פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים היום בבוקר אני קם ואני רואה את המחשב שלי מכובההשארתי אותו דלוק בלילה כמו כל לילהאני בא להדליק אותו ולא קורה כלום לא נדלקת שום נורה שום כלוםאז נתקתי אותו מהחשמל וחיברתי ניסיתי להדליק ולא קורה כלוםאז אמרתי אולי יש קצר ממשהו אז נתקתי את כל החלקים והמאורריםוניסתי להדליק ולא קרה כלום אז נתקתי מהחשמל וחיברתי שובושחיברתי אותו לחשמל המנורות של ה HDD ושל הPOWER דלקו קבוע ואני מנסה להדליק תמחשב ולא קורה כלום אבל רק שהמנורות דלוקות.לפי דעתי אני חושב שזה הספקמדובר במחשב AMD 2500 ABIT NF7-SLSAMSUNG 3200PC 256MBואתמול קיבלתי זיכרון חדש שהזמנתי KINGSTON PC3200 256MBיש למישהו אולי פיתרון??יש מצב שזה הלוח אולי??יש למישהו כיוון???
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים תאמת גם לי זה היה פעם.....לי זה היה הלוח....תנסה לאפס את ההגדרות של הלוח אם ...(מוציאים את הסוללה לכמה שניות).......(בעיקרון אני לא ידעתי שאפשר לאפס את הלוח אם ) חחח...אז פשוט החלפתי לוח אם ......(אם מה שכתבתי שורה מקודם לא יעזור אז לצערי כנראה תיצטרך להחליף לוח)..... אבל אולי פשוט תחכה לעוד אנשים שמבינים יותר ממני ואם המחשב עובד ויש חשמל אז אני בספק אם זה הספק
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים תחזק את כל החיבורים, בעיקר את החיבורים היוצאים מהספק אל לוח האם, וגם החיבור מספק הכוח אל מערכת החשמל הביתית.אם שאתה פותח את הספק, אינך שומע רעש כלשהו (רעש רגיל של ספק בעל מאורר) אזי הבעיה היא הספק.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר ניסיתי ע"י ג'ימפור להחזיר תלוח לדיפולט עוד באותו יום וזה גם לא עזר נשאר בדיוק אותו דברמישהו יכול להגיד בערך באיזה כיוון זה נוטה? של הלוח או של הספק?אם חסר לכם מידע אז תשאלו אותי ואני יענהאבל בבקשה תעזרו ליאני מתגעגע לשמעון שלי(המחשב שלי) :-\
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים אני לא יודע מה קרה להם אבל מה שבטוח שקרה לך זה שהספק מת !! אז תקנה חדש וגמרנו ...!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.