פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים בהרכבתי כרטיס מסוג Gainward geforce 6600 128MB 128BIT הוא מריץ משחקים ממש כבדים כמוFEAR בלי בעיה מוסיקה הכל אבל ברגע שאני מנסה לראות סרטים הוא קופא ועובר למסך כחול אז חיפשתי פה בפורום לצערי לאף אחד לא היתה אותה בעיה בדקתי גם עם PRIME95 יציבות של המחשב יצא פיקס עכשיו אני תוהה מה זה יכול להיות?תודה מראש מתן!
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים תנסה לעדכן דרייברים להוריד קודקיםתעשה בדיקה עם MEMTEST לזכרונות (למרות שלא נראה לי שהבעיה מהם..)תקרא קצת פה..http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0תביא תקיבצי MINIDUMP של המסך הכחול שאתה מקבל אחרה שאתה מנסה להפעיל סרטים..
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים לדעתי צריך קודאק לעתכין את הכי מעודכן וזה יעבוד ואם לא אז אולי יש בעיה במדיה פלייר שלך תנסה גם להפעיל את הסרט בתוכנה אחרת ולא במדיה פלייר .בכל מצב שיהיה בהצלחה.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים נשמע כמו בעיית Codec סטנדרטית אל תילחץ.אם תשיג את קובץ הCodec ואת קובץ ה Fix for Codec for XP משהו כזה, שפירסם בזמנו ליונטוורק הסתדרת.כמובן תסיר מראש את כל הקודקים הקודמים לפני התקנת קבצים אלו.בהצלחה !
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר קודם כל תודה רבה לכם אנשיםש אתם עוזרים ככה באמת תודה!אז ככה כפי שאמרתם התקנתי חבילת קודאקים של ליאונטוורק לא עוזר.אבל הדבר הכי מוזר שאם אני עושה אפשריות על שולחן העבודה-->אגדרות-->מתקדם--->ואז לשונית troublesshoot מוריד מפול לנון אז זה עובד אבל אז משחקים לא עובדים משהו בבקשה יכול להביר לי את התופעה המוזרה הזאת?והאם אתם חושבים שפרמוט יעזור?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים תוריד את כל הקודקים שיש לך מותקנים ותתקין את ה-K-Lite הכי חדש.בהוספה/הסרה.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר קודם כל תודה רבה לכם אנשיםש אתם עוזרים ככה באמת תודה! אז ככה כפי שאמרתם התקנתי חבילת קודאקים של ליאונטוורק לא עוזר. אבל הדבר הכי מוזר שאם אני עושה אפשריות על שולחן העבודה-->אגדרות-->מתקדם--->ואז לשונית troublesshoot מוריד מפול לנון אז זה עובד אבל אז משחקים לא עובדים משהו בבקשה יכול להביר לי את התופעה המוזרה הזאת? והאם אתם חושבים שפרמוט יעזור? מישהו יודע מה הבעיה ומה יכול לעזור חוץ מפרמוט? חברה אני עובד עצות סופית בבקשה עזרה@
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.