עבור לתוכן

צריך עזרה לבחירת מארז

Featured Replies

פורסם

הSUNBEAM איכותי מאוד מאוד ומאוורר היטב אבל שוקל 11 קילו... לא מאמין שזה בעיה כי הוא יושב על הריצפה כל הזמן :xyxthumbs:

בנוגע לשני אין לי מושג איך הוא ביחס לTRANSFORMER אבל שים לב גם לתג המחיר... בכל זאת, THERMALTAKE ידועה במחירים הגבוהים בגלל השם, אז נראה לי הטרנסופרמר לא רק שיותר זול, אלא גם יותר איכותי

פורסם

ה-SUNBEAM יותר טוב מה-TT (שהוא חיקוי למארז של חברה אחרת).

פורסם

ה Soprano זה לא מארז ברמה של Transformer

אין עוד מארז ברמה של Transformer במחיר כמו שלו

פורסם

ה-SUNBEAM יותר טוב מה-TT (שהוא חיקוי למארז של חברה אחרת).

איזה בדיוק מארז הוא מחקה?
פורסם

הסופרנו והצונמי מחקים את הcoolermaster wavemaster שעולה כ800 ש"ח.

אבל כפול שלוש יותר איכותי מאורר ויפה.(ועשוי מאלומניום)

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני חושב שהתרנספורמר הכחול לא כל כך יפה וזה מה שיש בנעה אז אני רציתי לחשוב על משהו אחר אולי

פורסם

ה Soprano זה לא מארז ברמה של Transformer

אין עוד מארז ברמה של Transformer במחיר כמו שלו

למחיר שלו,אני ממש אישית לא התלהבתי מהאיכות,היא סבירה,לא יותר.......אולי באיכות של הHEC......

פורסם

תגיד אתה מדבר על הסופרנו או הטרנספורמר?

חוץ מזה COMPUCASE מייצרים מארזים באיכות מאוד גבוהה ו-HEC היא חברת הספקי כוח.

פורסם

השילדה של הקומפיוקייס זהה לשילדה של ה1080 של אנטק ושל הטרנספורמר.

אני לא מבין איך האיכות לא התאימה למחיר.

פורסם

למחיר שלו,אני ממש אישית לא התלהבתי מהאיכות,היא סבירה,לא יותר.......אולי באיכות של הHEC......

הכל משחק של תקציב

אין בעיה להמליץ לכל אחד לקנות Lian-Li

פורסם

או איזה זלמן :smile1:

אבל אני בכלל לא מבין מה אתה רוצה- מה הבעיה באיכות? פעם ראית מישהו שנשברה/התעקמה הדלת של הטרנספורמר שלו או משהו? איכות הבנייה בסדר, ומה שיותר חשוב שהוא מקורר מצויין. 5 מאווררים במקומות מצויינים, שכוללים אחד בגג המארז- מאוורר מאוד חשוב שאין כמעט בשום מארז שאני מכיר, אפילו במחירים גבוהים הרבה יותר. והוא גם ענקי, וגם יפה. החיסרון היחיד, זה שהוא מרעיש, לפי מה שאומרים (אני לא זכיתי לשמוע אותו עובד)

פורסם

או איזה זלמן :smile1:

אבל אני בכלל לא מבין מה אתה רוצה- מה הבעיה באיכות? פעם ראית מישהו שנשברה/התעקמה הדלת של הטרנספורמר שלו או משהו? איכות הבנייה בסדר, ומה שיותר חשוב שהוא מקורר מצויין. 5 מאווררים במקומות מצויינים, שכוללים אחד בגג המארז- מאוורר מאוד חשוב שאין כמעט בשום מארז שאני מכיר, אפילו במחירים גבוהים הרבה יותר. והוא גם ענקי, וגם יפה. החיסרון היחיד, זה שהוא מרעיש, לפי מה שאומרים (אני לא זכיתי לשמוע אותו עובד)

אני מדבר על איכות הצבע והבנייה,לא אמרתי שהאיכות של HEC לא טובה,היא מעולה,היא אפילו יותר טובה ממארזי A-TOP וENERMAX שאני ראיתי,אבל הטרנספורמר איתי אישית הוא איכזב,SUNBEM הייתה יכולה עוד קצת להשקיע......אבל שוב כמו שאמרתם,הכל יחסי ועניין של תקציב בעיקר.........דבר אחד שאתה לא יכול להגיד זה שהטרנספורמר מרעיש,הוא באמת שלא,אולי רק שמתקרבים לדלת מעבר לזה הוא לא מרעיש בצורה מוגזמת מדיי.....

השילדה של הקומפיוקייס זהה לשילדה של ה1080 של אנטק ושל הטרנספורמר.

אני לא מבין איך האיכות לא התאימה למחיר.

השילדה של הקומפיוקייס זהה לזו של ANTEC,יש איזושהי הוכחה לדברייך?

יש ביסוס מאיזה אתר חומרה רציני? ::)

פורסם

זה שהן נראות דומה לא אומר שהשלדות אותו דבר ובנויות מאותן חומרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים