עבור לתוכן

מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה LHemule 5.3?

Featured Replies

פורסם

אני בנתיים משתמש באימיול הרגיל והמהירויות הם על הפנים. עשיתי חיפוש לאימיול של ליונטוורק, הגירסה הכי חדשה ברשת האימיול עצמה, אבל מצאתי לינק רק לגרסאות הישנות!

אז בבקשה למי שיש את קובץ ההתקנה של LHemule הכי חדש, תעלו את הקובץ לאתר הבא ותביאו קישור הורדה. תודה :)

http://rapidshare.de/

פורסם
  • מחבר

תודה על התיקון, אני מעוניין בגירסה 5.3 ולא בגירסה 4.3.

והלינק שהבאת לא עובד כי הוא הלינק של ליונטוורק שנסגר :-X. בגלל זה ביקשתי מאנשים שיש להם את הקובץ להעלות אותו לאתר שהבאתי ולהביא לינק.

פורסם

יש לי את קובץ ההתקנה תסביר לי איך לעלות לשרת או תן את המייל שלך ואני אשלח

זה קובץ של 14 מגה

פורסם
  • מחבר

אם תוכל בבקשה תעלה את הקובץ ללינק הזה: http://rapidshare.de/, כך שאם עוד אנשים יראו את ההודעה וירצו להוריד, אז הם יוכלו ישירות גם.

באתר אתה פשוט לוחץ על הכפתור: "BROWSE", מופיע לך חלון של הכונן קשיח שלך ובו אתה הולך למיקום של קובץ ההתקנה ובוחר אותו ולוחץ OK. אחרי זה אתה לוחץ על הכפתור "UPLOAD" וזה יתחיל להעלות לך את הקובץ לאתר (יראה לך את התקדמות ההעלאה, מהירות וכו'). אחרי כמה דקות (ייקח לך זמן להעלות 14MB) יופיע לך לינק להורדת הקובץ בדף האתר. פשוט תעתיק אותו כאן :).

תודה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה :) :) :)

עריכה:

תודה, אבל זאת לא הגירסה שאני מחפש!

פורסם

תפסיק לחיות בסרט, הדברים האלה לא באמת משפיעים על מהירות ההורדה..

הדבר היחיד שמשפיע זה יחס ההורדה\העלאה שלך והקרדיט שאתה צובר בזכותו אצל אנשים.

פורסם
  • מחבר

עבדתי עם האימיול של LH מאז שהוא יצא, והמהירויות עמדו על 20-30KB. לא הכי גבוהות, אבל הורדתי אלבומים תוך יום בערך.

אחרי זה נמחקה לי בטעות האימיול של LH, ולא מצאתי מאיפה להוריד, אז חזרתי לאימיול הרגיל ובו המהירויות לא עולות על 5KB!

לוקח לי 5 ימים להוריד אלבומים שזה ממש מוגזם לעומת קודם.

אז כנראה שבהגדרות של התוכנה של LH יש הבדל שמביא לשינוי קטן במהירות. שינוי שעוזר.

פורסם

אם אתה רוצה יש לי את ההתקנה של 5.2

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל זאת עדיין הגירסה הרשמית של emule. היא לא שונה בהרבה מהגרסה החדשה יותר שמותקנת אצלי.

פורסם

עבדתי עם האימיול של LH מאז שהוא יצא, והמהירויות עמדו על 20-30KB. לא הכי גבוהות, אבל הורדתי אלבומים תוך יום בערך.

אחרי זה נמחקה לי בטעות האימיול של LH, ולא מצאתי מאיפה להוריד, אז חזרתי לאימיול הרגיל ובו המהירויות לא עולות על 5KB!

לוקח לי 5 ימים להוריד אלבומים שזה ממש מוגזם לעומת קודם.

אז כנראה שבהגדרות של התוכנה של LH יש הבדל שמביא לשינוי קטן במהירות. שינוי שעוזר.

חשבת אולי שפשוט לא הורדת את אותם דברים, אז המקורות היו שונים ולכן גם הקרדיט שלך..? ::)

נסה להוריד בשתי גירסאות שונות, ועל אותו חשבון משתמש את אותו קובץ בדיוק, ותראה שבממוצע ל.. שעה, נניח, לא יהיה הבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים