פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים קודם כל RAID0 נותן פי 2 ביצועים רק בתאוריהבתכלס זה בקושי מגיע ל-30 אחוז שיפורדבר שני RAID5 עם 3 דיסקים טוב מעט יותר (עם בקר נורמלי) מ-RAID0 עם 2 דיסקיםו-RAID5 עם 4 דיסקים טוב יותר ללא ספק מ-RAID0 עם 2 דיסקים (לא עושים RAID0 עם יותר מ-2 דיסקים)RAID10 טוב פי 2 רק בתאוריה, בתכלס הוא טוב כמו RAID0 ואפילו פחות.
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים קודם כל RAID0 נותן פי 2 ביצועים רק בתאוריהבתכלס זה בקושי מגיע ל-30 אחוז שיפורדבר שני RAID5 עם 3 דיסקים טוב מעט יותר (עם בקר נורמלי) מ-RAID0 עם 2 דיסקיםו-RAID5 עם 4 דיסקים טוב יותר ללא ספק מ-RAID0 עם 2 דיסקים (לא עושים RAID0 עם יותר מ-2 דיסקים)RAID10 טוב פי 2 רק בתאוריה, בתכלס הוא טוב כמו RAID0 ואפילו פחות.טוב, לגבי זה שאמרתי פי2, לא באמת התכוונתי, אני יודע שזה אפילו לא מתקרב לפי2 ביצועים, אמרתי רק בשביל ההסבר. ולרייד5 שהתכוונתי זה עם ה3 ארדיסקים, ורייד כזה, לפי מה שהבנתי- מביא קצת פחות ביצועים מרייד 0 (אני לא מדבר על גיבוי-רק ביצועים). אבל יכול להיות שאני טועה
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים אתה טועה.Striping על פני שלושה דיסקים + Parity על רביעי יתן ביצועים טובים יותר מאשר Striping על 2 דיסקים בהנתן וכל שאר התנאים זהים.בכלאופן, אתם בטוחים שה'בקר' האומלל הזה על הלוח אם יודע לבצע Raid5? אם אין מעבד XOR על הבקר, העומס נופל על המעבד.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים "מעבד XOR" לא מכיל שום דבר מסובך ואפילו מאד מאד פשוט, פשוט 16 שערי XOR (כששער XOR מאד פשוט למימוש על סיליקון)הבעיה היא תיזמון בין הדיסקים ושמירת כל מיני ערכי ביניים.אין לי מושג איך בקרים זולים מסתדרים עם RAID5
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים "מעבד XOR" לא מכיל שום דבר מסובך ואפילו מאד מאד פשוט, פשוט 16 שערי XOR (כששער XOR מאד פשוט למימוש על סיליקון)הבעיה היא תיזמון בין הדיסקים ושמירת כל מיני ערכי ביניים.אין לי מושג איך בקרים זולים מסתדרים עם RAID5הלוח אם ASUS P5WD2 Premium תומך ב-RAID 5 וגם ב-RAID 10RAID 5 עובד מצויין
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר הלוח אם ASUS P5WD2 Premium תומך ב-RAID 5 וגם ב-RAID 10RAID 5 עובד מצוייןיצא לך להריץ raid5 עם הבקר שעל הלוח הזה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.