עבור לתוכן

יש לי מחשב פנטיום2 (נייח, ללא יציאות USB). האם אפשר להתקין עליו WIRLESS?

Featured Replies

פורסם

אם כן - איזה כרטיס לרכוש? (יש לי PCI פנוי)

האם מהירות הגלישה בWIRLESS ציבורית יורדת ככל שיש יותר גולשים?

פורסם

רגע, יש לך רשת Wireless בבית?

פורסם
  • מחבר

רגע, יש לך רשת Wireless בבית?

כן, אני קולט מהרחוב

פורסם

כן, אני קולט מהרחוב

איפה אתה גר שאתה קולט מהרחוב?

פורסם

הכרטיס הראשון נראה חשוד 108 מגביט לשנייה... :screwy:

פורסם

איפה אתה גר שאתה קולט מהרחוב?

פורסם
  • מחבר

ירושלים של זהב...

פורסם

אחי...ואללה את האמת לא הייתי ממליץ לך להתקין על פנטיום 2 כרטיס רשת אלחוטי,ועוד שנראה ברור שאין לך ווינדוס xp... הכרטיס האלחוטי יעשה לך בעיות עם המערכת ההפעלה שהיא לא xp

אבל אם יש לך xp זה עוד יותר גרוע להתקין xp על מחשב פנטיום 2,המחשב בקושי יזוז לך...

אני ממליץ לקנות מחשב חדש+כרטיב רשת אלחוטי של הטכנולוגיה 802.11g אך ורק g הוא הכי מהיר ולא עושה בעיות!

פורסם

אחי...ואללה את האמת לא הייתי ממליץ לך להתקין על פנטיום 2 כרטיס רשת אלחוטי,ועוד שנראה ברור שאין לך ווינדוס xp... הכרטיס האלחוטי יעשה לך בעיות עם המערכת ההפעלה שהיא לא xp

אבל אם יש לך xp זה עוד יותר גרוע להתקין xp על מחשב פנטיום 2,המחשב בקושי יזוז לך...

אני ממליץ לקנות מחשב חדש+כרטיב רשת אלחוטי של הטכנולוגיה 802.11g אך ורק g הוא הכי מהיר ולא עושה בעיות!

מי בדיוק אתה שתקבע עובדות אלו?

קוראים לדבר הזה דרייבר תוכנה שמתקינים שמסייעת לווינדוס לזהות חומרה שלא זוהתה על ידה ואז אין צורך בשום XP.

ולמה רק G לא עושה בעיות? אני לא בדיוק מסכים איתך.

פורסם

הכרטיס הראשון נראה חשוד 108 מגביט לשנייה... :screwy:

זה קיים, למרות שלא ידוע לי שזה סטנדרט מקובל בשוק.

משמע, המצב היחידי שתגיע למהירות הזו היא עם ציוד שכולו תומך במהירות ומאותה חברה כי בינתיים אין סטנדרט שהחברות מתואמות ביניהן עליו.

פורסם

אני לא בטוח שהתקן לאינטרנט החופשי בירושלים הוא G .

אני חושב שזה B .

וכן, מהירות האינטרנט תרד. אמנם זה נחמד לגלוש מדי פעם על הרשת שלהם, אבל אתה תהיה תלוי בהם הרבה יותר ממה שתרצה.

מה גם שהמהירות לא תהיה יציבה תמיד, בחורף בטח יהיו הפרעות. האבטחה תהיה גרועה. תהיה לך אפס פרטיות, ינסו לפרוץ לך למחשב ומה לא,

אבל כן, זה אפשרי.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח שהתקן לאינטרנט החופשי בירושלים הוא G .

אני חושב שזה B .

וכן, מהירות האינטרנט תרד. אמנם זה נחמד לגלוש מדי פעם על הרשת שלהם, אבל אתה תהיה תלוי בהם הרבה יותר ממה שתרצה.

מה גם שהמהירות לא תהיה יציבה תמיד, בחורף בטח יהיו הפרעות. האבטחה תהיה גרועה. תהיה לך אפס פרטיות, ינסו לפרוץ לך למחשב ומה לא,

אבל כן, זה אפשרי.

דיברתי עם שכן שלי, שהתקין WIRELESS אמר לי בדיוק את אותם המילים!! הציטוט כאן ממש נכון לצערי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים