פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים הנה הדעות שלי* אזור 51 הוא שטח של ניסויים צבאיים, ה"רשות להרוג" היא אחת הזכויות הבסיסיות בארה"ב, זכותו של כל אדם/ארגון להרוג מישהו שנכנס לשטחו הפרטי של אותו אדם/ארגון* חיזרים קימים, רק אני לא חושב שכל הסיפורים שאומרים שהם באו, עשו ניסויים וכו'... אמיתיים. פשוט קל והגיוני לחשוב שיש חיים אחרים מאשר להאמין שאנחנו לבד* בוב לאזר הוא עובד של הממשלה... ויש אנשים אחרים שחושבים ככה. מה הדרך הכי טובה לכסות על דברים? להמציא שקר טוב... בוב לאזר הוא שקר כזה* האורורה באמת נראה כמו אחד ממטוסי הX של NASA* המנוע האמור (במידה ומדובר על זה) הוא SCREAM JET (אני לא בטוח אם אומרים את זה בדיוק ככה) הוא אמור לפעול ממהירות מסויימת ולתת למטוס שמתמש בו מהירות מטורפתוזה רק חלק מהדעות שליאה וגם....* העדיפות שלי היא להטיל פצצת מימן על מדינות אויב
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אחי יש לך תמונות של יעל בר זוהר מהלקטת הלוטהת ? אין אז של area51 היה ? LOL
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אני מאמין בחייזרים אבל לא בזה שחייזרים ביקרו בכדור הארץ. אבל משהו מוזר הוא כשקבוצת חוקרים פרטית ניסתה לברר מה קרה באזור 51 ב1947 הסתבר שכל המסמכים הקשורים לנושא הושמדו
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אני מאמין בחייזרים אבל לא בזה שחייזרים ביקרו בכדור הארץ. אבל משהו מוזר הוא כשקבוצת חוקרים פרטית ניסתה לברר מה קרה באזור 51 ב1947 הסתבר שכל המסמכים הקשורים לנושא הושמדו בונא אנשים זה מפחיד,אולי גם התראד הזה "ייעלם " ע"י אחד המנהלים פה בפורום (מישהו אמר enecoder? : )שעובד שמה?
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים הוא לא רוצה...ואני מאמין בחייזרים.ואני חושב שיש משהוא מסריח בAREA 51... (מישהו אמר NOD32?!?!)
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים כן יצאוהנה אתר עם כמה תמונות של area 51 - http://www.alien-ufos.com/area51photographs.shtmlכמובן שמן הסתם התמונות האלה לא בטוח אמיתיות... יכול להיות שחלקן אמיתיות יכול להיות שאף אחת מהן לא אמיתית...
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים תגידו, כל חודשיים יפתחו פה פוסט חדש על אזור 51, וישפכו את כל החומר הממוחזר מלפני חושדיים שוב ?
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים תגידו, כל חודשיים יפתחו פה פוסט חדש על אזור 51, וישפכו את כל החומר הממוחזר מלפני חושדיים שוב ?פעם ראשונה שאני משתתף בדיון דומה..מה לעשות מי שעושה את זה כל כמה חודשים הוא די משועמם הריי אף אחד לא יגיע לדבר שבאמת ניתן להוכיח שהוא באמת מדהים כל הזמן חוזר על אותם אמירות "חיליים ניסו להתנקש בו וכדומה אבל הוא לא הצליחו להוכיח את זהBLABLABLA..."
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים זה סתם נועד להסוות את area 69 ששם בוש וחבריו מבצעים אורגיות על סדאם חוסיין :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.