פורסם 2005 בנובמבר 119 שנים המחשב ישמש אותי ללימודים, אינטרנט,משחקים ועריכת סרטים.אני פשוט מאוד מבולבל מההיצע הגדול של לוחות אם שאני לא לא יודע איזה מרכיבים יהיו חשובים לי.המעבד שאני אקנה יהיה - AMD ATHLON 64 3200 SOCKET 939.והלוחות האפשריים (מה שמצאתי) הינם:ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 אוDFI LANPARTY UT nF4 Ultra-DאוMSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 או כל לוח אחר שעולה בראשכם - ואשמח לדעת מה לעי לחפש בלוח אם לפני שאני רוכש אותו.תודה
פורסם 2005 בנובמבר 119 שנים אם אתה לא מתכנן על אוברקלוק ואין לך צורך מסוים ב SATA 2 או ב FireWall חומרתי אין סיבה שלא תחסוך ותיקח את ה MSI K8N Neo4-F
פורסם 2005 בנובמבר 119 שנים מחבר דווקא SATA 2 יש לי צורך.ואולי אולי הייתי רוצה להיכנס לעולם הזה של אוברקלוק-אין כיום שמץ של מושג בו
פורסם 2005 בנובמבר 119 שנים ה Asus A8N-E מספק אוברקלוק יחסית טוב בשביל מתחילהיתרון של ה DFI זה בעיקר באפשרות להגיע לתדרים ומתחים קיצוניים ולאפשר אוברקלוק מ-א-ו-ד נרחבמצד שני ה Asus עולה כמעט כמו ה DFIעדיף ללכת על DFI, מאפשר לך אוברקלוק עתידי מאוד נרחב, וגם SATA 2 וגם לוח מצוין בסטוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.