עבור לתוכן

בעיה עם שלחת אימיילים בFF

Featured Replies

פורסם

שלום אני משתמש בFF כבר זמן רב ועוד לא נתקלתי בדבר שכזה אני כרגיל נכנס לEMAIL שלי בWALLA רושם כתובת+נושא ועוד טקסט או מצרף קובץ ולא משנה מה אני עושה הקובץ לא נשלח יש לציין שאין ERROR אלא פשוט מעיין קו אדום כזה ליד הכתובת..

אני התקנתי את הFIREFOX כבר פעמים ו(כל פעם מחקתי והתקנתי מחדש) ועדיין לא הצלחתי לשלוח מייל וגם כך היה באימייל של אחי בNANA..

צירפתי תמונה בתיקוה שמישהו יפתור את הבעיה כאשר אני משתמש בIE כדי לשלוח אימיליים וגולש בFF..

תודה מראש.

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן....המייל של וואלה עושה צרות עם פיירפוקס.

אני פשוט את האימיילים שלי קורא עם האקספלורר.

אין מה לעשות, פשוט וואלה נבנה כנראה לא בתקן הבינלאומי או משהו כזה ובגלל זה יש לו בעיות עם דפדפנים אחרים.

פורסם

רעיון טוב, לעבור ל GMAIL, זה דוא"ל שעובד כל הזמן בניגוד ל WALLA שלא עובד עם FF וגם מדי פעם מחליט להפסיק לעבוד בלי קשר...

פורסם
  • מחבר

רעיון טוב, לעבור ל GMAIL, זה דוא"ל שעובד כל הזמן בניגוד ל WALLA שלא עובד עם FF וגם מדי פעם מחליט להפסיק לעבוד בלי קשר...

אם רק בWALLA זה לא היה פועל אז הייתי מנסה אבל מאחר וגם בNANA זה לא פועל אז אני רוצה להבין מה הבעיה ...

בנוסף אני משתמש ב WALLA כמה כמעע שנתיים ורוב הרשימה שלי שם ואין לי כוח להגיד לכולם לשלוח לחשבון בGMAIL..

אז בכול זאת מישהו יודע כיצד אני אוכל לפתור את הבעיה הזאת?

פורסם

שלח מייל זועם לוואלה ותגיד להם שיתחילו לכתוב לפי התקן

פורסם

תנסה אולי OPERA, הוא משלב בערך גם דברים שיש ב IE גם ב FF, אבל הוא הרבה יותר תואם לדפים מ IE...

ואין מה לעשות, אתרים מפגרים שלא עובדים עם FF, פשוט לא להשתמש בהם...

פורסם

אה לנטסקייפ 8 יש מצב עבודה של IE

פורסם
  • מחבר

שלח מייל זועם לוואלה ותגיד להם שיתחילו לכתוב לפי התקן

והם ממש ממש יתיחסו אלי טוב אז הבעיה אצל WALLA וNANA לא אצלי :(

כנראה שאני פשוט אשתמש בIE לבדיקת ושלחת אימיליים..

עוד מישהו נתקל בבעיה שלי?

והצליח בכול זאת לשלוח אימיליים דרך ה FF

פורסם

גם אני נתקלתי בבעיה זהה.

הפיתרון- כתיבת אימייל ב-IE.

הייתי עובר ל-Gmail הבעיה היחידה היא שיש לי יותר מדיי אתרים בהם יש צורך לשנות כתובות... :-\

פורסם

בכל שרות דואר נורמלי (בגלל זה לא בטוח שיש את זה ב WALLA/CRAPOLA), יש אפשרות להעביר מיילים אוטומתית לכתובת אחרת (ב GMAIL כמובן יש אפשרות כזו), זה מה שעשיתי למספר תיבות שלי, הם מגיעים ישר ל GMAIL שלי הכל ביחד, והוא יודע למיין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים