עבור לתוכן

מחפש רמקולים יד שניה...איפה יש דבר כזה?!

Featured Replies

פורסם

הבאתי לך כתובות של 2 אתרים באחת ההודעות הקודמות שלי בדיון זה. כנס לשניהם ותראה מה יכול להתאים לך. להמליץ לך על דגם ספציפי אני לא ממש יכול שכן צריך משהו שיתאים לציוד שלך ולטעם שלך. אם תהייה לך התלבטות בין מספר דגמים, אני אוכל לתת לך את דעתי על כל אחד מהם, אך כרגע זה מבחר רחב מדיי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

סבבה...ביום שישי אני יעשה סיבוב בתל אביב ויבדוק דגמים...

בינתיים אבל ראיתי באתר של פיוז שני מגברים יד שניה לסטריאו...http://fuse.shopy.co.il/categories/9411

אחד מהם זה LUXMAN והשני ימאהה.....איזה מהם נראה עדיף?....או ששוה לקנות חדש של JVC באותו מחיר...(אני ישמע רק בסטריאו)

פורסם

נראה שאתה לא ממש מתמצא בנושא. תגדיר מה התקציב הכולל שלך לכל המערכת. מה החלקים הדרושים. איזו מוזיקה אתה מעדיף לשמוע. האם יש העדפות בנוגע לסוגי הציוד כמו רמקוליםפ רצפתיים/מדפיים מגברי שפורפרות/טרנזיזטור/לא משנה וכו'. ננסה לעזור לך עד כמה שאפשר. לא נראה לי נכון לחבר מגבר זול ולא ממש טוב לרמקול ברמה גבוהה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני דיי מתמצא בנושא....באמת...אבל הקטע זה שאני רוצה להתאים משהו טוב בתקציב הצנוע שלי...

המגברים שנתתי כאן בתקופה שלהם שזה לפני 20 שנה היו תותחים רק שאני לא יודע מה הבלאי של מגבר כמה טוב הם נשמעים היום ביחס לפעם וביחס למגברים חדשים....

וגם המוסיקה שאני שומע היא בעיקר PINK FLOYD ועוד הרבה רוק של ה-70'S וה-60'S שזה מוסיקה שהמגברים בעבר הופקו בשבילה ופחות בשביל סרטים ומוסיקה

אלקרונית...

עכשיו אני מתלבט אם להשמיש רמקולים שיש לי היום בבית והם לא בשימוש....רמקולים של אומגה תוצרת הארץ בחולון אם אתה מכיר...ואז ההשקעה יכולה להיות ממש קטנה והתמורה לא תהיה רעה

או להשקיע הרבה כסף (שלא איכפת לי תאמת להשקיע כי מוסיקה באמת חשובה לי) וללכת על סט חדש....שכולל זוג מדפיים (זה יהיה בחדר שלי וזה יספיק) + מגבר...

יש מבין?!

פורסם

יש בהחלט מבין. רמקולים של אומגה עברו בדרכי לא פעם, ותמיד הייתי מרוצה.

המגברים המדוברים אומנם לא רעים. אך אם תקנה רמקולים מדפיים בתקציב של כ-4000 שקלים, המגבר יהיו החוליה החלשה.

נסה להשמיש את הרמקולים שבבית במידה וזו לא הוצאה גדולה של כסף. במידה ותסתפק מה טוב. במידה ולא, תתחיל במסע של האזנות ברחבי השוק. במידה והתקציב שלך עומד על כ-5000 שקלים, תוכל למצוא שילובים מעולים בשוק היד שנייה. החוכמה היא פשוט לעבור ולשמוע כמה שיותר.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים