עבור לתוכן

מאז שהתחברתי לכבלים יש לי ניתוקים תכופים מהאינטרנט

Featured Replies

פורסם

לאחרונה זה מתנתק 2-3 פעמים ביום 

זה בלתי נסבל כי אני לא נמצא ליד המחשב כל הזמן, והמחשב עובד ויש הורדות מהאינטרנט,

פתאום אני חוזר ורואה שהאינטרנט מנותק.

דיברתי עם הספקית 012 דיברתי גם עם HOT והם סתם מזיינים בשכל ואומרים שהכל תקין אבל עובדה שזה לא תקין

המחשב שלי עובד טוב מאוד יש בדיקה של ספייואר ואנטי וירוס פעם בכמה ימים ...

אנשים אם יש לכם איך לעזור לי זה הזמן !

תודה.

פורסם

איזה דגם של מודם יש לך?

אתה מחובר דרך נתב?

תבקש בכול מקרה,שיבוא טכנאי של הכבלים ויעשה בדיקה לקו ויבדוק בנקודה המרכזית בבית ששם יש את הציוד וכל המגברים של הכבלים--אם אין בעיה באיזה שהוא מגבר שייך לעוצמות,מה שאולי גורם למודם שלך לצאת מסנכרון.

פורסם

אהבתי אהבתי את ה"כלבים" כן גם אני מחובר לכלבים ול012 אתה פשוט צריך להתקשר..

ומהרגע שעונה לך בן אדם חיי (אחרי 5 שעות המתנה) אתה מתחיל לצעוק ולצרוח למה אתה לא מקבל שירות כמו שצריך ושהאינטרנט לא מתפקד ושהאינטרנט מתנתק כל הזמן ורק לצרוח ולצעוק....להמתין 3 שניות והופ יש לך בבית צוות של הכלבים מחליף לך מודם ועושה לך טיפול 80000.... :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם
  • מחבר

Trayon

TJ715x

אין נתב!

כן זה כנראה הפתרון פשוט לא הולך לי כאשר אני נחמד איתם!

פורסם

אין טעם לצרוח ולצעוק! אתה תקבל בדיוק את אותו השירות גם אם תדבר בצורה נחמדה ותתעקש על שירות טוב יותר, שיביאו אלייך טכנאי לדוגמה.

וזה מוזר אגב, כי גם אני מחובר עם 012 בכבלים, וגם לי משלשום התחילו ניתוקים!

התקשרתי לספק והנציג טען שאם זה ימשיך אז הבעיה היא במודם עצמו ושאני צריך להתקשר לכבלים. אני רואה שזה קורה גם לך, אז אני משער שלא במודם ולא בכלום. התקלה היא בספק המזויין עצמו, ושוב הם הטילו את האשמה על הכבלים והתחמקו מאחריות.

אם זה מתנתק אצלי עוד פעם אחת אני עובר ל-013 (לא עברתי עד עכשיו כי נתנו לי זיכוי בנתיים על תקלה מסויימת שהייתה).

פורסם
  • מחבר

מצידי שג'ורג' בוש יבוא אלי לסדר את הבעיה...

אותי לא מעניין איך ומה הם יעשו אני לא יסבול יותר מניתוקים כאלה...

פורסם

מצידי שג'ורג' בוש יבוא אלי לסדר את הבעיה...

אותי לא מעניין איך ומה הם יעשו אני לא יסבול יותר מניתוקים כאלה...

כן גם מצדי...(הנדחפים האלה..)חחחחחחחחחח

ולזה שמעלי בשתי הודעות...אווווווו אווווו כמה שיש הבדל בין היחס שאתה מקבל כשאתה צועק וצוקח ומיים להתנתק !?!?!?הבדל של שמיים וחול...

תנסה את זה נשבע לך זה מועיל..

פורסם

אני לא אנסה את זה כי יש לי כמה קרובי משפחה שעובדים בשירות לקוחות, והם מספרים לי עד כמה זה מציק ומפריע כשלקוחות צועקים עליהם.

בנתיים אני מסתדר מצויין, ומקבל הטבות גם בלי צעקות (כמו שאמרתי, קיבלתי זיכוי על תקלה ארצית שהייתה והם הציעו אותה לבד, בלי צעקות ובלי שטויות כאלה!).

לא קשור לנושא, אבל *כשאני פותח תוכנות שיתוף קבצים בלילה ובבוקר מוצא את האינטרנט מנותק, זה ממש מעצבן!

יום ראשון אם לא מצליחים לסדר לי את הבעיה בספק אז אני אעבור ספק, כי עם בעיית ניתוקים זה די קשה להסתדר :-X.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ דיון זה משום שיש לי בעיה מאוד דומה ורציתי לדעת האם היא נפתרה אצל פותח הדיון.

כבר 6 חודשים אני מחובר דרך HOT ו 012 כאשר יש ניתוקים רבים הנובעים משיתוף קבצים, העניין הוא שאני צריך לאתחל את המחשב כדי לפתור את הבעיה משום שחיג חוזר נותן לי תקלה 769.

מבחינת הכבלים התשתית בסדר ומבחינת 012 גם בכל בסדר.

תודה,

פורסם

יש לי בעיה דומה עם חיבור כבלים (ספק actcom) וראוטר אלחוטי של 3com.

עד עכשיו האשמתי את הראוטר, אבל אני רואה שזו בעיה גלובאלית...

פורסם

אני מקפיץ דיון זה משום שיש לי בעיה מאוד דומה ורציתי לדעת האם היא נפתרה אצל פותח הדיון.

כבר 6 חודשים אני מחובר דרך HOT ו 012 כאשר יש ניתוקים רבים הנובעים משיתוף קבצים, העניין הוא שאני צריך לאתחל את המחשב כדי לפתור את הבעיה משום שחיג חוזר נותן לי תקלה 769.

מבחינת הכבלים התשתית בסדר ומבחינת 012 גם בכל בסדר.

תודה,

1. יכולת לפתוח דיון חדש.

2. יכולת לשלוח שאלה במסר למי שפתח את הת'רד הקודם.

3. היו לי בעיות כאלה ואחרי שיחה דיי ארוכה עם הכבלים, שמו לי מגבר בבית ואחרי זה החליפו חלק בארון שסידר את בעיית הניתוקים. הבעיה נבעה מעוצמת שידור נמוכה יחסית (זה גם השפיע על צפייה בטלווזיה - קפיצות ותקיעות).

פורסם

קודם כל תגובה גלובלית -

ניתוקים לא נגרמים מהספקית, משום ספקית, ואם כן - זה נדיר (ברמה של פעם בשבועיים, אולי נפל LNS או משהו)

ניתוקים 99% קורים בגלל תשתית (כבלים או בזק) או בגלל מחשב (כל דבר במחשב)

אני חושב שפעם כתבתי למישהו פה בפורום פתרון די מלא לאיך לפתור בעיות ניתוקים , אולי זה יעלה בחיפוש

ו- Mamimo

אם 769 נפתר לך אחרי כיבוי והפעלה של המחשב, יש לך בעיה במחשב :)

הכיוון הוא כנראה USB פגום, נסה להעביר את המודם לכ.רשת (או להפך, אגב - יש מקרים גם כאלה)

פורסם

יש לי בעיה דומה עם חיבור כבלים (ספק actcom) וראוטר אלחוטי של 3com.

עד עכשיו האשמתי את הראוטר, אבל אני רואה שזו בעיה גלובאלית...

גם לי הייתה בעיה דומה, זו לא בעיה גלובלית. אתה צריך להוריד עדכון לראוטר מהאתר של 3Com...

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאת אבל אני חושב שזה לא המודם שמתנתק כל הזמן אלא האינטרנט האלחוטי כי כל פעם שאני חוזר למחשב ורואה שאין אינטרנט אני מפעיל את המחשב מחדש והאינטרנט חוזר....אבל זה ממש מעצבן

יש לי עוד בעיה שלפעמים שאני מוריד קבצים מהאינטרנט בהתחלה זה מוריד מהר ואחרי חצי דקה בערך ולפעמים אפילו כמה שניות המהירות יורדת עד שהיא נהיית ממש נמוכה ואז הכל נעצר ואין אינטרנט למרות שהמחשב מראה שהוא קולט אות של אינטרנט אלחוטי...כל פעם שזה קורה אני צריך להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר מחדש ואז הכל מוריד עוד פעם לחצי דקה ונעצר......

נמאס לי כבר מזה

למישהו יש מזה ממה יכולה לנבוע הבעיה ואיך אפשר לסדר אותה??

תודה..!!

פורסם

הבא שאומר "גם לי יש את הבעייה זו" מקבל אזהרה. חאלאס. שיהיה פתרון, אז יהיה פתרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים