פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים אהלן!אני מתחיל לבנות כרגע בבי"ס פרוייקט שכולל ניתוח תמונה ב visual basic כחלק מרובוט.הייתי שמח לקבל מידע מאיפה אוכל להתחיל ללמוד על הנושא, כי ממש אין לי ידע מוקדם בנושא.תודה רבה!
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מחבר או.קי אז ככה:על הרובוט מורכבת מצלמה, וברגע שאני רואה את התמונה על המסך אני אצטרך לכתוב איזה קוד שייתן כל יחדת זמן פקודת תיקון לכיוון התזוזה של הרובוט, בהתאם למיקום של אותו עצם.
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים זה סיפוראתה תצטרך להפעיל פה גם AIאתה בטוח שאתה יודע מה אתה עושה ושהפרוייקט הזה עם הרובוט הוא לא קצת over your head?
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מחבר אני כמובן יודע שהפרוייקט מסובך, ובגלל זה אני והשותף שלי גם נעזרים בצוות המורים, אך כרגע אנו בשלב ההתחלתי והייתי מעוניין לדעת מאיפה כדאי להתחיל ללמוד על ניתוח תמונה באמצעות visual basic באופן כללי.
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים אני לא התעסקתי עם זה ב-VB אבל כן התעסקתי עם ניתוח תמונה ואינטיליגנציה מלאכותית ב-MATLABכעיקרון אתה קורא את התמונה ל-3 מטריצות(RGB), כל אחת במימדים של התמונה כאשר כל איבר במטריצה מכיל את הערך המספרי של הצבע(נע בין 0 ל-255)אתה לוקח את המטריצות האלה ומתחיל לבצע על המספרים האלה את הפעולות שאתה רוצה
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מחבר גם רמת הידע שלי ב visual basic לא גבוה כל כך. הכוונה שלי היא האם אתה מכיר אתר, ספר, מדריך או משהו בסגנון שיוכל לעזור לי בתחילת הדרך להבין את הנושא טוב יותר?
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים http://www.google.com/search?hl=en&hs=luy&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&q=visual+basic+image+analysis&spell=1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.