פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים שלום לכם, הייתה לי בעיה בלוח אם והבאתי תמחשב לתיקון אצל טכנאי הוא שם לי לוח אם של PC Partner p4v845 series עם שני יציאות USBוהתקין לי אותו, בנוסף לקח הוא החליף לי את הכרטיס זיכרון 1X256 ל 2X128 כשאר יש לי רק שני סלוטים לזכרונות, הוא פירמט בלי בקשתי ודורש ממני 650 ש"חרציתי לדעת האם המחיר הזה מוצדק??? :s05:
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר אה ורציתי להוסיף שהוא לא הביא לי קבלות על קניית הלוח ולא אמר את הדגם של לוח אם
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים קודם כל תרשום מה הסוג של הלוח שהיה לך קודם זה גם פרט חשוב דבר שני כמו שאני מכיר ומבין הלוחות של pc partnerלא משהו בכלל.שנית אין לו זכות לגעת בכרטיסי זיכרון אם הם היו בסדר ורוב הסיכויים ש 128X2 איטיים יותר מה256 היחיד.החלפת לוח דורשת פרמוט אם אני לא טועה למרות שנתקלתי במחשבים שהחלפתי להם לוח ולא היה צריך פרמוט אבל לפי מה שאני יודע כן צריך פרמוט.זאת לא הבעיה.קבלות מן הסתם שהוא היה צריך להביא אלא אם כן הוא עובד שחור או לפחות להגיד לך את הדגם של הלוח שהוא הולך להתקין.דר"אתשתמש להבא בכפתור עריכה ואל תוסיף עוד הודעה.לבנאדם הזה לא מגיע שקל לא הייתי נותן לאחד כזה לעבוד לי על המחשב.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים לבנאדם הזה לא מגיע שקל לא הייתי נותן לאחד כזה לעבוד לי על המחשב.גם אני לא אנשים כאלה עושים שם ממש רע לטכנאים אפילו שיש הרבה רמאים היום..בנוסף תדרוש מימנו את הדגם שם הלוח תברר לאיזה זיכרונות הוא החליף מה היה וכדומה !+תישמור פרטים עליו ותיזכור שמה שהוא עשה זה לא חוקי ואתה יכול קצת יותר מ"להתלונן עליו" והייתי עושה זאת במקומך
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים חברה תודה על העצות..שילמתי לו בינתיים 250 ש"ח ואני לא מתכוון לשלם אגורה יותר..בטח לא עוד 400 שח ושהוא עובד שחור, כאשר הבנאדם לא מביא לי תקבלות לא אומר איזה דגם יכול להיות שהוא הוציא את זה ממחשב אחר בכלל בכל מקרה תודה על התשובות
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אם הוא נותן לך אחריות 3 שנים זה בדרך כלל מקורי.... תבקש ממנו נייר עם האחריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.