עבור לתוכן

מחשב רועש

Featured Replies

פורסם

המאוורר של המחשב שלי מייצר רעש בלתי נסבל , מה אפשר לעשות ?

פורסם

תנסה בהתחלה לנקות עם ספריי של אוויר דחוס אם זה לא עוזר תשמן כמו שOMRI אמר מעלייי

פורסם

אחי..באת נסה את מה שאמרו לך למעלה...

בטח האבק מונע מהמאוורר להסתובב...

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא בן שנה וחצי בערך, מה שאמרו לי בחנות שבגלל שהמעבד הוא מסוג "פריסקוט" יש לו מאוורר רועש והפתרון שלהם היה שרוול שאכן מקטין את עוצמת הרעש אך עדיין המחשב מאד מרעיש.

פורסם

תנסה קירור ע"י Zalman בעלות +-90 ש"ח.

ומומלץ לאניני טעם Fan Bus אם אייתתי נכון?!....

עליו תוכל למצוא כתבות מפורטות באתר.

בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

האם Zalman זה שם של פירמה ? אם כן - איפה מוכרים/משווקים את זה ?

כמו-כן, האם זה מתאים למעבדים מסוג "פריסקוט" ? - למיטב הבנתי יש מספר סוגים של מאווררים למעבדים.

פורסם

1)כן הזלמן הוא טוב...

תנסה באתרי חנויות המחשבים שם גם יהיה כתוב לך לאיזה הוא מתאים.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להמליץ על חנות/חנויות ספציפיות.

דרך אגב, הבעיה הזו קיימת בהרבה מחשבים שנקנו מהחנות שממנה אני קניתי, אם מישהו מעוניין לדעת את שמה - מוזמן לבקש.

הרעש הזה זו מכה רצינית, העניין הוא שבמפרט של המחשב שמפרסמות החנויות לא מוזכר בכלל הנושא הזה, למרות שיכלו להגיד את כמה דציבלים המחשב מייצר.

וכשקניתי את המחשב בכלל לא הייתי מודע לבעייה הזו.

הבעייה הזו עד כדי כך חמורה שאני לא מפעיל את המחשב רצוף אלא רק כשאני צריך ואז גם אורך חיי המחשב מתקצר כי אני כל יום מדליק ומכבה אותו לפחות פעם אחת וגם תיבת האימייל שלי נסתמת ואני מאבד אי-מיילים נכנסים. וכמו-כן כשהוא עובד יש ממש רעש בכל הבית.

שוב אני אומר - אל תקנו מחשב בלי לבדוק את רמת הרעש שלו - זה ממש ממש משבש את התפעול היום-יומי של המחשב ושווה להשקיע עוד קצת כסף או לותר על ביצועים (אני הלכתי על מעבד "פריסקוט" 2.8GHZ עם 512M זיכרון ו120G דיסק SATA לפני שנה וחצי !) כדי שהמחשב יהיה שקט.

לסיכום, אני ממש מרגיש שאכלתי אותה.

אם משהו היצליח לפתור בעיה שכזו - אנא פרט כיצד.

תודה מראש ומאש מקווה שיצא לי משהו מהפורום הנפלא הזה.

פורסם

תנסה צ'יפ מחשבים בראשל"צ קניון ערי החוף.

או אייבורי, אם לא יתנו לך אחד משומש כי יש עליהם שמועות זדוניות!

פורסם

כיבוי של המחשב לא מקצר את החיים שלו.

פעם זה היה נכון כי הכוננים הקשיחים היו פחות עמידים.

פורסם

אין בכלל קשר ר-ק לכונן הקשיח.

בעת הפעלת המחשב יכולה להיות עליית מתח שכל עלייה כזו פוגעת באופן מינורי אמנם אך פוגעת באיכות תפקוד הרכיב.

כיבוי והדלקה מוגזמים בדרך קבע יכולים לפגוע בתכונות הרכיבים בלוח ובכלל ולהוריד מאיכות תפקודם וגם לפגוע בהם.

פורסם

כיבוי של המחשב לא מקצר את החיים שלו.

פעם זה היה נכון כי הכוננים הקשיחים היו פחות עמידים.

מה קשור מקצר את החיים של המחשב סה"כ דיסק קשיח אפשר לקנות עוד אחד אם מתקלקל אז לזה שאמר שזה מקצר את התוחת החיים לא ולא

אז אל תפחד לכבות ולהדליק את המחשב אני עושה משהו יותר גרוע האימיול שלי דופק לי את האינטרנט וכשאני מכבה את האימיול אני לא יכול להתנתק מהאינטרנט

וכשאני מכבה את המחשב הוא נתקע לי בSAVING UR SETTINGS ואני לוחץ על כפתור האתחול(זה דופק את הדיסק ממש רציני)

פורסם

המטרה היא להישאר עם אותו הסכום בחשבון בנק ולא להוציא כסף אם אפשר דרך חלופית טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים