לפורום כללי

פורסם

הנושא הזה מעלה מתהום הנשיה את המושג "קבר" (עשה חיפוש).

פורסם

חברה תודה על העצות..שילמתי לו בינתיים 250 ש"ח ואני לא מתכוון לשלם אגורה יותר..בטח לא עוד 400 שח ושהוא עובד שחור,

כאשר הבנאדם לא מביא לי תקבלות לא אומר איזה דגם יכול להיות שהוא הוציא את זה ממחשב אחר בכלל

בכל מקרה תודה על התשובות ;)

פורסם

אם הוא נותן לך אחריות 3 שנים זה בדרך כלל מקורי.... תבקש ממנו נייר עם האחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים