פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים http://img435.imageshack.us/img435/612/hd9bq.jpg אממ האם הנתונים האלה ממש ממש גרועים?(לגבי הטמפ' אני בקרוב מוסיף מאוורר 120 מ"מ שיהיה על ההארד דיסק) ואפשר תוכנה לבדיקת ההארד דיסק מבחינת ביצועים ואיכות? עכשיו לגבי הנתונים, האם זה גורם שיכול להשפיע על ההארד דיסק לקצר את חייו? (שוב חוץ מהטמפ') יש מצב שאני עוד יחזיר את ההארד דיסק(אני בודק אותו כרגע..מיד שנייה). תודה מראש לעוזרים. עריכה: אממ עכשיו שהוא סיים את הפירמוט הנתונים נראה לי קצת יותר נורמליים..השאלה אם במשחקים לדוגמה זה נחשב מאמץ להארד דיסק? מה בעצם נחשב מאמץ להארד דיסק? אם מישהו יכול להגדיר לי דוגמה אחת לפחות לכל אחד מהמצבים הבאים אני יודה לו מאוד: מאמץ בינוני, מאמץ גבוה. אלה הנתונים כרגע(שוב אני חוזר, כל המארז עם מאוורר אחד בלבד ליד המעבד..) http://img429.imageshack.us/img429/9928/hdidle0qu.jpg עריכה נוספת: הטמפ' של ההארד דיסק ירדה ל-36 אממ שאלה אחרונה...למה שאני עושה בדוס בוינדווס chkdsk /j או k או כל אחד מהמחיצות החדשות הוא אומר לי Invalid Paramater - /j/k ועל C ה-80 ג'יגה הישן כמובן זה פועל..
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אני לא חושב שלדיסק קשיח שלך יש מד טמפרטורה, רק למעטים ממש, כך שזה בולשיט התוכנה הזו.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אני לא חושב שלדיסק קשיח שלך יש מד טמפרטורה, רק למעטים ממש, כך שזה בולשיט התוכנה הזו.מה שאתה אומר פה זה פשוט שטויות,בולשיט אחד גדול.........היום לכל HD SATA יש חיישן,ולרוב הIDE ה7200 יש מד טמפרטורה.....פותח התראד תדאג לקירור טוב של הHD ,מומלץ כיום לא לעבור את ה40+ ,זה בהחלט מוריד מאורך חייו
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר מה שאתה אומר פה זה פשוט שטויות,בולשיט אחד גדול.........היום לכל HD SATA יש חיישן,ולרוב הIDE ה7200 יש מד טמפרטורה.....פותח התראד תדאג לקירור טוב של הHD ,מומלץ כיום לא לעבור את ה40+ ,זה בהחלט מוריד מאורך חייו מאוורר 120 מ"מ בפרונט של המארז (איפה שההארד דיסקים, מכוון עליהם) יוריד מספיק מעלות ?שוב אם לא שמת לב לעריכה כרגע ההארד דיסק לא עובר את ה-37-38 מעלות ואין שום מאוורר שם..
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר אוקיי ביצעתי בדיקה ב-TACH יצא לי :Random Access : 14.6msCPU Utilization: 4% (+/-2%)Average read : 52.6MBBurst Speed : 96MBתוצאות סבירות ?
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אוקיי ביצעתי בדיקה ב-TACH יצא לי :Random Access : 14.6msCPU Utilization: 4% (+/-2%)Average read : 52.6MBBurst Speed : 96MBתוצאות סבירות ?יותר טובות משלי זה בטוח.....Random Access : 19.6msCPU Utilization: 7% (+/-2%)Average read : 48.4MB Burst Speed :134 MBזה בגלל ששלי הוא SATA......מוזר...אני אמור לקבל לפחות 150... :-\הארדיסק במפרט
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר יותר טובות משלי זה בטוח.....Random Access : 19.6msCPU Utilization: 7% (+/-2%)Average read : 48.4MB Burst Speed :134 MBזה בגלל ששלי הוא SATA......מוזר...אני אמור לקבל לפחות 150... :-\הארדיסק במפרטאם אני לא טועה ב-Burst Speed אתה אמור לקבל 150..כך שזה בסדר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.