פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים ניקי הכלבה הכי חמודה בעולם ;Dשתהיה בריאה עם הלשון הזאת ><מישהו יכול על החיה שלי? מישהו יכול על המבט הזה? מישהו יכול על העיניים האלה?אני יכול כמובן.זה הכלב שלי צ'אנג הוא סמוייד גזעי עם תעודות וזכה בתחרות יופי חובבניתאיזה יצור מתוק ;Dכלב נינג'עOMG HE IS TEH MOTHER PWNER
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר עיינים נחמדות זה לא ניראה אמיתי עים זה אמיתי זה מהפלש אצל הכלב שלי זה ירוק ולבן ממש זוהר כמו מחזיר אור ליפעמים כחול כל כבל חמוד עים חיים איתו גם הכלב שלי הכי חמוד בעולם
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים miki20008 אתה מדבר על הכלב שלי? זה הצבע של העיניים שלו לא פלאש ולא נעליים.זה האסקי מעורב בכנעני(כלב שלג עם כלב מדבר לא פלא שהוא יצא דפוק).
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים הנה חץ..........תודו שאין עליו! מצטער על האיכות(בכל זאת פלאפון.....) אסקי סיבירי עם עניים כחולות לגמרי מעורב עם לברדור (משם הוא לקח תצבע של האוזניים ;D) אני ינסה להביא תמונה יותר איכותית שלו.....
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים :ylsuper:אני והכלב הכי חמוד בעולם...http://img192.imageshack.us/img192/9585/414155115ew.jpg
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר אין כלב בעולם שהוא לא חמוד אפילו חלק פיצ'ר זה דבר מעצבן רובם כל הזמן נובחים
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים Cool_Boy-PP-אין לך לב!איך אתה משאיר את הכלב שלך בחוץ במלונה ועוד עם שרשרת[צער בעלי חיים],בזמן שאתה יושב בבית וחם לך!אין רחמים,אין דאגות.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר הכלב שלי והנינגה + האוכל אבנים והגור הכי חמודים חח סתם כולם חמודים וכלבים עומדים בקור בלי בעיה
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים אתה מודע לכך שמונה ההודעות לא תקף בפורום כללי...כי כל עמוד אתה אומר בערך פעמיים שכל הכלבים חמודים..
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים כדי שלא יספימו על מנת להעלות את המונה.. חזרה לנושא... כל הכלבים חמודים :lol: הכי אהבתי את הגולדן.. גם לי היתה כלבה, רוטוילר מעורב לברדור, היתה ממש ממש ממש יפה, אבל היא ברחה ואין תמונה :'(
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר לרוטווילר אומרים שיש פיוז בראש שהוא נישרף יש הרבה בעיות חח איזה בעסה לי זה בכל כללי?
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר מה זה היא נימצאת בתנאים קשים פיי לפי העיינים והגבות רוטווילר אבל זה מוזר כי זה מעורב בטח קטלני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.