פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר יאאאווווווווווווווווווווווו חלום חיייייייייייייייייייייייייייייייייי הבאסט יהווווו איזה חמוד "בה לי לעשות לו גורים חחחחחחחח"תגיד כמה עלה לך שלח בפרטי
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר אבל הוא לא ימות יש כלבים שבנוים לשטויות עים נותנים להם שהם קטנים נישבה לכם עשיתי חקר הכלבה הקודמת שלי כלום לא נהיה לה מאוכל רגיל של בניי אדם הכלב שלי עכשיו אלרגי לנקניק ביגלל התבליניםבקיצור עדיף שיפסיק
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים פיי איזה סרטים עשיתם מזה כאילו אני מאכיל אותו מילקי על בסיס יומיומי...לא מאכיל אותו שוקולד ולא כלום...פעם בחודש מגיע לו איזה פינוק...
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים כלב של חבר שלי (גולדן בן חודש) צולם ממש לפניי כמה ימים בפלאפון שלי! הכלב שלי כשהיה גור (3-4 חודשים)
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים כלב של חבר שלי (גולדן בן חודש) צולם ממש לפניי כמה ימים בפלאפון שלי! הכלב שלי כשהיה גור (3-4 חודשים) חבר שלך בכיתה ב?
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מה אתה רוצה ממני? מה הקשר חבר שלי בכיתה ב? מה אתה דפוק? ולמה אתה חייב לצטט את כל ההודעה שלי? אתה כותב מתחתיי!
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ חחחזה רק אני, או שהתמונות האלה נראות משנת 93', "זה הוא בובי, הוא היה כלב מלא שמחת חיים ומרץ, אבל היום הוא לא איתנו :'("
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים :lol: לא הם לפניי שנתיים פשוט לא הייתה לי מצלמה דיגיטאלית אז... והיה לי בבית מצלמה חד פעמית ! אז אמרתי למה לא! גם ככה לא היה לי מה לעשות איתה! התמונות גם הובהרו מאוד! אז קצת התפגרה האיכות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.