עבור לתוכן

בעיה מוזרה ביותר עם זכרונות

Featured Replies

פורסם

היי,

לפני שלוש ימים בערך קניתי זכרון נוסף 512MB DDR400 של Kingston. התקנתי אותו וכעט יש לי בסטיק אחד זכרון 256 איטי יותר ואת הזכרון החדש שהוא מהיר יותר ממה שהלוח אם תומך אבל אמרו לי שזו לא אמורה להיות בעייה, בנוסף אמרו לי באשכול קודם שנתתי את הדגם של הלוח אם שהוא לא תומך ב Dual Channel אבל בכל זאת החלטתי להשאיר את שתי הסטיקים במחשב.

ביום הראשון התפלאתי שהכל היה בסדר, המחשב כתב לי שיש לי 786MB או משהו דומה (כבר לא זוכר).

ביום השני הפעלתי את המחשב, ותמיד שאני מפעיל אותו הוא עושה בהתחלה בדיקת זכרון, הפעם הוא לא עשה - הוא כתב שיש בעיה עם CMOS או משהו כזה והוא כתב לי To run setup ללחוץ F1 וכדי להמשיך ללחוץ F2. חשוב לציין שביום הראשון שהפעלתי את המחשב, וגם כשעשיתי רסטרט הוא עשה בדיקת זכרון בסדר גמור. עכשיו כל פעם שאני עושה רסט הוא כותב לי את זה ושהווינדוס עולה אני צריך לכוון שוב את השעון והתאריך.

היום פתאום בדקתי סתם שוב כמה זכרון יש ופתאום הוא כתב שיש לי רק 512...

יש לזה הסבר הגיוני? ???

תודה רבה מראש.

פורסם

תביא את המפרט של המחשב שלך (ואם כבר תוסיף אותו לפרופיל שלך בפורום..)

תעשה בדיקה עם MEMTEST תראה אם יש שגיאות..

תנסה להחליף סלוטים (או לחילופין לבדוק אם כול סטיק עובד בנפרד..)..

פורסם

duel channel זה עם יש 2 זכרונות אותו דבר דוגמא 512MB,512MB מהירות 400MHZ זה דואל צ'אנל?

אבל אם יש לך זיכרון512MB במהירות 400MHZ וזיכרון 256 במהירות נמוכה יותר אז זה רומס את המהירות של ה512 לא?

פורסם

ןוDC הלוח שלך צריך לתמוך (לא מספיק רק אותם זיכרונות..)

אם יש לך שתי זכרונות שעובדים בתדרים ותיזמונים שונים

הם יעבדו על התדר הכי נמון והתיזמונים הכי גבוהים

לדוגמא

אם יש לך זיכרון שהוא 512MB 400MHZ

ואתה מחבר לו זיכרון של 512MB 266MHZ

אז הוא יעבוד ב266MHZ ולא ב400MHZ

ותעשה חיפוש היו על זה הרבה הסברים (גם בסטיקי)..

פורסם
  • מחבר

הזכרונות עבדו בסדר גמור עד אתמול בבוקר, פתאום זה עשה לי את מה שכתבתי כשפתחתי את המחשב והופיע לי 512MB במקום 700 ומשהו שהיה קודם... :o

יש לי:

p-4, 2.66 אינטל 478

לוח אם ECS P4VXASD2+

פורסם

בעיות מקומן בפורום תמיכה טכנית

מועבר

פורסם
  • מחבר

אוף זה משגע אותי, אני עושה רסטרט ובהגדרות של המחשב שלי מופיע שיש לי 786MB, אני עושה עוד פעם רסטרט ומופיע שיש לי 512MB!! ככה זה כל פעם! מה לאזעזל הבעיה שלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים