פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אתה משתמש במונח אינדי במובן המילולי ולא העממי. רוב האנשים שאני מכיר משתמשים באינדי ככינוי לכל מה שהוא לא מיינסטרים, כלומר סינונים לאלטרנטיב.ונכון שאנדי וורהול לא עשה כלום חוץ מהעטיפה, ועדיין אין שם אחר עם האלבום אז זה או "האלבום עם הבננה" או "האלבום עם אנדי וורהול".
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים כל דבר שהוא לא מיינסטרים נקרא אך ורק אלטרנטיבי במונח העממי, כאשר לאלטרנטיבי יש תתי ז'אנרים (רוק אלטרנטיבי וכו')... אינדי נחשב למה שאמרתי גם במונח העממי וגם במילולי.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אין לי עכשיו את הרשימה מולי אבל GREEN DAY גם טובים!חחחחח שמע זה עניין של טעם....אני מעדיף לא להמליץ באשכול הזה כי אני הולך יותר לכיוונים של מטאל, דום מטאל, ברוטאל וחבריו.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר Green Day באמת טוביםקניתי את הדיסק החדש שלהםממש דיסק טובבסגנון הזהאבל אני נגד מטאל ורוק כבד אז לא המלצות לזה
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים הזכרת שאתה אואסיס, תנסה radiohead שעושים אלטרנטיב דומה.הייתי ממליץ לך גם פינק פלויד (כל מה שבין השנים 70 עד 79. אחרי זה לא...).אתה בטח לא תאהב פרוג אז אני לא אמליץ...אמממ... Fאנק אמיתי זה RHCP - Blood Sugar Sex Magik...תנסה גם את one hot minute שלהם ואת californication.אולי תאהב גם את mothers milk (אני אישית לא אהבתי).אמממ תנסה גם לד זפלין שמאד שומעים את ההשפעות שלהם על הFפאנק.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אבל אני נגד מטאל ורוק כבד אז לא המלצות לזהדיפ פרפל שהמליצו לך זה רוק כבד, איירון מיידן זה הבי מטאל, סקס פיסטולס גם היו רוק כבד שהיו אחת הלהקות הראשונות ששלבו אלמנטים של פאנק.וזה ממה שהמליצו לך פה.ודרך אגב גרין דיי מתיימרים להיות ניו מטאל, כשתמשע ניו מטאל אמיתי פחות ממסוחר(אין הרבה) אתה לבד תגיד שזה יותר יפה....אבל סבבה יש כאלה שגם אוהבים את בריטני אין מה לעשות....
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים הזכרת שאתה אואסיס, תנסה radiohead שעושים אלטרנטיב דומה.הייתי ממליץ לך גם פינק פלויד (כל מה שבין השנים 70 עד 79. אחרי זה לא...).אתה בטח לא תאהב פרוג אז אני לא אמליץ...אמממ... Fאנק אמיתי זה RHCP - Blood Sugar Sex Magik...תנסה גם את one hot minute שלהם ואת californication.אולי תאהב גם את mothers milk (אני אישית לא אהבתי).אמממ תנסה גם לד זפלין שמאד שומעים את ההשפעות שלהם על הFפאנק.בדיוק אם כבר אז רד הוט, אבל תשמע את הדיסקים הישנים שלהם אל תתחיל מקליפורניקיישן וBY THE WAY.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר אוקיי אני שמתי להורדה את כל מה שרשמתם...יש עוד המלצות?לשירים יפים לחורף חחח? שקטים כאלה? אפילו קלאסי עם קולות כמו Enya
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים Enya זה לא בדיוק קלאסי, אבל שיהיה.Sarah Mclachlan - Adiaהממ שירים של Blackfield.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מי שאמר פה שהסקס פיסטולס היו רוק כבד לא יודע בכלל על מה הוא מדבר... הם היו פאנק-רוק נטו. וגרין דיי לא מתיימרים להיות ניו-מטאל, הם מתיימרים להיות פאנק, שזה די שונה (ניו-מטאל זה יותר בכיוון של לינקין פארק).
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מי שאמר פה שהסקס פיסטולס היו רוק כבד לא יודע בכלל על מה הוא מדבר... הם היו פאנק-רוק נטו. וגרין דיי לא מתיימרים להיות ניו-מטאל, הם מתיימרים להיות פאנק, שזה די שונה (ניו-מטאל זה יותר בכיוון של לינקין פארק). לינקין פארק הם הומואים הם בכלל לא הייתי מכניס אותם לקטגורה של מטאל כי הם שרים ראפ ופה ושם גיטרהניו מטאל זה סליפנוט קורן וכל הלהקות שהילדים בני 12 שומעים וחושבים שהם קשוחים
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים ניו-מטאל זה שילוב בין מטאל לראפ... אם למשל תשים לב גם סליפנוט וקורן עושים ראפ מדי פעם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.