פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים כשאני מנסה לעדכן באופן ידני או שהאנטי וירוס מנסה לעדכן אוטומטי אני מקבל את ההודעה:Sever Connection Failureניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים ואפילו ניסיתי גירסא שונה וזה עדיין עושה את זהואני חייב לעדכן!מה הבעיה?
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר אני כן...למה אתה אומר סתם?!פשוט ניסיתי להוריד גירסא אחרת כי זה לא עבד אבל ראיתי שזה לא עזר
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים אני לא מדבר סתםגרסאות הניסוי טובות ל30 יום, אחרי זה כבר לא. זה שאתה מתקין מחדש לא עוזר (זה נמצא ברגסטרי)אולי תראה לנו תמונות בשביל שנדע יותר?
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים שמעבתור משתמש NOD אני יודע על מה אתה מדברוהנה מה שאני יודעזה קורה כשיש לך גרסה לא רשומהושהקוד שלך פג ולכן אתה לא יכול להתחבר לשרת ולעדכן
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים לאואני ישר אגיד לך את התשובה לשאלה הבאה שלךאני לא אעזור לך, ואגיד לך איך לגרום לNOD לעבוד תשתמש בראש שלך ותחפש לבד
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר תודה רבה שאתה כל כך נחמדאתה חושב של ניסיתי לבד?!כרגע כתבתי לך שניסיתי מלא גירסאות ולא עבדאתה לא רוצה לעזור תודה
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים אם הוא היה עוזר הוא היה עובר על חוקי הפורום. גם אתה עברת עליהם כשביקשת גירסה פרוצה, לכן נוספה לך אזהרה. לאחר שלוש אזהרות תורחק או תושעה מהפורום (שלא תחשוב שמנסים להפחיד אותך - שמור על החוקים וכולנו נרוויח ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.