עבור לתוכן

היום זה קורה! ( Logitech G5 יהיה אצלי!)

Featured Replies

פורסם

היום, חבר של אבא שלי שבדיוק צריך לסוע לחיפה, יעבור דרך NoaComp ויביא לי את המוצרים שלי P: לשלם במזומן = הכי טוב והכי בטוח!

בקיצור, בנתיים אני סגור על זה

G5

883817.JPG

+

Steelpad QcK

572080.JPG

למישהו יש הערה / המלצה אחרונה? אם למישהו יש הערה חיובית אז סבבה.. אבל אם למישהו יש שלילית אז הוא חייב להגיב! אני חוזר אם למישהו יש הערה שלילית אז הוא חייב להגיב! (: תודה

פורסם

תתחדש :D

אני את הMX500 שלי יקבל שבוע הבא :)

פורסם

היום, חבר של אבא שלי שבדיוק צריך לסוע לחיפה, יעבור דרך NoaComp ויביא לי את המוצרים שלי P: לשלם במזומן = הכי טוב והכי בטוח!

בקיצור, בנתיים אני סגור על זה

G5

883817.JPG

+

Steelpad QcK

572080.JPG

למישהו יש הערה / המלצה אחרונה? אם למישהו יש הערה חיובית אז סבבה.. אבל אם למישהו יש שלילית אז הוא חייב להגיב! אני חוזר אם למישהו יש הערה שלילית אז הוא חייב להגיב! (: תודה

קיבלתי אותו לפני שבועיים בערך

אחלה עכבר !

תתחדש

פורסם

אחלה של דבר

רק שהמחיר 390 שקל לעכבר o= עריכה: כרגע התסכלתי על הפרטים נראה עכבר ממש טוב..

אתה משחק משחקים כמו CS/CS;S ET CS;CZ ?

אני קניתי את ה MX510 ואת הג'יפה 6600 שלי שם והכל טוב   :)

פורסם

אחלה של דבר

רק שהמחיר 390 שקל לעכבר o= עריכה: כרגע התסכלתי על הפרטים נראה עכבר ממש טוב..

אתה משחק משחקים כמו CS/CS;S ET CS;CZ ?

אני קניתי את ה MX510 ואת הג'יפה 6600 שלי שם והכל טוב   :)

לפי דעתי זה לא משנה.. כי אפילו אם הוא לא משחק באחד המשחקים האלו והוא משחק בסתם משחק אחר

עדיף לו את העכבר הזה בשביל התחושה הנוחות והדיוק.

אבל אני מסכים איתך שכדאי להשקיע על עכבר כזה רק במידה וחורשים על משחקים כגון CS ועוד.

לי אישית יש את הLogitech® MX518 !

תתחדש ובוקר טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם..

ולכל המעונינים הסגנון שלי זה CSS, Battlefield 2 ול - CZ אני מקדיש זמן רק לחברים שלא קנו CSS.. ככה משחקים בפרוץ.. יש קהילה ישראלית גדולה דווקא ב CZ.

ובקשר ל CSS אמממ קצת עבר לי, כי עברתי לבאטלפילד וזה כבר עולם אחר, למי שיצא לשחק בשניהם יודע מה יותר טוב.

BF2 יותר מורכב, יש מטרה.. חייבים לצאת בצוותים (יחידות) במשחק באטלפילד קשה לשרוד בלי שיש ביחידה שלך רופא, מחלק נשק, לוחם, נהג / טייס..

הכל יותר מתוכנן, הרבה יותר אסטרטגיות! בכל משחק חייב ליהיות שיתוף פעולה אפילו שלא מכירים את האנשים שם.. וגם אפשר לעלות רמות ולקבל מדליות, ככל שעולים ברמות פותחים נשקים חדשים.. אין אין אני קונה תעכבר הזה רק בשביל BF 2 אפשר להגיד..

ב CSS כולם מקללים.. אני כמעט מטרה.. משחקים רק בשהיל להרוג.. חחחח.. למרות שזה גם כייף, אבל שניהם משחקים מדהימים לדעתי!

פורסם

אין מילה אחת רעה להגיד על העכבר הזה... אם יש את המזומנים אין לך בכלל על מה להתחרט.

תהנה :)

פורסם
  • מחבר

חחחחח "מזומנים" (:

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

זהו קנו לי. ב 7 זה אצלי בבית.. מחר אני יעביר לכם חוות דעת!

פורסם

תתחדש  :xyxthumbs:

פורסם

אני אישית ממש אוהב את העכבר אחת הטובים וגם תתחדש גבר הוא ממש אחלה גם הDRAIVERS שבאים איתו ממש נוחים בכלל LOGITECH חיות

פורסם

זה סתם שטויות, יש לי MX500 ועכבר אופטי ב15 שקל של PINE, הנוחות אמנם הבדל, אבל דיוק אני לא מרגיש כלום גם בין הMX500 וגם בין העכבר האופטי הכי מעפן בעולם

פורסם
  • מחבר

Red Shark באיזה משחק אתה משחק בכלל?

אתה בכלל איך משנים PDI ?

דרך אגב שלא תטעה.. MX 500 לא הכי חזק בעולם.. אבל רואים שאתה לא מדבר רציני :|

אני לא יודע איך משנים ב MX את ה PDI.. כשאני יקבל אני אדע ואולי יוכל לעזור לך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים