עבור לתוכן

צריך עזרה בניתוק צורב מהמחשב והכנסתו למחשב אחר

Featured Replies

פורסם

משום מה שאני מנסה להוציא את הכבל הראשון הוא פשוט לא יוצא, צריך למשוך חזק או שללחוץ על איזה משהו ורק אח"כ למשוך

ובקשר לכבל השני הארוך הזה גם איך אני מוציא אותו למה אין לי מושג

הינה תמונה:

Micro-1130518858.gif

פורסם

לגבי הכבל הראשון (חשמל) - נסה לתפוס בבליטות בשני הצדדים שלו ולסחוב אותו מצד לצד תוך כדי משיכה שלו אחורה. זה בד"כ עוזר.

לגבי הכבל השני - נסה איתו את אותה הטכניקה, ובמידה וזה לא עוזר נסה למשוך אותו למעלה ולמטה תוך כדי משיכה אחורה.

הכבלים אינם מקובעים או מודבקים למחשב ולא צריכה להיות לך ממש בעיה - בכל זאת נסה לבדוק שאין שם איזה אזיקון או משהו שתופס אותם ומונע ממך לשחררם.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

לגבי הכבל הראשון (חשמל) - נסה לתפוס בבליטות בשני הצדדים שלו ולסחוב אותו מצד לצד תוך כדי משיכה שלו אחורה. זה בד"כ עוזר.

לגבי הכבל השני - נסה איתו את אותה הטכניקה, ובמידה וזה לא עוזר נסה למשוך אותו למעלה ולמטה תוך כדי משיכה אחורה.

הכבלים אינם מקובעים או מודבקים למחשב ולא צריכה להיות לך ממש בעיה - בכל זאת נסה לבדוק שאין שם איזה אזיקון או משהו שתופס אותם ומונע ממך לשחררם.

בהצלחה.

לגבי הכבל השני גיליתי שזו לא ממש בעיה והוצאתי אותו בקלות אבל הכבל הראשון הוא נורא קשה :-\

תפסתי בשני הצדדים כפי שאמרת ונענתי אותו לצדדים אך זה ממש לא עוזר ואני מושך כמעט בכל הכוח שלי בוא והוא לא זז.

חיפשתי איזה משהו שתופס אותו ואני לא מוצא. ואני מושך אותו ממש ממש חזק וזה ממש לא עוזר.

פורסם

אם זה לא הולך בכוח זה הולך בעוד יותר כוח

פורסם

בכל מקרה, לעולם אל תמשוך מהחוטים שום כבל חשמלי!!!

לא של מחשב, ולא כבל שנכנס לשקע.

זה יכול לקרוע אותו.

תמשוך רק מהפלסטיק.

אבל בכח :)

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה, לעולם אל תמשוך מהחוטים שום כבל חשמלי!!!

לא של מחשב, ולא כבל שנכנס לשקע.

זה יכול לקרוע אותו.

תמשוך רק מהפלסטיק.

אבל בכח :)

זה ממש מוזר אין הפעלתי כמעט את כל הכוח שיש לי.

לא ייתכן שזה תפוס עד כדי כך חזק זה ממש מוזר העסק הזה.

פורסם

זה מאוד פשוט

חסר לך שמן במולקסים

פורסם

עדיין לא הצלחת? נסה עם פלייר,תן אחיזה טובה אבל לא יותר מדיי חזקה שלא לעקם את הפלסטיק יותר מדיי (למרות שזה סתם פלסטיק),ומשוך.

You can do it Forest

פורסם

נסה בזהירות.

מולקסים זה ממש קשה לפרק, אני כמעט תמיד מושך אותם מהחוטים עצמם מצד לצד והחיבור מתנתק בסוף :)

פורסם

אף פעם לא מושכים מהחוטים,תמיד יש את אופציית הפלייר שהיא החביבה עליי אם המולקס ממש עקשן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים