פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים עדכנתי ביוס F10 BETA של הלוח שלי...http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NXP-SLI.htmוהטמפרטורות עלו ב-5 מעלות בערך... האם יש אפשרות להסיר את עדכון הביוס ולחזור לעדכון הישן יותר?
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר הבנתי... מה שאתה אומר בעצם שכרגע הטמפרטורות שלי מדויקות, אבל האם לא יכול להיות שכתוצאה מעדכון ביוס לא הכי תקין זה גורם לטמפרטורות גבוהות יותר?
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים או שהביוס החדש יותר מדוייק (רוב הסיכוים)..או שהוא מזייף לגבי הטמפ'..אין מצב שמעידכון לא נכון של הביוס הטמפ' עולות (ואם היה בעיה בעדכון אז היית שם לב..)
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים בדוק האם הטמפרטורות עלו גם בתוכנות כמו Everest.ד"א, שמעתי טענה של Milk-Inc שהלוחות של Gigabyte מדייקים בקריאה רק ב-EasyTune.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר לא יודע מה הלך.. בקיצור קבלתי עצבים גם ככה על המחשב, ניקיתי אבק ע"י ספרי לחץ, שמתי משחה טרמית טובה וכרגע הטמפרטורה של המעבד על 29 מעלות במנוחה.. אני רגוע. אגב אותו הטמפרטורה גם באוורסט גם בביוס וגם בתוכנה של גי'גהבייט.** ואם כבר מדברים מי שלא הוריד את הגירסא 2.2 של אוורסט מאוד מולץ להורדה במיוחד למי שיש מעכרכות של SLI (פתחתי על זה תרד)http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=149241.0ושוב תודה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.