עבור לתוכן

פנטיום 4

Featured Replies

פורסם

לא כול אחד פריק של amd ובכול מקרה חלק ניכר מהטכנולוגיה שלה אינה משומשת לא בהווה ולא בעתיד עקב כרטיסי מסך למיניהם...

פורסם

אם כבר פנטיום 4, שיהיה עם זיכרון RDRAM. הם כבר לא יקרים כל כך, ואם כבר פנטיום 4 תיקח סוקט 478 כי הם גם קצת יותר מהירים.

הלוח הכי טוב זה ASUS P4T-E שעולה איזה 900 ש"ח. מעבד תיקח למשל את פנטיום 4 1.6GHz 478 שעולה 1000 ש"ח. בקשר לזיכרון, אם אתה לוקח RDRAM (לארץ עוד לא הגיעו לוחות על SIS 645. יש או SDRAM שזה ממש איטי או RDRAM שזה הכי טוב לפנטיום 4) אז אתה צריך לקחת את הזיכרון בזוגות כי ככה זה בRIMM. אז נגיד אתה רוצה 256MB זיכרון תיקח שני זכורונת של 128MB. זכרון RDRAM 128MB של KINGSTION עולה 300 ש"ח. תכפיל פי 2 יצא לך 600 ש"ח.

סך הכל יוצא לך: 900+1000+600= 2500 ש"ח. אומנם יקר אבל לא היית ממליץ לך לקחת פנטיום 4 עם SDRAM..... בקשר ללוח אם, אל תתקמצן כי ההבדלי מחירים בין הלוחות אם ממש זניחים לעומת הביצועים שהם נותנים. הראו למשל שפנטיום 4 1.4 עם לוח של ASUS P4T (זה היה עוד לפני שיצא P4T-E שתומך בסוקט 478) עובר פנטיום 4 1.5 עם לוח של אינטל.... הלוח הוא מרכיב מאוד חשוב.

פורסם

שכחתי... תחכה אם אינטל המחיר יורד בעוד חודש...

פורסם

דיי כבר !! יש פה מישהו רוצה P4 שיבוסם לו!!

נכון שכרגע AMD יותר טוב מ אינטל!!!

אבל זה כמו פינג פונג!! פעם זה יותר טוב ופעם השני!!!

וחוץ מזה מי שקונה P4 הוא בדרך כלל אדם סולידי שלא מבין כלום במחשבים!! ואם הוא ירצה תמיכה טכנית מהחנות הקרובה ...

עדיף לו שזה יהיה P4 כי ב AMD הם לא מבינים כלום!!

אז מי שמבין במחשבים יכול לקנות AMD ולהרשות לעצמו מצב שאם הוא יסתבך והוא יצטרך טכנאי הוא יסתדר לבד!! אבל מי שלא יכול להסתדר לבד עדיף לו P4!!

נכון מעבד נחות אבל לפחות עם תמיכה טכנית רחבה יותר! וגם זה שיקול חשוב!! במיוחד למי שלא מבין!!

פורסם

למעט המחיר amd לא שווה הרבה שום משחק לא תומך ולא יתמוך באופציות של המעבד... החברה עובדת כאילו כרטיסי המסך יעלמו בעתיד... ומכניסה טונות של משוואות למהירות נמוכה יחסית לטכנולוגיה שהיא בכול מקרה לא משתמשת....

פורסם

למעט המחיר amd לא שווה הרבה שום משחק לא תומך ולא יתמוך באופציות של המעבד... החברה עובדת כאילו כרטיסי המסך יעלמו בעתיד... ומכניסה טונות של משוואות למהירות נמוכה יחסית לטכנולוגיה שהיא בכול מקרה לא משתמשת....

בניגוד לאינטל?

:lol:

פורסם
  • מחבר

היי חברה תרגעו, המחשב הזה בכלל לא בשבילי, לי יש TB-1.4 בכלל.

זה בשביל חבר שלי, הוא מתעקש לקנו פנטיום 4 מחנות מחשבים מקומית מסריחה, אז אני רוצה לעזור לו שלא ידפק.

בזאת לקנות לוח טוב.

דהה.

::)

פורסם

עזבו ת'איש... הכל יעבוד יציב בסבבה

קצת איטי אבל מבחינת מחיר זה פצצה!

פורסם

ישנם הגבלות מחיר.

הלוחות של 478 יותר יקרים.

אם אתה לא מתכוון לשדרג אז הלוח הזה יספיק...

גם כך, שתמכור אותו בתור מחשב יד שנייה אחרי שנתיים, הישראלי שייקנה אותו ממך לא ישראל לגבי איזה סוג SOCKET הוא... בד"כ, מסלולי שדרוג עתיידים ואינטל, זה לא דברים שהולכים ביחד, כי כל כמה זמן הם משנים את הפורמט למעבדים שלהם...

אנשים, אני חושב שצריך להסתכל על הצד החיובי של מעבדי אינטל: הם שומרים על הערך שלהם, ואפשר למכור אותם בתור מחשבי יד שנייה, כשגומרים להשתמש בהם. עם מחשבים מבוססי AMD, אי-אפשר לעשות את זה, כי הקונה הישראלי הממוצא, שקונה מחשב יש שנייה חושב שמדובר בזיוף של אינטל או לא שמע עליהם. גם מרבית עושקי הקברים לא מתעסקים עם מחשבי AMD, כי לא נראה לי הם בעצמם יודעים לעבוד איתם/יהיה להם את מי לקבור עם המחשבים האלה, לאחר שיעשקו להם שיני הזהב וכל כרטיס אחר בעל ערך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים