פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים ביום הגיוס יש כמה שלבים שהחייל עובר .שלב לפני הטירונות זוהי שבועת החייל - "תידרש לחתום על הצהרת אמונים לצה"ל"ואם אנלא חותם מה הם יעשו ? מצד אחד הם לא יכולים להכריח אותי אבל מצד שני הם לא יכולים לא להכניס אותי למערכת הצבאית
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים תשכח מזה, החתימה היא פורמאלית בלבד, ותאמין לי, אחרי כמה ימים במעצר של הבקו"ם אתה תסכים לחתום שרצחת את קנדי...
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים יכניסו אותך למעצר עד שתחתום , אתה לא החכמולוג הראשון שצה"ל פוגש תאמין ליושלא יהיו לך אשליות שאין להם זכות לעשות את זהאתה נחשב רכוש הצבא מרגע שתאריך הגיוס שלך נכנס לתוקף, לא מרגע שחתמת על איזשהו מסמךבגלל זה זה נקרא "גיוס חובה"
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר נחיה ונראה......סתם חוץ מזה מה גורם לך לחשוב שאני חכמולוג שמנסה לתחכמם עם המערכת שאמרתי בפרוש שזה רק מסקרן אותי
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים עד שהצבא נכנעכ-32 שעות (כולל הטרום מעצר)וזה לא שאני אומר שזה קל, פשוט אם אתה בא מוכן נפשית, אתה עובר את זה..
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים חבורה של צעירי צבא, פעורים שכמותכם!!!!אתם עדיין לא יודעים מה זה צבא, זו המערכת הכי מגוננת והכי מסודרת שתהיי לכם אי-פעם..........יא אלוהים, מעצר זה כ"כ טוב, אתם לא מבינים, זו קייטניה ממש, (זה שזה לא דופק לכם על הפז"מזה משהו אחר) אבל מעצר??, תעשו לי טובה השירות שלי היה יותר קשה........תעשו לי טובה ואל תהיו חכמולוגים, הצבא זה טוב, תמנעו ממעצר \כלא\עריקות, זה לא יעשה לכם טובבהצלחה
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר עד שהצבא נכנעכ-32 שעות (כולל הטרום מעצר)וזה לא שאני אומר שזה קל, פשוט אם אתה בא מוכן נפשית, אתה עובר את זה..ואחרי זה מה היה?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים אם כבר מדברים על זה מתי שמתגייסים עושים בדיקת דם אני יודע שדוקרים את האצבע אבל אם אני לא רוצה לעשות את זה מה יעשו לי?פשוט יש לי קטע שהדם שלי נשאר אצלי...לא יודע לא יכול להסביר את זה
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים תגידו, לוקחים טביעות אצבע בגיוס?שמעתי שככה כוחות הביטחון והצבא יוצרים מאגר טביעות אצבע של רוב תושבי המדינה (כל מי שרשום במשרד הפנים מזומן לצבא ושם הם משיגים את טביעות האצבע שלו. אלא אם כן הוא פטור משירות צבאי מלכתחילה). זה נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.