פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים טוב תקשיבואני צורב דיסק DVD לדוגמאלא משנה מה...קבצים ..סרטים משחקים וכו'כול הזמן באמצע צריבה...האינטרנט שלי מתנתקואני משתגע לאדע ממה זה...למה זה...מה הבעיה יכולה להיות
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים LOL!!! זה באמת מוזר,וזה רק קורה בזמן צריבה? רק בצריבת DVD? ניסית בצריבת CD רגילים? סרקת את המחשב לרוגלות ווירוסים? האם המודם שלך מחובר דרך USB או דרך כרטיס רשת?
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר LOL!!! זה באמת מוזר,וזה רק קורה בזמן צריבה? רק בצריבת DVD? ניסית בצריבת CD רגילים? סרקת את המחשב לרוגלות ווירוסים? האם המודם שלך מחובר דרך USB או דרך כרטיס רשת? א.רק בצריבת DVD...ב. סרקתי הכול אם איזה 6 תוכנותג.המודם מחובר דרך USB
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים למרות שאני לא רואה שום סיבה,אני במקומך הייתי מחבר את המודם לכרטיס רשת,חיבור המודם לUSB גורם להרבה בעיות.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר יש לי בעיה במודם גם ככה ואני צריך להחליף אותו אבל אני לא יכול להשיאר ככה תמידה משגע לי את השכלאני מיואש כבר אני לאדע מה יכולה להיות הבעיה
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אז באותו זמן שאתה מחליף את המודם,תקנה גם כרטיס רשת (משהו זול,50-70 שקל מספיק).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.