פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר חברה אולי קצת תרחיבו? איזה קופון חלק ממכם מדברים אל איזה קופון של אופיס דיפו וחלק מדברים על קופון של ויזה אין לי מושג איפה מה ומי.ואיפה אני קונה TY?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים אבל אם רשום שזה כפול 8 וקיבלת ציון 95 ולא רשום כפול 12 וקיבלת 50 - מה הבעיה ?במהירות הנקובה של המדיה הביצועים טובים. 95 זה יותר טוב מרוב המדיות שאני בדקתי.לא ברור לי לפי מה קבעת שזה לא איכותי, מצד שני אני ממש לא מבין גדול.אני פשוט מתלבט מה לקנות כי נדפקתי עם סדרה של SILVERLINE שנדפקו אחד אחד....ראיתי גם את המדיות האלה וכמעט קניתי - אין לי חשק להדפק שוב..אני לא מחפש מדיות ב-8 שקלים למדיה - יש המלצות למשהו באמצע ?אני מעדיף לשלם פחות ולצרוב בכפול8 ממש לא מעניין אותי עוד 2 דקות של המתנה לדיסק מוכן.Tsunami -למה אתה לא קורה את ההודעה שלי, כתבתי שם במפורש שהמדיות נצרבו ב X8 שזו המהירות הנקובה עליהן אז לא הייתה שום סיבה מוצדקת שאני יקבל 50 במדיה שצרבתי במהירות המותרת במיוחד שזו אמורה להיות מדיה TY.לירה כבר לא מוכרת TY אז איפה אפשר למצוא אותן?מה שאני קונה:4 שקל כולל עטיפת פלסטיק עבה לכל דיסק DVD-RMADE IN JAPANTAIYO YUDEN8X(לא זיוף עלוב אלא הדבר האמיתי).קרטון של 100 יחידות ב400 (399) ש"ח מחולקים יפה ל-20 מארזים של 5 יחידות.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר אני מעוניין לקנות בספינדלים כי עטיפות יש לי המון ואם אני צורב סרט אז אני עושה עטיפה של דיוידי אמיתי ולא מרובעת מעפנה :-\.חוץ מזה אם קונים בפסינדלים אז יוצא יותר זול.בכל מקרה מאיפה אתה קונה אותם בטוח יש שם גם בספינדלים לא?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=EDTYOM84750&Cat2Cat1ID=1425&Cat2ID=1724
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים אני מעוניין לקנות בספינדלים כי עטיפות יש לי המון ואם אני צורב סרט אז אני עושה עטיפה של דיוידי אמיתי ולא מרובעת מעפנה :-\.חוץ מזה אם קונים בפסינדלים אז יוצא יותר זול.בכל מקרה מאיפה אתה קונה אותם בטוח יש שם גם בספינדלים לא?ממילא לא תוכל להשיג TY אורגינאל בפחות מ-4 שקל - אז מה אכפת לך לקבל גם עטיפת פלסטיק קשיחה עם כל דיסק?DAHHH
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים ממילא לא תוכל להשיג TY אורגינאל בפחות מ-4 שקל - אז מה אכפת לך לקבל גם עטיפת פלסטיק קשיחה עם כל דיסק?DAHHHמאיפה אתה קונה/מזמין את ה TY האלו ב jewel case ועוד ב 4 שקל ?
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים איפה אני יכול למצוא מדיות ורבטים או TY בת'א ? פעם אחרונה שראיתי TY בתל-אביב הייתה לפני פחות משנה בחנות של כלי הכתיבה ברחוב יהודה-הלוי ליד הבנין הראשי של בנק לאומי.יכול להיות שנשאר להם. תמיד היו להם מדיות שהיה קשה למצוא במקומות אחרים כמו מקסל וריקו.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים שני זיופים, הראשון קוד YUDEN000 T02 בקובץ 1111.jpgהשני קוד TYG02 בקובץ 2222.jpgאת שני הבדיקות הרצתי פעם אחת על דיסק בודד מאותו קוד, אם התוצאות היו שונות אחרי מספר בדיקות אני אעדכן.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.