עבור לתוכן

מהו העונש הראוי ל- זבלני דואר (ספאמרים)

מהו העונש הראוי ל- זבלני דואר (ספאמרים) 1,166 הצבעות

1. 1. מהו העונש הראוי ל- זבלני דואר (ספאמרים)

• לא מגיע להם עונש, זה לגטימי לחלוטין
    • 3 חודשי מאסר על תנאי
    • עד 1 שנה מאסר בפועל
    • 1 עד שנתיים מאסר בפועל והלאמת כל רכושו לטובת נזקקים
    • 2 עד 5 שנים בבידוד מוחלט על א - וענונו

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
:cool2:
פורסם

מוות

בפירוש. :behead:

פורסם
  • מחבר

מוות

בפירוש.  :behead:

בואנה אתם ממש ריאקציונרים

פורסם

לנפץ לו את הביצים עם מפצח אגוזים.

פורסם

בואנה אתם ממש ריאקציונרים

סליחה ? לדעתך ספאם זאת קדמה?! :bash:

אתה היית רוצה שמישהו ידפוק לך בדלת הבית 50 פעם ביום, וכל פעם שתבוא לפתוח הוא ידחוף לך איזה סטיקר פרסומת ליד (ועוד בד"כ על זבל כמו "הגדלת איבר המין ב-50%!!!!!!!!!!!!!!!!111אחדאחד") ??

זאת חדירה לפרטיות, השגת גבול, ואין שום הבדל בין זה לבין הפצצות דואר זבל.

אגב, בארה"ב שליחת דואר זבל היא לא חוקית. ישראל כרגיל מפגרת (תרתי משמע) מאחור.

פורסם

מוות

בפירוש. :behead:

אבל לא מהיר מדי

אחרי הכל SPAM זה דבר ממושך ומעצבן

עליו לחוש את זה לפני המוות

פורסם
  • מחבר

סליחה ?

אתה היית רוצה שמישהו ידפוק לך בדלת הבית 50 פעם ביום, וכל פעם שתבוא לפתוח הוא ידחוף לך איזה סטיקר פרסומת ליד (ועוד בד"כ על זבל כמו "הגדלת איבר המין ב-50%!!!!!!!!!!!!!!!!111אחדאחד") ??

אחי אני לגמרי בצד שלך רק לא בקטע של הענישה , בכלל אני נגד עונש מוות אולי למעט לנאצים , אבל זה נושא לדיון אחר לגמרי

אל תשכח שאתה יכול בקלות להתחזות ולזבלן תחת זהות של מישהו אחר ואז באמת לגרום להוצאותו להורג בטעות.

פורסם

חלאות שעושות כסף מלבזבז לי ולכל העולם את הזמן היקר שלהם

הם בזויים בעיניי לא פחות מסוחרי סמים וסרסורים

והכי גרוע זה אלה שנותנים לך לינק קטן בתחתית הספאם שלהם ל"הסרה מרשימת התפוצה" ואז כשאתה ברוב תמימותך

מנסה להסיר את עצמך מהרשימה אתה מקבל פי 3 יותר ספאם כי החארות האלה ראו שזה אימייל פעיל ומכרו אותו

לשאר החברים החלאות שלהם :bash:

פורסם

אני חושב שהעונש הראוי הוא החרמת המחשב + איסור להתקרב למחשב לשנה + 3 חודשים מאסר. רק ככה אנשים ילמדו.

העניין הוא שהספאמרים הכי גדולים הם תאגידים ענקיים שחברות האינטרנט נמנות בהן, כל שבוע אני מקבל מהספק שלי (ברק) ספאם עם הצעות כלשהן, גם עם הספקית הקודמת שלי, נטויז'ן.

ובכלל, אנחנו חיים בעולם של ספאם, כל הטלויזיה מלאה בספאם, כבר אי אפשר לראות סדרה בערוץ 22 כמו שצריך ובלי הפרעות, כל 10 דקות בממוצע שמים לך פרסומות של 3.5 דקות בממוצע, איך אפשר לראות ככה משהו? אני כבר כמעט ולא רואה ערוצים כמו 22, נמאס לי להיות קורבן של הפרסומת ושל תאוות הבצע של המפרסמים בארץ!

בערוץ 10 עוד אפשר לראות כמו שצריך, בערך כל 15 דקות פרסומת של 1.5-2 דקות.

ערוץ 22 כבר לגמרי הגזים...

תוכניות בערוץ 22 אני רואה רק ב-V.O.D או שאני מוריד מהאינטרט, המחאה האישית שלי.  :)

כבר עלה לי על העצבים לראות פרסומות ל-O.B COMFORT ופרסומות של סלקום עם פליטי כוכב נולד. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

או קיי לאור התגובות החריפות ומוצדקות הוספתי את האופציה החמישית אבל לא עונש מוות, מי שטוען לעונש מוות יש לו לדעתי קצת בעיה בהפרדה בין עיקר לטפל במערכת הערכים שלו , עדיין יש פער בין זבלן לבין מישהו כמו מנגלה

פורסם

תוסיף סירוס כימי ולהכריח אותם לשבת ולראות רצוף את כל העונה הנוכחית של "פיק-אפ" ;D

פורסם
  • מחבר

תוסיף סירוס כימי ולהכריח אותם לשבת ולראות רצוף את כל העונה הנוכחית של "פיק-אפ"  ;D

:xyxthumbs: או שידורים חוזרים ב- LOOP של עונות "כובב נולד"

פורסם

תוסיף סירוס כימי ולהכריח אותם לשבת ולראות רצוף את כל העונה הנוכחית של "פיק-אפ"  ;D

:lol:

אוייי, זה באמת אכזרי. :smile1:

פורסם

סליחה ? לדעתך ספאם זאת קדמה?! :bash:

רק רציתי להוסיף שלא רק שאין הבדל, הפצצות דואר הזבל הן אפילו גרועות יותר כי הם מודעים לעובדה שמה שהם עושים זאת הטרדה וזה לא מזיז להם:

והכי גרוע זה אלה שנותנים לך לינק קטן בתחתית הספאם שלהם ל"הסרה מרשימת התפוצה" ואז כשאתה ברוב תמימותך

מנסה להסיר את עצמך מהרשימה אתה מקבל פי 3 יותר ספאם כי החארות האלה ראו שזה אימייל פעיל ומכרו אותו לשאר החברים החלאות שלהם

התופעה הכי איומה, שקיימת בישראל, זה החלאות אדם האלה:

http://bluedung.com/unsubscribe/

חושבים שהעמוד הזה הוא פשוט בזיוני ? חכו כשתגלו שלמרות כל המילים שלהם - הם כלל לא מחקו את כתובת האימייל שלי למרות שביקשתי זאת כבר לפני כמה חודשים, ואני ממשיך לשלוח להם בקשות כל פעם שמגיע אליי זבל נוסף מחבורת הנבלות האלה.

לאנשים כאלה אני באמת מאחל לחטוף איזושהיא מחלה סופנית..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים