פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים שלום לכולם, לאחותי נהרס הרדיסק והגיע הזמן לקנות חדש הפעם אני קונה משהו מקצועי - 160gb ,הבעיה שאני לא יודע מה לקנות את חיבור הפשוט IDE או ה- SATA ששניהם קיימים במחשב אצלי.אני לא מבין דבר מה הבדל בין כל השלושה ? IDE , SATA ; SATA2אני לא מדבר על צורת החיבור אלה על המהירות הביצועים שנותנים מקווה שתוכלו להסביר לי מה בדיוק לעשות כי אני לא יודע איזה סוג כדי לקנות.תודה רבה זאביק.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים ההבדל במהירות ההעברה, לא זוכר כמה מעביר IDE, SATA 1.5 לא זוכר את היחידותSATA II 3 אותן יחידות..
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר אז ה- SATA יותר מהיר מה- IDE ??? ?ואין שום הבדל קטן במהירות בין הגירסות של SATA ?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים בין הגירסאות של הSATA "אמור" להיות הבדל (היה על זה תרד לפני יום/יומיים גג תחפש ותמצא את כול התשובות)..אבל במעשי אין הבדל (אולי אולי בעתיד הרחוק מאוד..)..
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר הסתכלתי וקראתי אני פשוט מחפש מישהו שמבין בהרדסיקים שהיה לו נסיון.אז לפי מה שאתה אומר אין שום הבדל בין כל הסוגים נכון.!!!
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים IDE מאפשר העברה של 100MB/s (או 133MB/s במקרים מיוחדים)SATA מאפשר העברה של 150MB/sSATA 2 מאפשר העברה של 300MB/sבפועל הרבה איןאבל יש ל SATA יתרונות אחריםכמו אפשרות ל Hot-Swap (ניתוק וחיבור של הארדיסקים כשהמחשב דלוק כל עוד זה לא ההארדיסק עם המערכת הפעלה עליו)כבל דקיק שמסייע לסירקולציית אוויר במארז (לעומת כבל גדול ושטוח ב IDE)
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר וואלה תודה רבה אחי, שאלה נוספת ה- SATA 2 קיים בכל הלוחות אם שיש בהם SATA רגיל??לי יש NFORCE 3 250
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר אוקיי תודה רבה לכם אז אני יודע כבר מה לקנות WESTERN DIGITAL ?160GB SATA 7200RPM 8MB? שיהיה לכם לילה טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.