פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים הנה 3 משלי:נשואים פלוס (מי שלא ראה את הסדרה, לא יודע מה הוא פספס)סטארגייטדרו קרי
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אף אחד פה לא רואה Desperate house wifes ?אחת הסדרות המשובחות....ה-3 שלי:LostSouthparkDesperate house wifes
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים 3? אני לא יכול לבחור, יש כלכך הרבה סדרות איכותיות family guy southpark the simpsons malcolm in the middle my name is earl lost seinfeld 24 the o.c jackass viva la bam wildboyz married with children mythbusters סדרות איכות אחת אחת
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים למי שאמר -Desperate house wifes אתה בטוח שאתה בפורום הנכון זה לא הפורום של אודטה או משהו בסיגנון פה
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים חברים!!!!!!!פשוט סדרה מצויינת!!!גם שנות ה-70 זה טוב.וגם אל בנדי המלך!!!!!!!!
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים למי שאמר -Desperate house wifes אתה בטוח שאתה בפורום הנכון זה לא הפורום של אודטה או משהו בסיגנון פה ראית את הסדרה שאתה מדבר?
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים THE O.C.the ocסוף סוף אני מוצא מכורים לסדרהחשבתי כבר אני היחיד פה :-Xאני לא יכול לתת 3 סדרות שאני הכי אוהב כי אני אוהב שני ז'אנרים וקשה לי להגיד מי מהם יותראז שלושת הראשונים בקומדיה:1.נשואים פלוס2.סיינפלד3.חבריםשלושת הראשונים בדרמה/מתח:1. 242. LOST3. ה-O.C.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.