עבור לתוכן

נסעתי ל-EMP, ממש בדיחה... וממש לא מוצלחת.

Featured Replies

פורסם

היום בבוקר חסר סבלנות תפסתי מונית לEMP בבני ברק (אני מהרצליה) וגיליתי לתדהמתי שאיזה ליצן בבית פרטי שם 2 שולחנות על אחד מהם היה ביגלה ובקבוק שתיה על שולחן אחר אחד התעסק ב-OC ובאמצע מדף של קופסאות ריקות של איזה 4 כרטיסי מסך. חנות עלק!! ממש בדיחה. אבל אני כבר הרגשתי שאני חייב לשאול כמה שאלות אם אני כבר שם.. אז שאלתי אפשר לקנות מוצרים? "פה אין כלום נאמר לי" אפשר להזמין? "כן בטח" ולאחר מכן הסתובב והפסיק להקשיב ולהתייחס והיה שקוע ב-OC, אחרי כמה דקות שנשארתי שם בהלם והסתכלתי על הדירה הריקה ובמצב של מזבלה עירונית... הסתובב ואמר:"גם תוכל לעשות הזמנה באינטרנט.." שאלתי מתי? הוא ענה "לא יודע מתי שהוא אינשעלה..." פשוט נפלתי! :kopfpatsch: איזה ליצנים! פשוט חוסר רמה ולחשוב שבגלל חוסר הניידות שלי נסעתי במונית שעלה לי 120 ש"ח הלוך חזור..... לחשוב מה יכלתי לקנות בכסף הזה......

כמובן שאני מספר בקצרה, אבל אני פשוט נדהמתי ונגעלתי פשוט חבורה של נפלים! אני לא יתפלא אם חשד בי שאני מאיזה חברה ושבסוף יתברר שהם ידפקו קופה על הזמנות ויעלמו!!

בכל מקרה תתרחקו אני הזהרתי... >:(

פורסם

לאן? אסור לדבר על חנויות אז תשאיר את הדיון ושים בחתימה שלך את השם של החברה :-)

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה מצנזרים לי? קודם כל זה ממש לא חנות זה פסיכי אחד שאני לא יודע איך הוא מעיז לקרוא לזה חנות ועוד לפתוח אתר עלק.. (עוד שם ספירה לאחור לפתיחה חחחח) וחוץ מזה להזהיר אנשים מרמאים? לא טוב? :pissed: ואתם יודעים מה... יאללה לא צריך שם של חנות.. מספיק בני ברק, בית פרטי, חור עלוב כשתהיו שם כבר תבינו... (מקווה שלא תהיו) :s07:

פורסם

לאן? אסור לדבר על חנויות אז תשאיר את הדיון ושים בחתימה שלך את השם של החברה :-)

התחכמות נוספת כזאת בפעם הבאה, ואתה תורחק מהפורום.
פורסם

איזה חוקים נוקשים :-\ סליחה. לחשוב מה כבר אמרתי...

פורסם
:lol: :lol:
פורסם

שניה אתה מדבר על thebyter ? מה יש לצנזר בדיוק בקשר לפגישה ? בכל מקרה האתר פתוח עכשיו..

פורסם

למען האוביקטיביות יש לציין כי רוב אתרי החומרה הישראלים המובילים היום התחילו מדירה פרטית והרבה בלגן

פורסם

נו סעמק תנו את שם המקום לפחות בפרטי עלק חוקים שום חופש ביטוי. :pissed:

פורסם
  • מחבר

שיתחילו מדירה מצידי שיתחילו מחווה אבל שלא יזמינו לשם אנשים ישימושולחן באמצע החדר ויקראו לזה "חנות"! היו צריכים פשוט לפתוח את האתר כמו שאני רואה שהם עשו ולא להזמין את כולם לפתיחה.... פתיחה של מה בדיוק? של שולחן מתקפל, במבה, ובקבוק שתייה?

פורסם

מה לעשות שכל התקציב הלך על האוטו גלידה שהם חיברו למחשב?

פורסם

LOL ההיתי גם אמור לנסוע דרך אגב גם אני מהרצליה ! הרצליה מלחמה

אבל האוטו לא התניע :\ אמרתי טוב יאלה כנראה שאלוהים לא רוצה שאני ילך

פורסם

אלוהים אוהב אותך כנראה :silly:

פורסם

אם זה מה שארני חושב שזה גם אני רציתי ללכת.. אבל יש לי בית ספר ביום שישי בבוקר אז לא יכלתי ללכת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים