עבור לתוכן

חיבור הארד דיסק נוסף

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי הארד דיסק 60 ג'יגה שמחולק לשתי מחיצות:

1. 35 ג'יגה - עליו קיים כל המידע

2. 25 ג'יגה - עליו מותקן וינדוס + תוכנות

היום הוספתי הארד דיסק נוסף של 40 ג'יגה.

אשמח מאוד אם תעייצו לי מה כדאי לעשות? חלק אומרים לי לפרמט את הדיסק של ה- 60 ג'יגה ולהפוך אותו להארדיסק של הורדות בלבד ומשחקים ואת ה- 40 ג'יגה לחלק לשתי מחיצות שבאחת מהן תהייה מערכת הפעלה ובשניה כל התוכנות!

אשמח מאוד לשמוע רעיונות, הצעות וכדומה!

בתודה רבה,

אדי

פורסם

אני הולך לצבוע את הבית שלי,לאיזה צבע כדאי?....הכל תלוי בטעמך האישי.

פורסם
  • מחבר

קיוויתי לשמוע עצה יותר חכמה... :)

אבל תשמע אני רציני,

האם כונן שהוא לא מפוצל, יעבוד יותר מהר ויותר טוב?

כי אני בדר"כ משחק ומוריד דברים ביחד - ואני לא רוצה שזה ייצור עומס.

יש מבין?!

נ.ב

קראתי גם בכל מיני מדריכים שכדאי ליצור מחיצה לזיכרון וירטואלי וזה יגרום למחשב לעבוד בפחות עומס.

האם יש אמת בדבר?

משהו שמע על כך?

פורסם

תבדוק את המהירויות של ההארדיסקים .

פורסם

טוב נהיה יותר חכמים:

כונן (1) יעבוד באותו מהירות בין אם הוא מפוצל או לא (זה אותו כונן)....מה שאתה מתכוון זה לשחק נגיד משחק על כונן אחד,ולהוריד דברים מהאינטרנט על הכונן השני,ההשפעה שיש על הורדה מהנט בזמן משחק היא מינימלית,אבל זה מה שאני עושה.

מחיצה נפרדת לזיכרון וירטואלי היא רק ללינוקס,ב windows לא צריך מחיצה נפרדת כי אתה יכול להעביר את ה page file שלך לכל מחיצה שאתה רוצה.

אצלי ישנם 2 דיסקים קשיחים,הדיסק הראשון (120GB) מחולק ל3 מחיצות,ל C D E,ב C מותקן אצלי הwindows ויש בו 10GB (למרות שהחרא הזה XP 64 זולל אותו הייתי צריך לתת לו טיפה יותר),מחיצת D היא משהו כמו 65GB בה אני מאכסן את כל ההורדות שאימיול מסיים (הרבה דמויים ופרסומות),בכונן E אני מתקין משחקים.

בדיסק הקשיח השני שלי הוא מחולק ל 2,מחיצה אחת יש שם תוכנות שאני מתקין והאימיול,ובמחיצה הנוספת אני משתמש בתור גיבוי לשלושת המחשבים שיש לי בבית.

זה תלוי בך,איך שאתה רוצה לסדר אותם,מה שיותר נוח לך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים