עבור לתוכן

בעקבות הודעה אוברקלוקינג וקירור !!!!

Featured Replies

פורסם

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=147979.20

אני בטוח שגם על הת'ראד הזה (שאני מאד מתכנן בקפידה לא לעבור איתו על חוקי הפורום )ימחק או יצונזר

חבל שלא ניתנה לי האפשרות להגיב במקום ובמקום זה מצאתי אפס שקורא לי חוצפן

לעניין התראד שננעל

רבותיי המנהלים ושאר קוראים וחברי קהילה פתחתי את הת'ראד הזה במטרה לעניין את כולם במפגש extreme שבו בכירי האוברקלוקרים בארץ יקחו חלק ואולי הזכרתי במילה אחת את שם החנות (מה לעשות ששם החנות מופיע בכתובתו זה המקום היחיד שנכתב)

שגם הלינק לא בא למכור כלום אלה רק להודיע על פתיחה וכתובתה לא באתי למכור כלום חוץ ממפגש של כמה מהאנשים החזקים באוברקלוק הישראלי

שאני יודע שזה לשמחתם של רבים מחברי הקהילה עשרות מחברי הקהילה שנפגשים מתרשמים מחליפים חוויות בכל הנושא שקשור לאובר קלוק ולחומרה ובטח ובטח גם קירור אם אתר כמו pcarena חושב שזהו אירוע מבורך אז אין מושג למה למנהלים כאן זה לא מקובל

מנהלים תגדילו ראש לא מנסים לעשות כסף על חשבון האתר תרצו או לא זה הלוח מודעות של כולנו ומעבר לחנות את המפגש הזה באתי לציין !!!!

אין כוונה למכור בורג ביום הזה אז באמת שלא מבין על מה המהומה

בכל העולם אם למנהל פורום לא מוצא חן בעיניו משהו לפניאו במהלך שהוא מוחק או מצנזר הוא נותן הערה במקום או שולח לפרטי

אבל לא באים מוחקים ולא אומרים כלום מי כמוכם יודעים שלא חסרים באגים באתר יכל עמרי או כל מנהל אחר לשלוח לי הודעה פרטית ולהגיד לי שמע לא מתאים לא מקובל והייתי מסיר ומתנצל אבל להתנהג כמו חבורה של ביריונים קודם לנעול ואחר כך להשתלח בי זה מכוער

איתי לגבי ההודעה שלך לא נראה לי שאתה כל כך יודע על מה מדובר אליאור נתן ועוד נותן לחברי הקהילה שלנו גם אם אתה לא רואה אבל זה לא קשור

התנהגות הביריונית הזאת שנעשתה לי אתמול נעשתה לו לפני כמה חודשים ע"י המנהלים אתה מדבר על חוסר תרבות בן אדם כותב תגובה שואל שאלה והיא נעלמת לא קילל לא דיבר לא יפה שאל שאלה שפשוט לא מצאה חן בעיני המנהלים

שלא תבינו לא נכון את רובכם אני מעריך וחושב שעושים כאן עבודה נהדרת יש כמה שהכוח מסנוור ולעיתים מעוור אותם

ואיתי אם רצית דוגמה מתן

האיומים שלך לא עושים עליי רושם תעשה מה שאתה חושב לנכון ובאמת תרגיש חופשי אם זה עושה לך את זה תן באן

רק אני לא מבין דבר אחד יא ילד מתלהב שני מנהלים רשמו לפניך הערות אתה לא חידשת כלום בשביל מה כתבת??

להזהיר אותי ?? לטעמי הערה של עמרי למרות שבאה באיחור אבל עדיין הייתה הראשונה הייתה מספקת

לסיכום מנהלים יקרים

תסכלו על הפורום אוברקלוקינ וקירור שאני מעורה בו הוא משעמם!!!!!

ואם לא מספר קטן של אנשים כמו קופרה בייטר הולי ג'י סאבקס ועוד ...הוא גם נשאר משעמם

אני לא כותב הרבה ואם יש לי מה לכתוב אז אני יודע שזה יעניין לא מעט אנשים (כמו הת'ראד האחרון שפתחתי שכתובתו למעלה)

אז אני באמת חושב שהיה במקום להבליג או לפחות לסיים את זה בצורה יפה ומכובדת הרי גם אתם כמוני רוצים שהפורום ישאר חיי ומענייין

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה. קיבלת את כל ההסברים בעולם, גם בת'רד וגם באופן פרטי.

אם במקרה "פספסת" אותם:

באופן גורף, אנו לא מאפשרים לבעלי אינטרסים לפרסם את עצמם דרך הפורום. לא במסווה (כמו שמספר בעלי חנויות כבר ניסו לעשות, וחסמנו אותם) ולא בגלוי.

הסיבה היא פשוטה - זה פוגע באינטרסים שלנו. למה שמפרסמים יפרסמו אצלנו בתשלום אם הם יכולים לפרסם את עצמם בחינם דרך הפורום (ועוד לעיתים במסווה של הודעות אובייקטיביות - רווח כפול) ?

פרסום עצמי וחינמי על גבי הפורום אינו מותר, וצוות האתר פועל בחומרה נגד אותם גורמים המפרסמים את עסקם הפרטי ע"ג הפורום (במסווה או בגלוי).

1) עמרי צודק, על מנת לנסות ולשמור על הפורום נקי וחף מאינטרסים אנחנו משתדלים ליצור הבדלה בין הקהילה והפורום לבין מי שמנסה לפרסם את העסק שלו. מי שמעוניין לפרסם צריך לדעת כיצד עושים זאת בדרך הנכונה, באמצעות פירסום בבאנרים. אף אתר (גם וואלה, YNET ועוד) אינם רואים בעין יפה דברים מסוג זה, לא רק אנחנו.

2) ובלי שום קשר לכך שמדובר בחנות (למרות שדווקא בנושא האוברקלוקינג שמקדם את הקהילה בארץ אנחנו משתדלים לתת לכם במה), לפני מספר חודשים אליאור [The Byter] החליט בקול תרועה רמה להחרים את הפורום הזה לאחר שלא נתנו לו להתבטא ברמה של ילד בן 10 ולהשתלח בצוות האתר (שעובד בהתנדבות ולא מקבל שכר על תרומתו ולכן אין אנו רואים בעין יפה התנהגות מסוג זה).

עם כל הכבוד הרב שיש לי לאליאור על הישגיו ואהבתו לאוברקלוק ולקירור אקסטרים בן-אדם שמחרים את קהילת החומרה הגדולה ביותר בארץ ולא מוכן לשתף עימה את הישגיו כאוברקלוקר ואת הידע שהוא צבר לא מגיע לו שניתן לו במה לכל נושא שהוא מקדם. אנשים צריכים לדעת שכדי לקבל צריך גם לדעת לתת ואליאור לא מוכן לתת (או לפחות לא מוכן לתת בכל דרך שאינה כוללת השתלחות והתנהגות בחוסר תרבות).

אז מר תמיר היקר, בפעם הבא שאתה פוצה פיך, בדוק את העובדות!! - במקום לבכות ולצטט את עצמך אתה צריך להגיד תודה שכן אם ניתן לאחד לפרסם את העסק שלו גם אם הוא "תורם" לקהילה יבואו האחרים ויטענו לאפליה ולמדיניות איפה ואיפה שלנו.

אני שקלתי אם לתת לך באן, מיוט או אזהרה. חוצפן.

אם צוות האתר החליט לצנזר כתובת מסויימת, אז הוא עשה זאת במטרה שיהיה קיים צנזור לכתובת(מן הסתם)

וכאשר משתמשים חכמולוגים כמוך באים ומצפצפים על החלטות הצוות לצנזר כתובת מסויימת, זה זילזול שלא מקובל כאן.

החלטתי בסופו של דבר לתת לך רק אזהרה, אך אם אני אראה שאתה תעשה את זה שוב בעתיד, אתה תורחק לצמיתות מהפורומים.

וזהו.

הנושא לא פתוח לדיון.

פורסם

טייקון היקר [לא יודע מה שמך הפרטי],

עצם העובדה שאתה טוען שנהגנו כלפי אליאור בבריונות לפני מספר חדשים וזו הסיבה לכך שהוא נעלם מפני השטח מדגישה בפני ואולי גם בפני שאר חברי הקהילה כי אתה לא ממש יודע על מה שאתה מדבר או שאתה סתם משוחד (לטובת אליאור כמובן).

עם כל הכבוד לאליאור, בזכות הישגיו בתחום ה-OC והקירור האקזוטי הוא זה שהביא על עצמו את הכל. אם אתה לא זוכר, בוא ואזכיר לך, מדובר באותו דיון שהוא פתח על תחרות המודינג שלנו בשיתוף עם מעריב/NRG שלטענתו נראיתה כמו בושה לקהילה שכן מעריב הציג אותה כתחרות תחפושות. אך במקום לבוא ולומר זאת כמו בן-אדן הוא נקט בצורה כתיבה שמשתלחת בצוות האתר ומעליבה את העבודה הרבה שאנחנו משקיעים שלמעשה רק אתם, חברי הקהילה, מרוויחים ממנה (בפעם האחרונה שבדקתי לא ראיתי ולו שקל אחד שנכנס לחשבון הבנק שלי כתוצאה מעבודתי באתר. להיפך, אני רק משקיע מזמני ומכספי וכך גם מנהלים וחברי צוות אחרים באתר).

אז במקום להיות הגון ולפחות לשים לב לטון שבו הוא כותב את דבריו או מתפלא שעל השתלחות הוא קיבל מצידנו תגובה בוטה שהגיע לנעילת הדיון. לאחר שנעלנו לו את הדיון השני (שאיך לא, עסק בסתימת פיות. כלומר, לבחור הייתה החוצפה לדבר על כך שאנו סותמים לו את הפה המלוכלך שלו) הוא החליט להחרים את האתר בכך שהוא נוטש את קהילת החומרה הגדולה ביותר בארץ.

אז עכשיו, בוא ותסביר לי, למה שנתן לבן-אדם שכזה במה בקהילה כשהוא לא מוכן לתרום לה? ואל תגיד לי שהוא תורם, כי הוא לא. מבחינתי לתרום זה לא לעשות דברים מאחורי הקלעים, אלא לעשות אותם מעל גבי הפורום. לפתוח דיונים ולהציג את תוצאות ה-OC המרשימות שלו (דבר שהוא עושה במהירות רבה בפורומים של XS), לפתוח דיון שהוא מדריך על לימוד והכנת קירור אקזוטי ועוד ועוד.

אני מעריך את ההשקעה שלך ושל קופרה ושל סאב-איקס ואחרים בקהילת ה-OC שכן אתם משתתפים בפורום ומשתפים את הקהילה (ע"ע הדיון האחרון שקופרה פתח ובו הסבר קצר על קירור אקזוטי לפני מספר שבועות) ואני מקווה שתמשיכו להשקיע בפורום ובקהילה אך אני (יחד עם שאר מנהלי האתר) לא מסכים שמגיעה לאליאור כל חשיפה שהיא שכן הוא בעצמו לא תורם לקהילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים