פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים מחבר אני קניתי 4 מדפסות 3121 עבור המשרדהם מעולות ואפשר להשיג אותם ב-530 שקל קודם כל, איפה השגת אותם במחיר כזה ?דבר שני, האם קיבלת איתם טונר מלא ?דבר שלישי, האם האחריות היא עד למשרד עם נציג Xerox ?
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים אני קניתי מספק שלנו שגם נותן שירות עד למשרד, הורדתי אותו אחרי שהראיתי לו מחירים באינטרנט.לא יודע אם הטונר מלא אבל בשימוש משרדי הוא יכול להחזיק כמה חודשים טובים.אנחנו משתמשים אחר כך בטונרים ממוחזרים שזה כנראה לא הכי טוב אבל משתלם כלכלית וגם ממשיך לנו את השירות.אני לא חושב שהאופציה של אחריות עד לאתר הלקוח שווה משהו לשימוש פרטיהמדפסת הזו מאוד אמינה. לא נראה לי שהיא צפויה להתקלקל ואם כן אז מאוד פשוט לסחוב אותה לחנות (קטנה ולא שוקלת הרבה)
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים טוב, קיבלתי את ה 3116 אתמול, אבל עד עכשיו לא יצא לי להתקין אותה, מפאת חוסר זמן (לימודים)אני אתקין הערב או מחר, נראהמה שכן, תמיד שאני מתקין חומרה חדשה, אני משתדל להוריד את הדרייבר הכי מעודכן מהאינטרנט, ולהתקין אותו במקום את הדרייבר שעל ה CDעכשיו חיפשתי באתר של XEROX העולמית, ולא מצאתי דרייבר למדפסת הזאתבכלל, המדפסת הזאת לא קיימת בשום מקום באתר שלהם (ה-3116) יש מצב שזה אתר רק למוצרים המשרדיים שלהם ולא לביתיים ? נ.ב אם הייתי יודע את העובדה שה-HP מגיעה עם טונר מלא של 3000 דף, הייתי כנראה רוכש אותה במקום את ה-3116...זה יוצא בערך 100+ שקל חסכון בכסף על טונר, מול ה-3116 , אחרי שמקזזים את העלות של ה-2000 דפים הנוספים.ודעות טובות יש על 2 המדפסות בסה"כ.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר kidney ו- stanly, לא נראה לי הגיוני הקטע הזה עם הטונר המלא.מדפסות לא מגיעות עם טונר מלא.טונר של Xerox Phaser 3116 עולה בסביבות ה - 460 שקל ( שזה מחיר המדפסת ) כך ששם הטונר לא מלא ( אלא רק ל - 1000 ) טונר של 3121 עולה גם אותו דבר, אז זה לא הגיוני שהמדפסת היותר חדישה עולה סה"כ 200 שקל יותר מקודמתה והיא מקבלת טונר מלא ( שרק זה עולה הרבה יותר מ - 200 שקל ),כבר ב - 2 חנויות ביררתי ולא מקבלים טונר מלא עם 3121, גם בוואלה שופס, צריך להוסיף כסף כדי לקבל טונר מלא http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?sp=36&auction_id=1702013אז סטנלי, כנראה שזו הייתה רק קומבינה לך כי אתה עובד שם...העמך יאלצו להסתפק בטונר חלקי, כך שעדיף נראה לי 3116וקידני, הנה הדרייברים של המדפסת http://www.support.xerox.com/go/results.asp?Xtype=download&prodID=3116&Xlang=pt_BR&Xcntry=BRA&source=XOG&prodName=Phaser%203116
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים ^^^^^ה3121 מגיעה עם טונר מלא. סוף פסוק. מי שאומר לך שלא לא יודע מה הוא מדבר, או שהוא מוכר לך מוצר מחודש.אין פה שאלה בכלל.ואין מה לדבר על קומבינה - עובד של אופיס דיפו מקבל את המוצר סגור באריזה המקורית בדיוק כמו העמך - היתרון היחיד שלו הוא 10 אחוזי הנחה בקנייה. לא יותר מזה.דרייברים עדכניים ל3116 :http://download.support.xerox.com/pub/drivers/Phaser_3116/drivers/winxp/zh/P3116Drivers.zipשאו ברכה.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים תודה לשניכם על הדרייבריםאני אשמח לדעת איך מצאתם את זה - כלומר איפה בדיוק ?כשכתבתי בעמוד חיפוש הדרייברים שיש להם שם3116לא קיבלתי תוצאות כלל..או phaser - קיבלתי רשימה גדולה של כל מוצרי פייזר, אבל 3116 לא היה ברשימה בכלל..כמו גם באתר שלהם, בתור מוצר.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים טוב... יצאתי קאבוק.. בכל מקרה, מוזר שבאתר שלהם (זה שבאנגלית, העולמי) זה לא מופיע בחיפוש.איך המדפסת ?היא נראית ממש טובהכנסתי את הטונר, הטענתי אותה בדפים, חיברתי לחשמלאבל היא רחוקה לי מהמחשב... ולמרות שהכבל USB שמגיע איתה הוא די ארוך, עדיין לא מספיק ליעד שהצלחתי לסדר את כל הבאלאגן שהיה לי על הספריה, בשביל למקם את המדפסת..אני מחפש עכשיו כבל USB, המסך שלי הוא HUB USB, אז אם אני אמצא את הכבל שאמור להתחבר אליו מהמחשב, אז אני אצליח לחבר את המדפסת היום, דרך המסךאם לא, אז אני פשוט אקנה כבל USB נוסף , שיגיע מהמחשב למסך.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים התרשמות ראשוניתאחלה מדפסתלא יודע מה הקטע שאומרים במפרט שלוקח לה 12 שניות "להתחמם" - מסמכים היא מוציאה לי תוך 3-4 שניות מרגע השליחה על הכפתוריש לה בדרייבר אפשרות של 300 ו-600 DPIוגם מצב של חסכון טונר שמתי על 300 (DRAFT) , ועל חסכון טונרהדפסתי כמה מסמכיםההבדל בין המצב החסכוני ביותר למצב ה DEFAULT, מבחינת המסמך -- ממש לא משמעותי לקורא, לפי דעתי, (כל עוד הפונט בגודל סביר)נראה לי שאני אהיה מרוצה ממנהלאורך זמן אני אדע אני מניחאם אתה בוחר לקנות אותה, לך לראות אותה קודם באיזו חנות פיזית, שתבין את המימדים שלההיא ממש לא גדולה יחסית למדפסות לייזר, אבל עדיין הגודל הפיזי שלה תופס לי יותר ממה שתיארתי לעצמיהנה 3 תמונות מהפלאפון להתרשמות (איכות גרועה , זאת מצלמה של 0.3 MP , נוקיה 6230..)(אני הולך להחליף את הספריה בקרוב, היא כאן מאז שהייתי בן 12... ועברו 12 שנים מאז... חייבים לעשות משהו)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר קניתי את ה - 3116 באופיס דיפו, נאמר לי שם שה 3121 גם מגיעה עם טונר חלקי, כך שלא היה טעם לקנות אותה...אגב, איפה יש שירות לקוחות של זירוקס בארץ ( או יותר פרטני, האם יש בחיפה ? ) תודה
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים קודם כל תתחדש על הקנייה.דבר שני אני יכול לומר לך שהמוכרן שאמר לך שה-3121 לא מגיעה עם טונר מלא הוא אידיוט שלא מבין כלום.אין לך מה להתפלא כי אין הרבה עובדים מקצועיים במחלקות האלקטרוניקה של אופיס דיפו - אם אתה יכול להחליף (אם הטונר עוד לא נפתח), תיקח את ה-3121.אם אתה רוצה להיות בטוח במה שאני אומר תרים שניה טלפון לחברה שמספקת אחריות לזירוקס (מופיע בתעודת אחריות - לא זוכר אם זה "מאגר" או "דאטה פול")ותשאל. תראה בעצמך שאופיס דיפו הטעו אותך.יום נעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.