פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים אני רואה אבודים (ראיתי) עכשיו מחכה שהעונה השניה תגיע להוט...גם הסמויה סדרה מצויינת נראה לי מישהו ציין פה כבר (the wire) עכשיו העונה השלישית. לטמי הראשונה הייתה הכי טובה...ראיתי פרק אחד או 2 של פאמילי גאיי בהוט ואהבתי את זה לאללה אבל אני כל הזמן שוכח לראות...צריך לזכור שזה ביום חמישי.צבי הנינג'ה....סתם לא, אני רואה גם הישרדות-זו הסידרה היחידה שאני מוריד (כרגע רואה עונה 11). זאת התכנית ריאליטי הכי טובה (או היחידה).
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים אני רואה אבודים (ראיתי) עכשיו מחכה שהעונה השניה תגיע להוט...ייקח עוד הרבה זמןהיא רק התחילה בארה"ב
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים אני רואה אבודים (ראיתי) עכשיו מחכה שהעונה השניה תגיע להוט...גם הסמויה סדרה מצויינת נראה לי מישהו ציין פה כבר (the wire) עכשיו העונה השלישית. לטמי הראשונה הייתה הכי טובה...ראיתי פרק אחד או 2 של פאמילי גאיי בהוט ואהבתי את זה לאללה אבל אני כל הזמן שוכח לראות...צריך לזכור שזה ביום חמישי.צבי הנינג'ה....סתם לא, אני רואה גם הישרדות-זו הסידרה היחידה שאני מוריד (כרגע רואה עונה 11). זאת התכנית ריאליטי הכי טובה (או היחידה).אין פאמילי גאי בהוט... יש אבא אמריקני שזה מן סדרת בת של פאמילי גאי אבל זה לא אותה סדרה....
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים אין פאמילי גאי בהוט... יש אבא אמריקני שזה מן סדרת בת של פאמילי גאי אבל זה לא אותה סדרה....כנראה שאתה צודק...חשבתי שזה התרגום שהם הביאו. בכל מקרה אבא אמריקני מצחיק ביותר ממה שראיתי.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים נשואים פלוס!! הסדרה הכי גדולה של כל הזמנים אנשים..! גולשים בזמן ולואיס וקלארק.. אלו סדרות שהיתי יושב כמו בול עץ מול הטלויזיה בשבילן...
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים כמו כולם סדרות הפולחן של כל שנות הילדותmarried with children אין מה לעשות אל בנדי זה אל בנדי...אריזה משפחתית... כל יום היו שעתיים ככה בשביל ה 3 סדרות האלהוהנסיך המדליק...בכל מקרה היום זהfamily guy הסדרה הכי ענקית שראיתי בזמן האחרוןועוד סדרה מהעבר שאף אחד לא הזכיר שמאד אהבתי Renegade עם רינו ריינס... אחלה סידרה הייתה.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים איזו תוכנית זאת Family Guy? באיזה ערוץ משדרים את זה?ומה לגבי נשואים פלוס לא משדרים אותה יותר בשום ערוץ?כל הסדרות האלה יחזירו אותי טיפה לשבת מול הטלויזיה לא כמו היום אפילו שעה לא...
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים ומה לגבי נשואים פלוס לא משדרים אותה יותר בשום ערוץ?עד כמה שאני יודע לא משדרים אותה יותר בארץ, אבל אם יש לך הרד דיסק גדול וסבלנות אז אתה יכול למצוא אותה ברחבי באינטרנט (אני מוריד אותה כבר איזה חודש ואני רק ב77 אחוז)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.