פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים שלוםמאז שקניתי את המחשב יש לי בעיה קשה של ריסטרטים פתאומייםאמרתם לי לנסות את העניין עם הזיכרונותשינית בRECOVERY הורדתי את הV בריסרט אוטומטיאבל עדיין יש ריסטרטיםוהוא גם לא יוצר תיקיית מינידאמפ, למרות שמסומן והכל....אבל עדיין יש ריסטרטים סתם ככה בלי שום קשר, אפשרי שזה ספק ?מה אני יכול לנסות ???תודה מראש,חן.
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים שקניתי את המחשב גם לי היה את הבעיה הזאת של הריסטרטים..ואחרי איזה חצי שנה נשרף לי הספק , החלפתי אותו ומאז אין לי בעיה של ריסטרטים..תנסה אולי זה יעזור..
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר כיום יש לי ספק מאוד ג'נרי של CD-GAL "500W" ב90 ש"ח....השאלה איך אני יכול לדעת בוודאות שזה זה ?זה קורה בתדירות של פעם ביום, ביומיים, שלושה אולי....אני למשל משאיר את המחשב עובד מראשון, אני בא יום חמישי הוא אחרי ריסטרט....(אני משאיר איזה הודעה פתוחה בכוונה...)אני מתחרפן כבר אם הוא לא יוצר מינידאמפ (לא קיימת תיקיה) אז זה לא בעיית זיכרונות או משו ?חן
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים תיקח דף ועט, וכשיופיע לך המסך הכחול, תעתיק את כל הספרות והאותיות שרשומות אחרי המילה STOP.זה צריך להיראות משהו דומה לזה, רק עם ספרות/אותיות שונות:STOP: 0x0000007E
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר תיקח דף ועט, וכשיופיע לך המסך הכחול, תעתיק את כל הספרות והאותיות שרשומות אחרי המילה STOP.זה צריך להיראות משהו דומה לזה, רק עם ספרות/אותיות שונות:STOP: 0x0000007Eידידי, ציינתי מספר פעמים ! אין ןלי מסכים כאלה... רק ריסטרטמה זה PAGEFILE ?חן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.