פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים Ermm...ציטוט מהחדשות שלכם :גרסה חדשה יצאה ל-VIA 4in1. השיפורים העיקריים הם תיקון בעיות תחת וינדוס 2000 והוספת AGP4X במאפיינים של כרטיסי מסך של nVidia.התקנתי ושום דבר לא השתנה במאפיינים של nVidia :-/ובהתקנה הוא שאל אותי לגבי האם אני רוצה להתקין את ה Via PCI IDE Driver ואת ה-Via INF. ???
פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים נו מה, אף אחד לא התקין את זה?למה צריך להתקיןאת זה על ה a7m266???רק בשביל הבקר IDE...., זה כבר יעשה לו משהוא... :-/
פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים מחבר צריך להתקין את זה...וחוץ מזה, אני רוצה לשמוע ממישהו שיש לו משהו כמו Via KT133A/266A ולראות אם זה באמת הוסיף את זה!עד שאני לא ישמע אני טוען שהידיעה בחדשות מופרכת!
פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים צריך להתקין את זה... וחוץ מזה, אני רוצה לשמוע ממישהו שיש לו משהו כמו Via KT133A/266A ולראות אם זה באמת הוסיף את זה! עד שאני לא ישמע אני טוען שהידיעה בחדשות מופרכת! מאוד מומלץ להתקין את זה הייתי אומר לך אבל יש לי וודו 3 מזורגג!!!!! :AR15: :AR15: :AR15: :bash: ידיעה מופרכת אין מיי אס, אני תרגמתי מה שהיה כתוב איפה שמצאתי את זה!
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים אתה לא הבנתה משהו ה VIA4IN1 מתקין דברים אוטומתית הוא לא בדיוק שואל אותךקודם כל תוכנת ההתקנה בוחנת איזו מערכת הפאלה יש לך אחרי זה היא בודקת את הדרברים שמותקנים אצלךורק אז היא מחליטנ איזה דרברים כדאי לך "לשפ" ע"י התקנת הדרברים החדשים שהיא מכילהאם זה לא התקין את ה AGPX4 אז כנרא לא צריך
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים אבל כן צריך, כי אין לי את האופציה הזאת.על איזה לוח התקנת את זה ?A7M266 ?זה צ'יפסט של AMD , אתה לא צריך להתקין את הכל על הלוח הזה .
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים אני התקנתי , נהיה לי סלט , התקנתי את הBUS MASTER שיש באתר של VIA , נפתרה לי הבעיה .יותר אני לא נוגע ב4IN1
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים אני מתחיל להיות מסטול פה.....לA7M266 אני צריך להתקין את הדבר הזה או לא.?בדיסק של הלוח יש 3in1 ..... אני מבולבל פה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.