עבור לתוכן

Pro Evolution Soccer 5 סוף סוף זה כאן!!!!!

מה לדעתכם הכי "טוב" 1,165 הצבעות

1. 1. מה לדעתכם הכי "טוב"

• פיפא 2006
    • Pro Evolution Soccer 5
    • שניהם אכזבה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

זה שלא מצאת אותו לא אומר שאין..

אם יש, אז בוא תגיד לי מה הם :D

• תגובות 73
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מהם במחשב אבל באקס בוקס זה הכפתור השחור והסטיק האנלוגי הימני והטריגר הימני.

פורסם

מה אתם אומרים?

עדיף לשחק עם ג'ויסטיק או עם המקלדת?

פורסם

בתור מישהו שפעם ראשונה הפעיל את המשחק...אני חייב לציין

שהשליטה על השחקנים על הפנים, אין כפתור TURBO ובהתקפה אין כפתור שמאפשר

לך לעבור שחקנים על ידי פעולת כדורגל וירטואוזית זו או אחרת...בקיצור, מעפאן.

ניסית לעבור על המקשים? תשתמש ב- Q ו- C לעשות תרגילים, גם ריצה בין השאר ו- E משמש כריצה בלבד.

תעבור גם על הcontrol ב- training

יש לך הרבה ללמוד אם עד היום שיחקת בפיפא

והשליטה מצויינת, לא כיף לך אל תשחק

ד"א

מישהו יודע אם יש את הרשימה המלאה של הקבוצות שאני יוכל לשנות שמות?

למשל MAN U אני יודע שזה מנצ'סטר יוניטד ושיניתי שם אבל אני רוצה את כל הרשימה כי אין לי כוח לבדוק קבוצה קבוצה.

פורסם

מי שרשם שאין הבדל (או שהוא זניח) בין PES 4 ל- 5 ממש לא מבין במשחק הזה. יש הבדל והוא עצום. המשחק הרבה יותר מציאותי, כל התנועות של השחקנים, השערים, יכולת השוערים, הבעיטות, אופי ההצטרפות של שאר השחקנים להתקפה, מהירות המשחק. המשחק השתנה מקצה לקצה. כנס ל- PESFan.com ותראה שיש הרבה אנשים שלמשל כועסים ששינו לחלוטין את המשחק, כך שמוזר שפה יש כמה שחושבים שלא השתנה כלום. בפיפא לא משתנה כלום, בPES כל שנה זה משהו אחר לחלוטין והשנה יצא להם משחק פשוט מדהים!

פורסם

זה שלא מצאת אותו לא אומר שאין..

מסכים!!!

אתה אפילו לא מודע למס' האפשרויות שיש לך!

הקפצה מעל שוער, ריצה מהירה עם E (באמת נראה לך שאין דבר כזה?????), תרגילים עם כפתור C או עם האנלוגי, בקיצור באמת במקום להגיד אין כדי לך להכנס לאימונים של ה-CONTROLS וללמוד דבר או שניים שבפיפא אפילו לא חשבו עליהם.

והכי חשוב לברר משהו טוב טוב לפני שמגיבים.... :bash:

מישהו יודע אם יש את הרשימה המלאה של הקבוצות שאני יוכל לשנות שמות?

למשל MAN U אני יודע שזה מנצ'סטר יוניטד ושיניתי שם אבל אני רוצה את כל הרשימה כי אין לי כוח לבדוק קבוצה קבוצה.

כנס לאתרים www.pesinsight.com ו- www.pesfan.com יש שם ט'רדים על שמות הקבוצות והשחקנים וגם הרבה תרגילים ודיבורים על פרו4-5.

פורסם

תודה אחי :xyxthumbs:

יש שם קובץ שכל השמות שונו אבל לא הסמלים.

מצאתי קובץ עם הסמלים אבל זה בגרמנית וגם רק של ליגה אנגלית וגרמנית :s05:

אני יחכה שיצא פטץ' באנגלית להכל.

פורסם

קצת סבלנות ויצא עדכון להכל, גם לתלבושות. :xyxthumbs:

בינתיים קבל עוד פינוק....

אתר עם תרגילים לפרו 5 כולל סרטונים , האתר במקור בצרפתית ומה שאני שם פה זה את האתר אחרי שהעברתי אותו תרגום דרך בייבלפיש, אז האנגלית פה לא מי יודע מה, עדיף על כלום.

http://babelfish.altavista.com/babelfish/urltrurl?lp=fr_en&url=http://www.pesge.com/gestes/gestes.htm

פורסם

באמת אתם לא מרגישים הבדל במשחקיות של 5 מ-4? אתם לא רציניים!

התנועה עם השחקנים ב5 קשה יותר (לפי הדמו), התנועה יותר קשה והכדרור קשה יותר אבל זה משחק מצויין לפחות כמו 4.

פורסם

תגיד מאיפה הבאתה תמשחק

פורסם

הדמו היה יותר קשה

התאכזבתי בגלל שקונאמי השאירו את מסי אפס ואת ג'יולי איטי, חבל :/

פורסם

הדמו היה יותר קשה

התאכזבתי בגלל שקונאמי השאירו את מסי אפס ואת ג'יולי איטי, חבל :/

זה באמת מציק העניין הזה.

אם קונאמי היו משתפים פעולה עם החבר'ה של FM בעניין ה-DATABASE של השחקנים זה היה מעולה, היה חוסך להם הרבה כאב ראש של עדכון הנתונים בפרו.

מהתקופה ששיחקתי ב-CM לדורותיו (הצלחתי להיגמל) הכרתי המון שחקנים בעלי פוטנציאל כמו רונאלדיניו, קאקה, רוביניו ועוד הרבה אחרים, הרבה לפני שכולם התחילו לדבר עליהם והרבה לפני שרונאלדיניו עבר לברסה, קאקה למילאן ורוביניו לריאל.

יש להם DATABASE מעולה עם המון נתונים על המון שחקנים, כולל כוכבים הפוטנציאלים. הם פשוט קולעים בול מבחינת היכולות של השחקנים.

פורסם

השחקן הישראלי בפס שופ זה רביבו?

פורסם

רביבו לא פרש? :\

או שאתה מדבר על זה במ.ס אשדוד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים