פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים שלום החלפתי מארז והעברתי ממארז אחד לשני את החומרה. עכשיו המחשב נכנס ועולה המסך השחור הרגיל של ההתחלה וכותב לי ככה: detecting primary master ...maxtor 6y120lo detecting primary slave ...none detecting secondaly master ...none detecting secondaly slave ..none מה אני עושה כדי שהמחשב יעלה לי נורמאלי? אני מבין מזה שמשהו לא מחובר לי או משהו כזה השאלה היא מה... אם זה לא משהו מנותק אז מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים!!
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים עולה המסך הזה ומה אחר כך?בכל מקרה יועיל אם תתן את המפרט שלךותחזק את החיבורים של הרכיבים (כולל הארדיסקים)
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר ההארדיסק שלי הוא המקסטור שדווקא כן מופיע.אני לא יודע מה החברות של הזיכרונות אבל זה 256*2.אינטל 3.0...מה עוד?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים יופי את ההארד דיסק הוא זיהה לך אבל מה אחר כך?? למה לא עולה? מה הוא רושם לך בסוף? בעצירה......
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר בהקודה הזאת הוא נעצר...עוד מעט אני יביא לפה מה כתוב בשטרה מתחת לזה.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר הנה זה מה שזה כותב:hardwar monitor found an error.enter power srtup menu for detailsמה זה אומר?ומה צאיך לעשות עכשיו?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים אם יש לך כוננים חוץ מהארשי אז תנתק אותםואחרי זה תנסה להפעילעדייןלא עובד?תאפס את הביוס ותנסה שוב
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים כוננים זה הארדיסקים סידירומים וכונני דיסקטיםאיפוס ביוס זה או על ידי ג'מפר שנמצא על הלוח (תלוי בסוג הלוח)או ניתוק המחשב מהחשמל והוצאת הסוללה לחצי דקה
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר זהוא שהוא לא מחובר ללוח...פעם כבר תיקנו לי את זה שזה לא יכתוב כלום יכול להיות שבטעות שיניתי משהו וזה חזר לשאול אותי?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים גש לביוס ותבחר להתעלם ממהירות הסיבוב של המאוורר של המעבד.(נמצא תחת Hradware Monitoring)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.