פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים בומים כאלה אני מרגיש כל יום כמעט.יש בום חזק ויציב, כאילו משהו דחף את האוויר באופן שווה.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אני פשוט לא מאמין!!! ממש בטעות נכנסתי לתראד הזה ונכון אתמול בלילה אני וחברה שלי שמענו את הבומיים האלו... אני ממושב בורגתה... בהתחלה חשבתי שאולי זה מסוק צבאי כי נוחתים ממש מאחורי הבית שלי...קרוב לטול כרם...חחח אבל כנראה שלא... מעכשיו אני עם מצלמה 24 שעות אולי יהיו בומיים שוב ומעלי יהיה עצם בלתי מזוהה... בואנה זה פשוט ענק חצי מדינה הרגישה את זה גדול פשוט גדול!
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אולי האיראנים מוחקים אותנו מהמפה שופכים עלינו טיפקס ובום תוך 2 שניות אנחנו לא על המפה lol!
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מעניין באמת מה זה היהואם מעניין אותכם עד לאן זה הגיעה אז פה בקרני שומרון הרגשתי רעידות בדיוק בשעה הזאת ??? ???
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים לא היה בום, אבל כן שמעתי מטוסי קרב. בדרך כלל לא מתאמנים בשישי-שבת... הם כנראה עושים איזה תרגיל, או שמתאמנים לקראת מלחמה עם איראן
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אופס סליחה לא התכוונתי (רק אל תספרו למשטרה).http://www.jokefrog.com/flash/fartmovie.swf
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.