עבור לתוכן

מהו העונש הראוי ל- זבלני דואר (ספאמרים)

מהו העונש הראוי ל- זבלני דואר (ספאמרים) 1,166 הצבעות

1. 1. מהו העונש הראוי ל- זבלני דואר (ספאמרים)

• לא מגיע להם עונש, זה לגטימי לחלוטין
    • 3 חודשי מאסר על תנאי
    • עד 1 שנה מאסר בפועל
    • 1 עד שנתיים מאסר בפועל והלאמת כל רכושו לטובת נזקקים
    • 2 עד 5 שנים בבידוד מוחלט על א - וענונו

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

חוץ מעונש עינויים ,ואמבטיה בחומצה ,צריך לחבר להם למחשב תוכנה כזו שכל ספאם שהם שולחים חוזר אלהם כפול 1000 1 :pissed: :pissed:

פורסם

אני גם כן הייתי הולך עם העונש מוות! אבל נראה לי שיש כבר ענישה חמורה לגביי זה! לא בטוח צריך לבדוק!

יש אנשים חארות שחיים מזה!

אני כבר לא נכנס לאימייל שלי ליד אנשים שלא יחשבו שאני איזה סוטה! כל הזמן אני מקבל פרסומות לוויאגרה וכאלה! :pissed:

פורסם

רק רציתי להוסיף שלא רק שאין הבדל, הפצצות דואר הזבל הן אפילו גרועות יותר כי הם מודעים לעובדה שמה שהם עושים זאת הטרדה וזה לא מזיז להם:

התופעה הכי איומה, שקיימת בישראל, זה החלאות אדם האלה:

http://bluedung.com/unsubscribe/

חושבים שהעמוד הזה הוא פשוט בזיוני ? חכו כשתגלו שלמרות כל המילים שלהם - הם כלל לא מחקו את כתובת האימייל שלי למרות שביקשתי זאת כבר לפני כמה חודשים, ואני ממשיך לשלוח להם בקשות כל פעם שמגיע אליי זבל נוסף מחבורת הנבלות האלה.

לאנשים כאלה אני באמת מאחל לחטוף איזושהיא מחלה סופנית..

אתם כל כך תמים....... :P

למה "נראה" לך שלאנשים האלה יהיה איזהשהו מצפון להסיר אותך מהרשימה שלהם? ::)

פורסם

תוסיף סירוס כימי ולהכריח אותם לשבת ולראות רצוף את כל העונה הנוכחית של "פיק-אפ"  ;D

:lol: :lol: :lol:

תוסיף לזה גם את "בועות"

פורסם

אני חושב שהעונש הראוי הוא החרמת המחשב + איסור להתקרב למחשב לשנה + 3 חודשים מאסר. רק ככה אנשים ילמדו.

העניין הוא שהספאמרים הכי גדולים הם תאגידים ענקיים שחברות האינטרנט נמנות בהן, כל שבוע אני מקבל מהספק שלי (ברק) ספאם עם הצעות כלשהן, גם עם הספקית הקודמת שלי, נטויז'ן.

ובכלל, אנחנו חיים בעולם של ספאם, כל הטלויזיה מלאה בספאם, כבר אי אפשר לראות סדרה בערוץ 22 כמו שצריך ובלי הפרעות, כל 10 דקות בממוצע שמים לך פרסומות של 3.5 דקות בממוצע, איך אפשר לראות ככה משהו? אני כבר כמעט ולא רואה ערוצים כמו 22, נמאס לי להיות קורבן של הפרסומת ושל תאוות הבצע של המפרסמים בארץ!

בערוץ 10 עוד אפשר לראות כמו שצריך, בערך כל 15 דקות פרסומת של 1.5-2 דקות.

ערוץ 22 כבר לגמרי הגזים...

תוכניות בערוץ 22 אני רואה רק ב-V.O.D או שאני מוריד מהאינטרט, המחאה האישית שלי. :)

כבר עלה לי על העצבים לראות פרסומות ל-O.B COMFORT ופרסומות של סלקום עם פליטי כוכב נולד. :kopfpatsch:

נט ויזן הם באמת ספאמרים. אף פעם לא דיברתי איתם והם שולחים גם לי פרסומות. גם אינטרנט זהב שולחת לי אבל היא הספקית שלי.

פורסם

זו אחת ההתגוננויות של הספאמרים!

היה איזה אחד שהעבודה שלו היא ספאם ותבעו אותו MSN נראה לי

והוא אמר למה כש MSN וחברות כמו נטוויז'ן מפרסמות זה נקרא פרסום וכשהוא עושה את זה זה נקרא ספאם!

אני לא יודע מה הלך שם במשפט אבל הוא צודק! צריך להפסיק את הספאם הזה לגמרי!

וכמו שהציעו פה קודם : :behead: :behead:

פורסם

כל ספאמר צריך לטבול בחומצה, ואז לעשות הרג בצורה הכי נורא וכואבת שיש:

פשוט תולשים איבר איבר. ציפורן ציפורן, שערה שערה, ביצים אחת אחת, כל חלק מהגוף בצורה אינדיבידואלית.

אחרי פעם אחת כזו אף אחד לא יישלח יותר ספאם בחיים.

אם הוא עוד נשאר בחיים לדחוף לו משגר טילים לתחת לטעון ולירות.

פורסם

והוא אמר למה כש MSN וחברות כמו נטוויז'ן מפרסמות זה נקרא פרסום וכשהוא עושה את זה זה נקרא ספאם!

כשאתה נרשם ל-MSN או לנטוויז'ן הם שואלים אותך אם אתה רוצה לקבל פרסומות.

(תשים לב שברוב האתרים הרציניים שואלים אותך אם אתה רוצה לקבל "עדכונים" בנוגע לתוכנות/שירותים שאתה מציע להם)

ואם אתה מבטל את האפשרות, אתה לא תקבל פרסומים. עובדה שאני לא מקבל פרסומים ממקומות כאלה.

ולמי שהתייחס קודם לפרסומות בערוץ 2 - מה אתה משווה בכלל? הפרסומות בערוץ 2 זה חלק מהעסקה, מה לעשות... אתה לא משלם להם כסף כמו לכבלים/YES, אז הם צריכים להרוויח כסף איכשהו, לא?

דרך אגב, קיימת עוד צורה (אפילו יותר נוראית) של ספאם - ספאם בטלפון. מכשירים שמחייגים אוטומטית לכל מספר טלפון ומשמיעים הודעה מוקלטת. זה לדעתי גם לא חוקי בארץ.

פורסם

העונש- שיחנקו מהזבל של עצמם.

פורסם

כשאתה נרשם ל-MSN או לנטוויז'ן הם שואלים אותך אם אתה רוצה לקבל פרסומות.

(תשים לב שברוב האתרים הרציניים שואלים אותך אם אתה רוצה לקבל "עדכונים" בנוגע לתוכנות/שירותים שאתה מציע להם)

ואם אתה מבטל את האפשרות, אתה לא תקבל פרסומים. עובדה שאני לא מקבל פרסומים ממקומות כאלה.

ולמי שהתייחס קודם לפרסומות בערוץ 2 - מה אתה משווה בכלל? הפרסומות בערוץ 2 זה חלק מהעסקה, מה לעשות... אתה לא משלם להם כסף כמו לכבלים/YES, אז הם צריכים להרוויח כסף איכשהו, לא?

דרך אגב, קיימת עוד צורה (אפילו יותר נוראית) של ספאם - ספאם בטלפון. מכשירים שמחייגים אוטומטית לכל מספר טלפון ומשמיעים הודעה מוקלטת. זה לדעתי גם לא חוקי בארץ.

אני יודע שהם חייבים לעשות פרסומות, אבל בזמן האחרון הם פשוט מגזימים. ערוץ 10 לא כמוהם, הם שמים בהרבה פחות פרסומות.

אבל בכל מקרה, עסקת חבילה או לא, לי נמאס כבר מהפרסומות האלו, אם זה באינטרנט, אם זה בכל מקום. באינטרנט אני שם AD BLOCK וב-GMAIL זה מסנן לי את הספאם למחיצת ספאם שלשם אני בכלל לא נכנס. (באימייל של הספק זה פשוט בלתי אפשרי לקבל דואר, כל כניסה לאמייל אני מגלה שיש בו 100 וירוסים :lol: )

נמאס לי להיות קורבן של החברות האלו, ואני מבחנתי יעשה כל דבר כדי לצמצם עבורי את הספאם הזה ולא יתן בזה יד. :bash:

פורסם

בטלויזיה לא אכפת לי מהפירסומות, מכיוון שצריך ללכת להשוות לחצים מידי פעם. אבל המתרד המעיק (אפילו יותר מהEMAIL) זה הטלפונים.

פורסם

כבר נמאס לי לקבל כל פעם את המגזין אוכל של רות סירקיס :(

לצינוק :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים