עבור לתוכן

אזור 51

Featured Replies

פורסם

לבוש מותר להכנס לשם?

הוא בטוח יודע על זה נכון?

Possible Denial-Ability

• תגובות 62
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הנה הדעות שלי

* אזור 51 הוא שטח של ניסויים צבאיים, ה"רשות להרוג" היא אחת הזכויות הבסיסיות בארה"ב, זכותו של כל אדם/ארגון להרוג מישהו שנכנס לשטחו הפרטי של אותו אדם/ארגון

* חיזרים קימים, רק אני לא חושב שכל הסיפורים שאומרים שהם באו, עשו ניסויים וכו'... אמיתיים. פשוט קל והגיוני לחשוב שיש חיים אחרים מאשר להאמין שאנחנו לבד

* בוב לאזר הוא עובד של הממשלה... ויש אנשים אחרים שחושבים ככה. מה הדרך הכי טובה לכסות על דברים? להמציא שקר טוב... בוב לאזר הוא שקר כזה

* האורורה באמת נראה כמו אחד ממטוסי הX של NASA

* המנוע האמור (במידה ומדובר על זה) הוא SCREAM JET (אני לא בטוח אם אומרים את זה בדיוק ככה) הוא אמור לפעול ממהירות מסויימת ולתת למטוס שמתמש בו מהירות מטורפת

וזה רק חלק מהדעות שלי

אה וגם....

* העדיפות שלי היא להטיל פצצת מימן על מדינות אויב

פורסם
  • מחבר

אז יש איזשהם תמונות של מה שצלילמו שם

פורסם

אחי יש לך תמונות של יעל בר זוהר מהלקטת הלוטהת ?

אין אז של area51 היה ? LOL

פורסם
  • מחבר

יש לי תמונות שלה רוצה ויש סתם תמונות של חלליות וכאלה

פורסם

אני מאמין בחייזרים אבל לא בזה שחייזרים ביקרו בכדור הארץ. אבל משהו מוזר הוא כשקבוצת חוקרים פרטית ניסתה לברר מה קרה באזור 51 ב1947 הסתבר שכל המסמכים הקשורים לנושא הושמדו

פורסם
  • מחבר

הלואי שיגלו מה קורה שם

פורסם

אני מאמין בחייזרים אבל לא בזה שחייזרים ביקרו בכדור הארץ. אבל משהו מוזר הוא כשקבוצת חוקרים פרטית ניסתה לברר מה קרה באזור 51 ב1947 הסתבר שכל המסמכים הקשורים לנושא הושמדו

בונא אנשים זה מפחיד,אולי גם התראד הזה "ייעלם " ע"י אחד המנהלים פה בפורום (מישהו אמר enecoder? ::) )שעובד שמה? :P

פורסם
  • מחבר

למה אתה רוצה שיסגרו אותו

פורסם

הוא לא רוצה...

ואני מאמין בחייזרים.

ואני חושב שיש משהוא מסריח בAREA 51... (מישהו אמר NOD32?!?!)

פורסם

לא יצא משחק מחשב כזה לפני כמה שבועות בשם AREA 51 ?

פורסם

כן יצא

והנה אתר עם כמה תמונות של area 51 - http://www.alien-ufos.com/area51photographs.shtml

כמובן שמן הסתם התמונות האלה לא בטוח אמיתיות... יכול להיות שחלקן אמיתיות יכול להיות שאף אחת מהן לא אמיתית...

פורסם

תגידו, כל חודשיים יפתחו פה פוסט חדש על אזור 51, וישפכו את כל החומר הממוחזר מלפני חושדיים שוב ?

פורסם

תגידו, כל חודשיים יפתחו פה פוסט חדש על אזור 51, וישפכו את כל החומר הממוחזר מלפני חושדיים שוב ?

פעם ראשונה שאני משתתף בדיון דומה..

מה לעשות מי שעושה את זה כל כמה חודשים הוא די משועמם הריי אף אחד לא יגיע לדבר שבאמת ניתן להוכיח שהוא באמת מדהים

כל הזמן חוזר על אותם אמירות "חיליים ניסו להתנקש בו וכדומה אבל הוא לא הצליחו להוכיח את זהBLABLABLA..."

פורסם

זה סתם נועד להסוות את area 69 ששם בוש וחבריו מבצעים אורגיות על סדאם חוסיין

:lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים