עבור לתוכן

מדפסת לייזר Xerox Phaser 3116

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני קניתי 4 מדפסות 3121 עבור המשרד

הם מעולות ואפשר להשיג אותם ב-530 שקל

קודם כל, איפה השגת אותם במחיר כזה ?

דבר שני, האם קיבלת איתם טונר מלא ?

דבר שלישי, האם האחריות היא עד למשרד עם נציג Xerox ?

פורסם

אני קניתי מספק שלנו שגם נותן שירות עד למשרד, הורדתי אותו אחרי שהראיתי לו מחירים באינטרנט.

לא יודע אם הטונר מלא אבל בשימוש משרדי הוא יכול להחזיק כמה חודשים טובים.

אנחנו משתמשים אחר כך בטונרים ממוחזרים שזה כנראה לא הכי טוב אבל משתלם כלכלית וגם ממשיך לנו את השירות.

אני לא חושב שהאופציה של אחריות עד לאתר הלקוח שווה משהו לשימוש פרטי

המדפסת הזו מאוד אמינה. לא נראה לי שהיא צפויה להתקלקל ואם כן אז מאוד פשוט לסחוב אותה לחנות (קטנה ולא שוקלת הרבה)

פורסם

טוב, קיבלתי את ה 3116 אתמול, אבל עד עכשיו לא יצא לי להתקין אותה, מפאת חוסר זמן (לימודים)

אני אתקין הערב או מחר, נראה

מה שכן, תמיד שאני מתקין חומרה חדשה, אני משתדל להוריד את הדרייבר הכי מעודכן מהאינטרנט, ולהתקין אותו במקום את הדרייבר שעל ה CD

עכשיו חיפשתי באתר של XEROX העולמית, ולא מצאתי דרייבר למדפסת הזאת

בכלל, המדפסת הזאת לא קיימת בשום מקום באתר שלהם (ה-3116)

יש מצב שזה אתר רק למוצרים המשרדיים שלהם ולא לביתיים ?

נ.ב אם הייתי יודע את העובדה שה-HP מגיעה עם טונר מלא של 3000 דף, הייתי כנראה רוכש אותה במקום את ה-3116...

זה יוצא בערך 100+ שקל חסכון בכסף על טונר, מול ה-3116 , אחרי שמקזזים את העלות של ה-2000 דפים הנוספים.

ודעות טובות יש על 2 המדפסות בסה"כ.

פורסם
  • מחבר

kidney ו- stanly,

לא נראה לי הגיוני הקטע הזה עם הטונר המלא.

מדפסות לא מגיעות עם טונר מלא.

טונר של Xerox Phaser 3116 עולה בסביבות ה - 460 שקל ( שזה מחיר המדפסת ) כך ששם הטונר לא מלא ( אלא רק ל - 1000 )

טונר של 3121 עולה גם אותו דבר, אז זה לא הגיוני שהמדפסת היותר חדישה עולה סה"כ 200 שקל יותר מקודמתה והיא מקבלת טונר מלא ( שרק זה עולה הרבה יותר מ - 200 שקל ),

כבר ב - 2 חנויות ביררתי ולא מקבלים טונר מלא עם 3121,

גם בוואלה שופס, צריך להוסיף כסף כדי לקבל טונר מלא

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?sp=36&auction_id=1702013

אז סטנלי, כנראה שזו הייתה רק קומבינה לך כי אתה עובד שם...

העמך יאלצו להסתפק בטונר חלקי, כך שעדיף נראה לי 3116

וקידני, הנה הדרייברים של המדפסת

http://www.support.xerox.com/go/results.asp?Xtype=download&prodID=3116&Xlang=pt_BR&Xcntry=BRA&source=XOG&prodName=Phaser%203116

פורסם

^^^^^

ה3121 מגיעה עם טונר מלא. סוף פסוק. מי שאומר לך שלא לא יודע מה הוא מדבר, או שהוא מוכר לך מוצר מחודש.

אין פה שאלה בכלל.

ואין מה לדבר על קומבינה - עובד של אופיס דיפו מקבל את המוצר סגור באריזה המקורית בדיוק כמו העמך - היתרון היחיד שלו הוא 10 אחוזי הנחה בקנייה. לא יותר מזה.

דרייברים עדכניים ל3116 :

http://download.support.xerox.com/pub/drivers/Phaser_3116/drivers/winxp/zh/P3116Drivers.zip

שאו ברכה.

פורסם

תודה לשניכם על הדרייברים

אני אשמח לדעת איך מצאתם את זה - כלומר איפה בדיוק ?

כשכתבתי בעמוד חיפוש הדרייברים שיש להם שם

3116

לא קיבלתי תוצאות כלל..

או phaser - קיבלתי רשימה גדולה של כל מוצרי פייזר, אבל 3116 לא היה ברשימה בכלל..

כמו גם באתר שלהם, בתור מוצר.

פורסם

הלכתי לגוגל.

פורסם
  • מחבר

גם אני, "phaser 3116" מניב תוצאות טובות.

נו, איך המדפסת ?

פורסם

טוב... יצאתי קאבוק..

בכל מקרה, מוזר שבאתר שלהם (זה שבאנגלית, העולמי) זה לא מופיע בחיפוש.

איך המדפסת ?

היא נראית ממש טוב

הכנסתי את הטונר, הטענתי אותה בדפים, חיברתי לחשמל

אבל היא רחוקה לי מהמחשב... ולמרות שהכבל USB שמגיע איתה הוא די ארוך, עדיין לא מספיק לי

עד שהצלחתי לסדר את כל הבאלאגן שהיה לי על הספריה, בשביל למקם את המדפסת..

אני מחפש עכשיו כבל USB, המסך שלי הוא HUB USB, אז אם אני אמצא את הכבל שאמור להתחבר אליו מהמחשב, אז אני אצליח לחבר את המדפסת היום, דרך המסך

אם לא, אז אני פשוט אקנה כבל USB נוסף , שיגיע מהמחשב למסך.

פורסם
  • מחבר

גם אני שוקל לקנות מאריך USB גם.

תגיד לי מה דעתך על המדפסת...

פורסם

התרשמות ראשונית

אחלה מדפסת

לא יודע מה הקטע שאומרים במפרט שלוקח לה 12 שניות "להתחמם" - מסמכים היא מוציאה לי תוך 3-4 שניות מרגע השליחה על הכפתור

יש לה בדרייבר אפשרות של 300 ו-600 DPI

וגם מצב של חסכון טונר

שמתי על 300 (DRAFT) , ועל חסכון טונר

הדפסתי כמה מסמכים

ההבדל בין המצב החסכוני ביותר למצב ה DEFAULT, מבחינת המסמך -- ממש לא משמעותי לקורא, לפי דעתי, (כל עוד הפונט בגודל סביר)

נראה לי שאני אהיה מרוצה ממנה

לאורך זמן אני אדע אני מניח

אם אתה בוחר לקנות אותה, לך לראות אותה קודם באיזו חנות פיזית, שתבין את המימדים שלה

היא ממש לא גדולה יחסית למדפסות לייזר, אבל עדיין הגודל הפיזי שלה תופס לי יותר ממה שתיארתי לעצמי

הנה 3 תמונות מהפלאפון להתרשמות (איכות גרועה , זאת מצלמה של 0.3 MP , נוקיה 6230..)

(אני הולך להחליף את הספריה בקרוב, היא כאן מאז שהייתי בן 12... ועברו 12 שנים מאז... חייבים לעשות משהו)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

קניתי את ה - 3116 באופיס דיפו,

נאמר לי שם שה 3121 גם מגיעה עם טונר חלקי, כך שלא היה טעם לקנות אותה...

אגב, איפה יש שירות לקוחות של זירוקס בארץ ( או יותר פרטני, האם יש בחיפה ? )

תודה

פורסם

קודם כל תתחדש על הקנייה.

דבר שני אני יכול לומר לך שהמוכרן שאמר לך שה-3121 לא מגיעה עם טונר מלא הוא אידיוט שלא מבין כלום.

אין לך מה להתפלא כי אין הרבה עובדים מקצועיים במחלקות האלקטרוניקה של אופיס דיפו - אם אתה יכול להחליף (אם הטונר עוד לא נפתח), תיקח את ה-3121.

אם אתה רוצה להיות בטוח במה שאני אומר תרים שניה טלפון לחברה שמספקת אחריות לזירוקס (מופיע בתעודת אחריות - לא זוכר אם זה "מאגר" או "דאטה פול")

ותשאל. תראה בעצמך שאופיס דיפו הטעו אותך.

יום נעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים