עבור לתוכן

אתם שמחים שטלעד ניזרקת היום??

Featured Replies

פורסם

אני אישית מאוד שמח מיזה כי היא החברה הכי דפוקה מי 3 הזכיניות

ואפרת ריטן מיצתלמת הרבה יותר טוב מירדנה הרזי (בתוכניות בוקר)

אני מקווה שניראה תוכניות יותר טובות בערוץ 2 הכשיו שהיא ניזרקת

פורסם

דווקא להיפך, פעם באמת הייתה טלוויזיה.

הכל נהרס כשקשת הגיעה והכניסה את הזבל שלה (עשרות תכניות תרומה ולוח שידורים, שמשתנה מיום ליום)

פורסם

שכחת שלקשת יש את ארץ נהדרת שרק בגללה הרבה אנשים רואים ערוץ 2.

פורסם
  • מחבר

נכון וארץ נהדרת חוזרת ביום שישי הבא

לטלעד רק היום יש תוכניות טובות(יום שידורים אחרון)ובדרך כלל כל השידורים שלה ממממשששששעעעעעממממממממממייייםםםם

פורסם

דווקא להיפך, פעם באמת הייתה טלוויזיה.

הכל נהרס כשקשת הגיעה והכניסה את הזבל שלה (עשרות תכניות תרומה ולוח שידורים, שמשתנה מיום ליום) 

צודק.
פורסם

כלום לא משנה ערוץ שתיים בגדול זה ערוץ 2 אתם לא פותחים את טלויזיה היום ואומרים לעצמכם מםםםם היום קשת משדרת WTF אני יכבה את הטלויזיה זה לא משנה

טלויזיה זו טלויזיה ולא משנה מה הלוח שידורים לא אנחנו קובעים את זה ערוץ2 זה מונופול :s05:

פורסם

למי אכפת? מי רואה ערוץ 2? ::)

פורסם

טלעד היא הייתה זכיינית מעולה, היו להם תוכניות מעולות.

הקומדי סטור

החרצופים

החמישיה הקאמרית

שומר מסך

עובדה

קצרים

החיים זה לא הכל (סדרה פשוט מעולה, הסיטקום הכי טוב שידע ערוץ 22. הרבה יותר טובה מ-"שמש")

ועוד מלא שאני לא זוכר, ממה שזכור לי כמות הזבל אצלהם הייתה ממש קטנה, למעשה הזבל היחיד שלהם זה "מת להיות".

ולעומת זאת, קשת שידרה הרבה מאוד זבל ועוד תשדר כניראה הרבה מאוד זבל.  :nixweiss:

אני חושב שהכי טוב היה אם קשת היו עפים, זה אומר שהיינו נפטרים מכוכב נולד וממה שעכשיו עומד לבוא, "נולד לרקוד", ומעוד הרבה זבל שיש שם.

פורסם

טלעד היו נחמדים אבל רשת\קשת סתם זבל מסחרי...

פורסם

טלעד היו נחמדים אבל רשת\קשת סתם זבל מסחרי...

טלעד היו הכי טובים מבין שלושת הזכייניות, אבל כניראה שאנשים בארץ לא יודעים איכות מה היא ונענים לזבל של קשת. רשת עוד נסבלים.

עכשיו כניראה שהערוץ הזה רק ידרדר מבחינת האיכות. :bash:

פורסם

שכחת שלקשת יש את ארץ נהדרת שרק בגללה הרבה אנשים רואים ערוץ 2.

וזה מה שהופך אותה לחברה טובה?

התוכניות הראשונות היו נחמדות ואח"כ כבר התחיל לשעמם....

גם למס' הפעמים שאפשר למחזר זבל יש גבול

פורסם

אתם יכולים להמשיך לקרוא לזה זבל מסחרי, אבל אתם שוכחים שערוץ 2 הוא *ערוץ מסחרי*, ולכן אותו "זבל" זה בדיוק מה שהם רוצים - כל מה שמביא הרבה צופים, הרבה פרסומות, והרבה כסף.

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי שאני ממש לא הולך להתגעגע לטלעד, אני שמח שהם הפסידו במכרז. אולי לטלעד היו הפקות מקור לא רעות אבל היחס המכפיר שלהם לתוכניות הרכש הוא בלתי נסלח. טלעד לאורך כל שנותיה בערוץ 2 הייתה קונה ממיטב סדרות הרכש (תיקים באפלה, הבית הלבן, הסופרנוס, זהות בדויה, סקראבס, אוורווד, זה רק מגרד את פני השטח) ומחזיקה אותם על המדף במשך שנים או אם התמזל מזלנו משבצת אותם בשעות לא הגיוניות בעליל (מאחור מאוד בלילה) וגם אז זה לא שעה קבוע, כל שבוע השעה משתנה (בדרך כלל זז לשעה יותר מאוחרת). בתגובה לטענות האלו הם אמרו שהעדיפות שלהם לשבץ תוכניות מקור בפריים טיים, וזה לגיטימי בהחלט בעיני אבל למה לעזאזל לרכוש כל כך הרבה סדרות אם אין לכם איפה לשבץ?! אם אין לכם מה לעשות עם סידרה, תשאירו אותה לכבלים או ללווין, למה להתעלל באותם צפים שאוהבים את הסדרות הללו?

בקיצור מה שאני בא לומר הוא שטלעד בעיני (ובעיני רבים אחרים) מייצגת הרבה ממה שרע בטלוויזיה הישראלית, לפחות מבחינת יחס לצופים, ועל זה מגיעה לה לעוף. שלום ולא להתראות.

אגב למי שיתגעגע לתוכניות של טלעד, אין צורך, רוב התוכניות וטאלנטים שלה מצאו מקום או באחת משתי הזכייניות הנותרות או בערוצים אחרים, אז מי שלא יכול בלי עובדה, החיים זה לא הכל וקצרים, אל דאגה הם לא הולכים לשום מקום.

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי שאני ממש לא הולך להתגעגע לטלעד, אני שמח שהם הפסידו במכרז. אולי לטלעד היו הפקות מקור לא רעות אבל היחס המכפיר שלהם לתוכניות הרכש הוא בלתי נסלח. טלעד לאורך כל שנותיה בערוץ 2 הייתה קונה ממיטב סדרות הרכש (תיקים באפלה, הבית הלבן, הסופרנוס, זהות בדויה, סקראבס, אוורווד, זה רק מגרד את פני השטח) ומחזיקה אותם על המדף במשך שנים או אם התמזל מזלנו משבצת אותם בשעות לא הגיוניות בעליל (מאחור מאוד בלילה) וגם אז זה לא שעה קבוע, כל שבוע השעה משתנה (בדרך כלל זז לשעה יותר מאוחרת). בתגובה לטענות האלו הם אמרו שהעדיפות שלהם לשבץ תוכניות מקור בפריים טיים, וזה לגיטימי בהחלט בעיני אבל למה לעזאזל לרכוש כל כך הרבה סדרות אם אין לכם איפה לשבץ?! אם אין לכם מה לעשות עם סידרה, תשאירו אותה לכבלים או ללווין, למה להתעלל באותם צפים שאוהבים את הסדרות הללו?

בקיצור מה שאני בא לומר הוא שטלעד בעיני (ובעיני רבים אחרים) מייצגת הרבה ממה שרע בטלוויזיה הישראלית, לפחות מבחינת יחס לצופים, ועל זה מגיעה לה לעוף. שלום ולא להתראות.

אגב למי שיתגעגע לתוכניות של טלעד, אין צורך, רוב התוכניות וטאלנטים שלה מצאו מקום או באחת משתי הזכייניות הנותרות או בערוצים אחרים, אז מי שלא יכול בלי עובדה, החיים זה לא הכל וקצרים, אל דאגה הם לא הולכים לשום מקום.

אני לא כ"כ בטוח, ברגע שאין את טלעד, קשת ורשת יכולים לעשות ככל העולה על דעתם, הקהל פשוט הצביע לזבל, וזה כניראה מה שהוא יקבל.

פורסם

ואפרת ריטן מיצתלמת הרבה יותר טוב מירדנה הרזי (בתוכניות בוקר)

אח שלי גבר, הכל בסדר ? נראה לי קצת הזוי משהו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים