פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים אחרי ריסט המחשב לא נדלק .. \ מוציא את החשמל ל5 דקות ואז הוא שוב נדלק אם אני עושה עוד פעם ריסט הוא שוב לא נדלק ... יש לציין שאני בלי OC כבר כמה ימים ופתאום זה עושה את הבעיות יש למישהו פיתרון ??? המחשב נקנה לפני שבועיים :bash:
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים נראה לי קיבלת ספק דפוק, או שהכבלים שמחברים של כפתורי המארז ללוח אם משוחררים - בדוק אם העניין ומומלץ להקפיץ את המחשב לחנות שקנית ממנה את המחשב.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים נראה לי קיבלת ספק דפוק, או שהכבלים שמחברים של כפתורי המארז ללוח אם משוחררים - בדוק אם העניין ומומלץ להקפיץ את המחשב לחנות שקנית ממנה את המחשב.גם אני הייתי עושה אותו דבר אבל הם לא יכולים לדעת שהוא עשה OC ואז בעצם אין אחריות לא?או שבדרך כלל לא בודקים כאלה דברים ממחשב שנקנה אחרי שבועים?
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים גם אני הייתי עושה אותו דבר אבל הם לא יכולים לדעת שהוא עשה OC ואז בעצם אין אחריות לא?או שבדרך כלל לא בודקים כאלה דברים ממחשב שנקנה אחרי שבועים?מה פתאום...אז הם יכולים להגיד שאוברקלוק יכול לגרום להרס של כל רכיב במחשב ולהתנער מאחריות לגמרי. זה לא מעניין אותם.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אין דרך לבדוק אם עשית OC, חוץ מסימנים פיזיים ככה שלא יגידו לו כלום, הכי חשוב אל תשלם! על שום דבר
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אין דרך לבדוק אם עשית OC, חוץ מסימנים פיזיים ככה שלא יגידו לו כלום, הכי חשוב אל תשלם! על שום דבר אם המחשב יעלה אצליהם מסיבה כולשהי אפשר גם לראות בביוס לא עדיף לשחזרו ? ואם משחזרים ואין סימנים יש עוד דרך לראות לדעת אם נעשה OC בעבר?
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר הייתי בחברה ביום שישי והמחשב עבד כמו שצריך ... עשיתי 1000 ריסטים שם והכל עובד איך שהגעתי לדירה שלי שוב הוא עושה בעיות אני לא יודע מה זה
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים חחח הוא עושה לך דווקא, יש מצב שהמתחים לא תקינים אצלך בבית, ומתקילים את הספק?
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מחבר ג'גה ... אין בעיה אצלי בחשמל כי הבעיה התחילה יום חמישי שעבר בדירה הקודממת ועכשיו אני בדירה החדשה אז זה לא זה.... מצטער אם יש לי טעויות באותיות כי אני לא רואה מה שאני רושם ... ( מחובר עם TV 21 אינץ .. אי אפשר לאות אותיות ברור אבל מחר מגיע .... המסךךךךך 40 אינץ סוני LCD תודה לכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.