עבור לתוכן

מאז שהתחברתי לכבלים יש לי ניתוקים תכופים מהאינטרנט

Featured Replies

פורסם

תודה על התגובות, המצב כיום הוא כך :

1) עדכנתי את הדרייבר של כרטיס הרשת (אני מחובר ברשת ולא USB), לא שינה ממש.

2) קיללתי ... גם לא עזר.

3) הקטנתי באזורוס את מספר הקישורים לקובץ ואת מספר הקישורים הכללי.

4) החלטתי לשוב ולחפש ב GOOGLE, כאשר פעמים קודמות תארתי את הבעיה, כעת בדקתי את מספר התקלה 769 ונכנסתי ל לינק הראשון של מיקוסופט, בדרך כלל אני לא מוצא שם פתרונות. רפרפתי על ההצעות ומצאתי אחת שנראתה לי הגיונית :

Step 6: Repair Winsock and TCP/IP

1. Click Start, click Run, type netsh winsock reset, and then press ENTER.

2. When the Command Prompt window flashes, restart the computer.

Warning Programs that access or monitor the Internet, such as antivirus, firewall, or proxy clients, may be negatively affected when you run the netsh winsock reset command. If you have a program that no longer functions correctly after you use this resolution, reinstall the program to restore functionality

.

ההצעה שבאה אחריה גם נראתה הגיונית במקצת :

Step 7: Temporarily uninstall third-party firewalls

Some third-party firewall software such as ZoneAlarm and Norton Personal Firewall may cause Internet connectivity issues on computers that are running Windows XP SP2. You may have to temporarily uninstall these programs to test the computer. Disabling these programs may not be sufficient for testing. Make sure that you have the CD or the installation files so that you can reinstall the programs later. If these programs are causing the problem, you may have to contact the program vendor if you need help with the settings for that program.

Note You may want to verify that the Windows XP firewall is enabled before you remove the third-party firewall program

ביצעתי פעולות אילו לפני כ 8 שעות לערך ולא התנתק לי עדיין... לפני כשעתיים העליתי חזרה את מספר הקישורים (משלב 2) לערכים הקודמים.

השלב הבא יהיה לבדוק את ה FIREWALL מחדש...

בעיקרון, כבר נתקלתי בבעיה עם ADSL שקפא לי לפני יותר משנה ושם החלפתי את ה WINSOCK פיזית ולא כמו פה, אם ברמת זו בעיה שנדפק משהו ב WINSOCK אז זו מהפעמים הבודדות אם לא הראשונה שהעזרה של מיקרוסופט באמת נתנה מענה.

אם יהיה שינוי לטובה או לרעה אני אעדכן.

פורסם

עוד רעיון שאולי יעזור (קשה לי להגיד כי לי אין את בעייה הזו): יש תוכנה שנקראית LSPFIX. תריצו אותה בהתאם להוראות באתר, ותראו אם המצב משתנה.

פורסם

הדרך הנכונה יותר להריץ NETSH שיאפס גם את הוינסוק וגם את ה TCP/IP

להיות מנותק מהאינטרנט או מהרשת , ולמחוק את כל החייגנים (שהם ישויות TCP/IP עצמאיות)

לשים את כרטיס הרשת (אחד או את כולם אם יש יותר) ב DISABLE

להריץ

netsh int ip reset logfile.txt

להריץ

netsh winsock reset

לאתחל מחדש את המחשב

להעביר את כרטיס השרת ל ENABLE מחדש ואם צריך לתת לו הגדרות IP מחדש (כי הפקודות איפסו הכל, כולל IP וכולל DNS על הכרטיס)

לבנות מחדש חייגן (אם היה חייגן במקור כמובן, אם צריך חייגן)

להתחבר.

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ דיון זה משום שיש לי בעיה מאוד דומה ורציתי לדעת האם היא נפתרה אצל פותח הדיון.

כבר 6 חודשים אני מחובר דרך HOT ו 012 כאשר יש ניתוקים רבים הנובעים משיתוף קבצים, העניין הוא שאני צריך לאתחל את המחשב כדי לפתור את הבעיה משום שחיג חוזר נותן לי תקלה 769.

מבחינת הכבלים התשתית בסדר ומבחינת 012 גם בכל בסדר.

תודה,

כן, הבעיה בעיקרון נפתרה.

פשוט החלפתי בהגדרות חיבור את הכתובת אליה אני מתחבר אצל הספקית- host name - .

יש ניתוקים פה ושם אבל זה נורמלי.

פורסם

הייתה לי אותה בעיה. בידיוק...

התקשרי אלף פעם כל הזמן הכבלים אמרו לי שהכל בסדר ואין בעיה בעוצמות בלע בלע.

בא טכנאי להתקין לי ממיר דיגיטאלי

שידלתי אותו לבדוק,אמר שזה לא קרוב בכלל להיות בסדר,שם לי מגבר,מאז האינטרנט לא רק שלא מתנתק,האי מיול מוריד על 190.

אל תאמינו להם,אם הנורה של הכייבל מהבהבת לכם תתעקשו שיבוא טכנאי.

פורסם

הדרך הנכונה יותר להריץ NETSH שיאפס גם את הוינסוק וגם את ה TCP/IP

להיות מנותק מהאינטרנט או מהרשת , ולמחוק את כל החייגנים (שהם ישויות TCP/IP עצמאיות)

לשים את כרטיס הרשת (אחד או את כולם אם יש יותר) ב DISABLE

להריץ

netsh int ip reset logfile.txt

להריץ

netsh winsock reset

לאתחל מחדש את המחשב

להעביר את כרטיס השרת ל ENABLE מחדש ואם צריך לתת לו הגדרות IP מחדש (כי הפקודות איפסו הכל, כולל IP וכולל DNS על הכרטיס)

לבנות מחדש חייגן (אם היה חייגן במקור כמובן, אם צריך חייגן)

להתחבר.

ניסיתי, תודה.

כן, הבעיה בעיקרון נפתרה.

פשוט החלפתי בהגדרות חיבור את הכתובת אליה אני מתחבר אצל הספקית- host name - .

יש ניתוקים פה ושם אבל זה נורמלי.

איזו ספקית אתה?

בינתיים ביצעתי את שהציעו במיקורוספט ולא היו ניתוקים אבל נוצרה בעיה אחרת אז ביצעתי את שהציע Kidney_stonE, נראה אם זה יעזור.

אגב, ניתוקים זה נורמלי רק אם זה מכיוון הספק/תשתית כשהם עושים שידרוגים מעבר לכך זו בעייה במערכת הפעלה/הגדרות.

הבעייה הנוכחית שלי

הייתה לי אותה בעיה. בידיוק...

התקשרי אלף פעם כל הזמן הכבלים אמרו לי שהכל בסדר ואין בעיה בעוצמות בלע בלע.

בא טכנאי להתקין לי ממיר דיגיטאלי

שידלתי אותו לבדוק,אמר שזה לא קרוב בכלל להיות בסדר,שם לי מגבר,מאז האינטרנט לא רק שלא מתנתק,האי מיול מוריד על 190.

אל תאמינו להם,אם הנורה של הכייבל מהבהבת לכם תתעקשו שיבוא טכנאי.

הסיפור של העוצמות ידוע, אבל אצלי זה לא נראה הסיפור, תודה :)

עדכון : עדיין יש ניתוקים :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים