פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים תמשיך באשליות שלך שאתה בא לקורס באניברסיטה ומלמדים אותך שפת תיכנות.אולי אסמבלר מלמדים קצת אבל אתר אמור לדעת ללמוד את זה לבד.וזה שהוא ביקש תרגילים על מצביעים לא אומר שהוא יודע על מה הוא מדברשים לב שהוא לא באוניברסיטה אלא רק רוצה תרגילים ברמה של אוניברסיטה(והוא לא ממש יודע מה זה אומר)מדעי המחשב בתיכון זה פשוט בדיחה גרועהגם אסמבלי אתה לומד לבד, זורקים לך רק אוסף של פקודות...
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים כמו שצריךמזה השטויות האלה שמרצה באוניברסיטה יבזבז את הזמן על לימוד יסודות של שפהזה כאילו מישהו יבוא ללמוד בלשנות ויתחילו ללמד אותו התפעל פועל נפעל
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים לא יודע על מה אתה מדבר, אבל בטכניון מלמדים אותך בסמסטר ראשון, מאפס על שפת C ברמה סבירה (מספיק כדי להתעסק עם מצביעים ומבני נתונים), ברור שזה לא הופך אותך לתכנתן או משהו, אבל בהחלט מלמדים את היסודות שאתה צריך בשביל להתעסק גם ברמה פרקטית עם שאלות בסיסיות ביישום מבני נתונים וכו'... (למרות שאח"כ שפות כמו JAVA אתה יותר לומד לבד).אאא, כן, ואפשר קצת להפסיק פה עם ההתנשאות...אכן, ככה זה גם באת"א.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים אני לא זוכר מה בדיוק היה לי בקורס C, כי חודש ראשון ללימודים ביליתי במילואים, אבל השלמתי את זה ערב אחד עם ספר טוב...
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים לא לומדים שפת תכנות ?! חבל שלא אמרו לי הייתי מדלג על מבוא א',ב' יוניקס SQL.............................................. :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.