פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים לא הצלחתי למצוא באיזה מקום בתוכנה בודקים טמפרטורה לחלקים כמו לוח אם מעבד וכו' כי אני רוצה להשוות בין ה- SPEEDFAN לאוורסט אז תעזרו לי בבקשה?
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר אההה תודה רבה אחי הצלחתי ;Dיש לי עוד שאלה תגידו לא מצאתי בחנויות בעיר שלי (אשקלון) לוח אם של DFI או ABIT תגידו למישהו יש מושג שאולי יש באייבורי לוחות אם מהחברות האלה ?
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אני מאוד מתקשה להאמין ששום חנות באשקלון לא מוכנה להזמין Abit / DFIאם זה לא יסתדר תשלח לי הודעה פרטית ואני אראה אם אפשר לסדר משהו
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים שחרררררררר מאייבורי.זיגזג עושים משלוחים לכל הארץ (בתכלס הם יושבים איפשהו ליד תל אביב).חוצמזה יש לך לוחות אביט ב-KSP ו-DFI בפנדה ובלוג'יק ו... זה דיי תלוי ביבואן שאיתו עובדת החנות, אני לא ממש מכיר חנויות באשקלון אבל תעשה סבב טלפונים ומתישהו תגיע לחנות עם יבואן נורמלי (אביט לא יהיה לך בעיה למצוא , DFI אולי כן).
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מאז ש DFI מיובא ע"י CD-Log אין סיבה שתהיה בעיה למצוא אותםפשוט להתקשר לכל החנויות ולשאול אם אפשר להזמין לוח Xאם אומרים לך שהוא לא טוב או משהו כזה, או שעדיף Gigabyteאז תגיד שאתה רוצה את הלוח הספציפי הזהמישהו יהיה מוכן להזמין בשבילך
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר יששששששששששש סוף סוף מצאתי חנות שיש בה את כל מה שאני צריך והיא קרובה לאשקלון "אייבורי" אני יראה מה הם מציעים לי ואני יחליט האם לקנות מהם בסוף...
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים יששששששששששש סוף סוף מצאתי חנות שיש בה את כל מה שאני צריך והיא קרובה לאשקלון "אייבורי" אני יראה מה הם מציעים לי ואני יחליט האם לקנות מהם בסוף... לא כל כך יששששש אבל שיהיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.