פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים Babylon5SouthparkFarscapeBattlestar Galactica - the new oneStar Trek - I like them all
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים 3? אני לא יכול לבחור, יש כלכך הרבה סדרות איכותיותדוגרי.אני רואה:Veronica MarsLostEverybody Hates ChrisPrison BreakDesperate Housewives(הייתי סקפטי לגבי הסדרה הזאת, אבל אחרי כל הפרסים שהם קיבלו, הייתי חייב לראות על מה מדובר)WeedsNip tuckThe WireCSI MiamiFamily GuySouth ParkAmerican Dad!ולא בדיוק סדרה, אבל זה כ"כ איכותי שהייתי חייב להוסיף:Top Gearמה זה ה-oc?Orange Country, California
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים SupranosX-FilesSimpsonsהסופרנוס ללא כל צל של ספק הסידרה הטובה ביותר אי פעם איכות ברמה שלא נראתה מעולם ואני לא בטוח שתיראה שוב
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מה זה ה-oc?Orange Country, Californiaזה כמו בוורלי הילס שגם הייתה סידרה מעולה.
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים בחירה קשה כי היו הרבה טובות אז אני יציין כמה:סיינפלדנשואים פלוסהסופרנוסהנמלטגולשים בזמן.ויש עוד הרבה.
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים נישואים פלוסחבריםמפגשים מהסוג האישיאלה שלושת הסדרות שראיתי כל עונה שלהם כמעט ארבע פעמים!
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים צודק.. גם אוז אחלה סדרה... גם אהבתי פעם את הסדרה של המאפיות האיטלקיות.. שכחתי את השם..
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אם חייבים לבחור 3 אז: 1. Married with Children 2. Macgyver (בלעתי את השידורים החוזרים ב AXN בשקיקה) 3. Dawson's Creek (ויש עוד רבות טובות: גולשים בזמן, לואיס וקלארק, NYPD, תיקים באפילה, סימפסונס, אריזה משפחתית וכו') אני זוכר לדוגמה שהייתי רואה את Sliders......... אם מישהו היה מפריע לי באמצע פרק הוא היה חוטף ממני כאלה צעקות! והייתה תקופה שגם אני וגם חבר שלי ראינו לואיס וקלראק (זה היה מזמן) וממש ציפינו לכל פרק.... אחחח, פעם היה כיף לראות טלווזיה. ממש ציפית לכל פרק. ולכל ה"גברים" עם הבדיחה כגון "לא ידעתי שיש פה בנות" על מי שרואה עקרות בית נואשות/דוסון קריק: :
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים גולשים בזמן היתה סדרה איכותיתאבל רק עד שהתחיל הקטע עם החייזרים והחליפו את הצוות המקורי אח"כ זה היה מעפאן ברמות
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים נכון , גם מיסטר בין מת על הפרצופים שלו. צוות לעניין גם איכות, מת על בי איי, אבל מה זה השם הזה פנים??
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים גולשים בזמן מאד טוב דרגון בול היתה טובה ליפי כמה שנים שראיתי עקרות בית נואשות נחמד השיר שלנו פצצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.