פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים קשה להחליט על 3 אבל הנה 5:LostSmallvilleThe O.Cמופע שנות ה-70גולשים בזמן=]
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים Eva Longoria - Recently named one of People's "50 Most Beautiful" and the "#1 Hottest Woman in the World" on Maxim's 2005 annual "Hot 100" listhttp://www.desperatehousewivesonline.com/eva_pictures.htmמשחקת את גבריאל סוליס בסדרה עקרות בית נואשות...
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים אתה לא יכול להשוות אותה לשר הורוביץ מיקלולס הבחורה שלך סטם רגילה או גנרית במילים אחרות שר הרבה יותר יפה
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים טוב קודם אני יתחיל עם זה שאני מאוכזב שאף אחד פה עוד לא הזכיר את הסדרה Carnivalehttp://www.hbo.com/carnivale/?ntrack_para1=leftnav_category0_show16אחת התכניות הכי מדהימות שהיו בטלויזיה, משחק,הפקה,סיפור הכל פשוט מדהיםThe Wireרק מישהו אחד הזכיר את זה וגם חבל סדרה מעולה מכל הבחינות ותודה ל HBO שחדשו אותה לעוד עונהאת שתי הסדרות הללו אתם באמת חייבים לקחת בדי וי די או לראות בדרך אחרת אני בטוח שרובכם יותר מיאהב אותםאני יוסיף לרשימה את 24 והסופרנוס שאני לא חושב שצריך להוסיף מליםוקומדיות זהmarried with childrensouth parkseinfeldועוד קומדיות נחמדות שחדשות יחסית זהtwo and a half menhow i met your mother
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים אז ככה יש הרבה(למרות שצריך 3):Lostחבריםsouth parkfuturamathe simpsonsjoeyויש עוד הרבה שלא עולים לי כרגע בראש...
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים The SimpsonsFamily GuyAmerican DadFuturama RIPSouthparkLostNumb3rsבטיפול(אלו הסדרות העלילתיות)אה.. וכמובן הכל זז עם דודו טופז!
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים או אם חבר שלי (מאוד מצחיק... אני יודע שמאוד בא לך ללחוץ על "כתוב תגובה ולכתוב "הומו!!!111שתייים" אבל תתאפק...)יראה את מה שכתבתם כאן על עקרות בית נואשות הוא יכעס מאוד לא כדאי לכם להתעסק איתו... כל שבוע הוא ועוד ילדה באים אלי לראות עקרות שהורדתי באינטרנט בגלל שלאף אחד מאיתנו אין YES... ואני לא עומד לעבור ליס בגלל סדרה אחת... אה ואת רוב הסדרות שאני אוהב אמרו כאן לא פעם ולא פעמיים אבל בכל זאת... The Simpsons Family Guy Futurama ועוד סדרה שפעם היתה בערוץ שלוש שאין לי מושג איך קוראים לה באנגלית... בעברית קוראטים לה רפואה שלמה... ועוד סדרות שאני אוהב... כן נמותק מלך השכונה כולם אוהבים את ריימונד אה ואיך שכחתי את האוס....
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים deddy יש סיבה שאתה קורא לעצמך חמור בחתימה ? בקצב הזה אפשר לפתוח פה גן חיות.
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים זה לא אני קורא לעצמי חמור זה מערכת הפורמים קוראת לי חמורואם המערכת מחליטה שאני חמור כנראה שהיא יודעת אז אני לא מתווכח איתה...
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים FAMILY GAY שיר זה Family Guy. אני לא יכול שלוש, אבל במקום הראשון בטוח Family Guy. עוד סדרות: הנמלט (מתח מעולה), הסימפסונים, תיקים באפלה, כולם אוהבים את ריימונד, מלך השכונה, כן מותק, אודיסאה 5 (סדרה גאונית!), חברים, מופע שנות השבעים, תהרוג אותי וזהו, של מי השורה הזאת בכלל, דרו קארי ועוד רבים אחרים שאני לא זוכר עכשיו.
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים The Amazing Race The ContenderSmallvilleSurface (סדרה חדשה מומלצת במיוחד, נראה לי שכל מי שאהב את סמולויל יאהב גם את זה)SouthParkPunk'dScare TacticsJackass ;Dוהסדרה של באם מרגרה ברח לי השם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.